سلام و احترام،
واقعا از اینکه وقت گذاشتید و این توضیحات رو نوشتید صمیمانه متشکرم ازتون. حتما از هفته بعدی به نکته ای که فرمودی، توجه خواهم کرد ![]()
دوستان واکنش شما هم جالبه
و به خنده هاتون حق میدم و باید بدونید آدمی که چندین سال تو اتاق خودش حبس بوده و نه هم کلامی و نه هم فکری رو داشته این ری اکشن طبیعیست و بیشتر از این نمیتونه در اینجور مواقع ری اکشن از خودش نشون بده .![]()
قلعهی شاتو دیف که زندانی نبودید . فقط پشت چارت بودید ![]()
بله بله ! صدرصد ولی بی پول اگه بشینین پشت چارت اونم 3 سال ، بصورت مداوم تمرین کنین ، تمرین کنین تا ذهنتون رشد کنه ولی جسمتون یپا استخون شه و درامدی نداشته باشین متوجه منظورم میشید .
![]()
«شاتو دیف»
. کتاب کنت مونت کریستو رو خوندید؟ یا فیلم/سریالش رو دیدید؟
پینوشت: اینجا کمتر کسی به کتاب و فیلم و لذت خوندن و دیدنشون اشاره میکنه. صحبت از ، یا حتی اشاره به، هنر یه جورایی جو رو تلطیف میکنه و باعث خوشحالیه.
همه نسخه ها و حتی کارتونش رو هم دیدم . شبکه 4 جمعه ها فیلمهای خوبی نشون میده . جمعه هفته قبل فیلموشو نشون داد .تصور اینکه یه ثروت بی نهایت داشته باشی خیلی حال میده .
![]()
بانهایت احترام علی جان…امیدوارم نتیجه داده باشه این سه سال چون مسیرو خیلی اشتباه اومدی جلو بنظرم…
شما زمانی میتونی ذهنتو رشد بدی ک جسمتم همزمان رشد کنه
شماهرچه تحت فشار بیشتر بخای سطح یادگیریتو ببری بالا نتیجه عکس میده
سه سال زندانی کردن خودت کاراشتباهی بوده…ترید یک مسیره که رشدش فقط توی مسیرهست
تا ذهن و جسم اروم و قوی نداشته باشی چطور میخای فشار مدیریت معامله رو تحمل کنی
چون توی این بازار قطعیتی وجود نداره
بانهایت احترام اجازه بده ازت نپذیرم
دلیل خنده ها، اینکه که این حرکت توسط چند نفر با امتیاز بالا انجام میشه در این کامیونیتی برای افزایش امتیازات خودشون و میان لایک میدم به همه موضوعات، ![]()
![]()
![]()
![]()
دیگه نگاه به نوشته نمی کنند. به عکس ها دقت کن
من اولین بار وقتی تو دبیرستان واسه کنکور تو کتابخونه درس میخوندم، ترجمهٔ قدیمیش رو دیدم و تو وقتای رفع خستگی میخوندم. الان شده یه عشق قدیمی ولی هنوز لطیف و پرشور. دنیای عجیب و قشنگی داره داستانش. آره، ثروت بادآوردهش قدرتی به ش میداد که انتقام عجیبش رو بگیره از اونایی که سالهای عمر و عشقش رو گرفته بودن.
فکر کنم آخرین اقتباسی که ازش دیدم این سریال بود که خوب هم درآورده بودن.
ممنون که نظر خودتون گفتین اما
بنده نیازی به پذیرش کسی ندارم کار من به اتمام رسیده و نتیجه گرفتم و تموم شده !
دوست ندارم توضیح بدم چراییش رو ! چون استیدمنت معاملاتیم در چارچوب استراتژیه معاملاتیم بازگوی توانم هست و وقتی همه باکلاسن ، ولی پشت پرده از گشنگی آب میرن بیرون ! نمیشه از واقعیت صحبت کرد . باید مث همه کلاس گذاشت .
بله کاملا درسته : ترید طراحی شده با حقوق ثابت ماهانه ست بشه دوست خوبم ، و آیا بنظر شما میزان درآمد ماهانه یه فرد عادی با خرج ایران می خونه تو این 10 سال گذشته ؟ که دم از جسم سالم زدید ؟ مگر چند درصد از افراد ایرانی از جسمی سالم برخوردار هست ؟ درسته به من ربطی نداره ولی علت همه ی اینا به ضعف اقتصادی برمیگرده !و بنظرم اوناییم که جسم سالم دارن خیلی خیلی خیلی به نسبت جمعیت کمه . عموم مردم دارن با بازی با جونشون زندگی رو سر میکنن ! دقیقا کدوم جسم سالم رو می گید دوست عزیزم ؟ میشه بیشتر بگید من اصلا تفهیم نشدم.
مهم نیس داداش…خیلی خوشحالم ک به نتیجه رسیدی…
موفق باشی دوست من ![]()
هر کسی یه برداشتی داره ولی از نظر خودم چیزی که نوشتم و خوشحالم باعث خوشحالیه بعضی دوست ها هم میشه ! منم به جمع خندتون اضافه میشم نگران نباشید
![]()
یاد اون دیالوگی افتادم که طرف میگفت تا میلیونر شدن فقط یک میلیون کم دارم ![]()
ممنونم امیرجان ، همچنین برای شما هم آرزوی موفقیت دارم ، اتفاقا منم از وقتی رسیدم بهش خوشحالم گاهی همین خوشحالی رو اوردر ها هم تاثیر داره ، اما غالبا از چیزی که همیشه ناراحتم همون جمله شما بود ، که اشاره به اون صورت برای منی که مسیر رو تموم کردم اذیت کننده بود ، وقتی میشد این موفقیت رو در تن سالم به سرانجام رسوند همه در شرایطی بسیار غم انگیزی این بیزینس رو شروع می کنیم و با تلاش های بسیار هست و جنگ با همون جسم ناسالم که سالم بشه به خودشناسی و قدرت تحلیلی درترید میرسیم . از این رو که بعضی نظرات واقعا نمیپذیرم چون بارها تجربه واقعی هست پشت صحبتام .
منو یاد فیلم کلاسیک همشهری کِین انداخت که میگن داستان زندگی یکی از پولدارترین آدمهای آمریکا است. وقت مرگ فقط به لذتِ مدتها از دست رفتهٔ سورتمه سواری رو برف تو بچگی فکر میکرد نه ثروت افسانهایش.
آدمهای میلیاردی رو دیدم که ته دل از زندگیشون لذت نمیبرن و واسه همین همه سعیشون به رخ کشیدن ثروته واسه آزار دیگران. آدمای پولدارِ آدم حسابی هم دیدم که سالم زندگی میکن و ثروتشون مایهٔ شادیشونه. فکر میکنم یه تفاوت مهم اینه که من باشم که پول میسازم نه این که پول وجود و شخصیت من بشه.
پینوشت: فیلم «هوانورد» (اسکورسیزی،۲۰۰۴) هم داستان زندگی واقعی یکی دیگه از ثروتمندترین آدمهای آمریکا است. نابغهای که با هالیوود شروع کرد، از مهمترین سازندگان لاس وگاس- شهر قمار و گناه- بود و عاقبت سر از هواپیما سازی درآورد. متاسفانه عمرش با تنهایی، انزوا و بیماری شدید تموم شد.
بعد از مدتها دارم با CTrader کار میکنم و لذت میبرم. هر چقدر تحلیل کردن تو Tradingview خوش دست و لذتبخشه معامله کردن تو CTrader مثل مسابقه دادن پشت فرمونِ فِراریه. تو به روز رسانی جدیدش برداشت سود چند مرحلهای و سفارشی کردنtrailing stop رو آورده تو منوی ایجاد position و امکان افزایش حجم تو همون منو که از قبل بود هم اجازه میده با یه position تو dipها خرید و مرحله به مرحله برداشت سود زد.
پینوشت: اگه تو تعطیلات بیتکوین معامله میکنید شاید فرصت خرید خوبی باشه تو اون نماد.
سلام خدمت همکاران گرامی.امیدوارم تعطیلات خوش بگذره.
جنگ اخیر برای من یک درس بزرگ داشت که بین اخبار بهم داده شد.(دیدم روز تعطیل گفتم تایپ کنم شاید به درد یکی دیگه هم خورد.
یک شخصیت سیاسی که خبر گذاری ها نظراتش رو پوشش می دن،یه دیدگاهی نسبت به ترامپ داشت که اون نظر زنگوله ی ذهن منو به صدا در آورد.
می گفت : ترامپ برای نمایش کار میکنه در صورتی که بهتره روی نتایج تمرکز کنه.
وای این جمله مسیر زندگی معاملاتی منو عوض کرد.من شدیدا نمایشگرا بودم و نتیجه رو فدای نمایش میکردم.(ممکنه الانم باشم)
همیشه میخواستم خودم رو به دیگران اثبات کنم و کسورات درونیم رو با چاخان پر کنم.برام نتیجه مهم نبود.همین که تصویر ذهنی جامعه ی اطرافم از من مثبت و قهرمان گونه می بود منو ارضا می کرد و این برای نتیجه بخش بودن نه تنها کافی نبود بلکه سمی هم بود.وارد کامیونیتی سایت شدم.چون اینجا همه جمع بودن و بهترین جا برای تخریب من قدیم و ساختن من جدید.اسمش رو گذاشتم :
me To ME
پس پذیرفتم که من هیچی نیستم وهیچی بلد نیستم و شاگرد بودن رو در خودم حل کردم و سعی کردم از همه چیز و همه کس یاد بگیرم.نه برای نمایش.اینبار برای نتایج.خودم رو خرد کردم و متواضعانه از کسانی که بمن اضافه کردند تشکر کردم.(تو همین تاپیک هم مشاهده میکنید.)دیگه برام مهم نیست بمن بگن بی سواد،کم تجربه،نابلد یا هر چی.من برای همه احترام قائلم همه.اما برای بعضی نظرات اصلا.
اصلا قرار نیست کسی از من خوشش بیاد و برام کف بزنه.من چیکار دارم کی چیکار میکنه.فول تمرکز وقتم رو گذاشتم برای رشد خودم و حسابم.بهترین فرد تاپیک هم بشم با عناوین مختلف برای من دلار نداشته باشه نمیخوام.
داخل روبیکا به امیر پیام دادم یه سبکی دارم خیلی وین بالایی داره،توی شرایط مناسب باهات به اشتراک می زارم.قرار شد بعدا صحبت کنیم.
استراتژی امیر رو طی معاملاتش بررسی می کردم و نقاطش رو رسم میکردم. شباهت های زیادی با مال خودم داشت.استاد رو پیدا کرده بودم فقط کافی بود زانو بزنم و یاد بگیرم.اما اون خیلی متواضعانه برخورد کرد و میگفت من هیچی نیستم ولی کمکت میکنم.
زدم رو اسم امیر و تمام پیاماش رو با فیلتر سایت نشستم از اول خوندم.بچه ها امیر خیلی شخصیت والایی داره.بی چشم داشت به همه کمک می کنه و در شرایط بحرانی تاپیک، قشنگ مدیریت میکنه.
با افتخار شاگردشم.همچنین اقا محمدی که داشتم از ایشونم یاد میگرفتم اما ایشون رو ناراحت کردیم و از تاپیک فاصله گرفتن.
در هر صورت;
همه ی اینها باید به اون دلار رحمتی ختم شه.چون من میخوامش.وقتی همه افسرده و ناامید از جنگ هستن و جفت پا رو ترمزن ما باید گاز بدیم نه برای اینکه بکنیم تو چشم همدیگه برای ارتقا و رشد جامعه مون.
بچه ها ما بی کس نیستیم و همدیگه رو داریم.بریم جلو با هم بسازیم.باور کنیم میشه.من باورش کردم.تو زندگیم و در بین مشاغل مختلف ترید رو باور دارم.انشالله خدا هم به تلاشامون برکت بده.
شخصیت برنده ست که می بره نه تاپیکر برنده.
این صحبتم هیچ مخاطب خاصی نداره.
شما اثبات شده اید . بسیار زیبا واقعیت رو شرح دادید . ![]()
![]()
![]()
![]()
رفقا من الان که چارت بستهست، با فراغ بال نزدیک نیمساعت برای این تحلیل وقت گذاشتم؛ گفتم باهاتپن به اشتراک بذارم:
حواستون به این دوتا زون و علیالخصوص قیمتی که روش با لاین مشخص کردم باشه!
به بالایی یعنی ۵۰۰۴.۴۴ برسه سل میگیرم و به پایینی یعنی ۴۴۵۷.۲۷ برسه هم بای میگیرم!
(تحلیل تلفیقی از تکنیکال و روان جمعی هستش، ولی بههرحال کماکان ممکنه فاندامنتال کاری کنه که به هانتشون واکنش بده)
سلام اول نظرت اینه که نزول کنه ؟
البته بنده فعلا تا ۴۴۸۸براش دلیل دارم اونم نه قطعی