فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

ایولا

قبول دارم.ادم هرچی بخاد بهش میرسه فقط کافیه خسته نشه

من از ورود و خروجم عکس از صفحه لب تاپ میگیرم لازم شد بعدا روش تحلیل میکنم.

دوست من برای مهارت در رانندگی شما هر دنده که عوض میکنی مینویسی؟؟؟ کافیه قوانین رانندگی را رعایت کنید و اصول رانندگی را رعایت کنید.هیچ تریدر موفقی من نمیشناسم ژورنال بنویسه.

من مخالف ژورنال نویسی نیستم. تریدر باید به پلن معاملاتیش متعهد باشد . حالا اگر با ژورنال نویسی یا هر چیز دیگری اتفاق می افتد خوب هست . اگر قوانین را رعایت نکنید سالها ژورنال هم بنویسی فایده نداره.

مشکل اینجاست که چون تریدر رییس خودش هست فقط باید راهی پیدا کنه به حرف خودش گوش کنه.

استراتژی ها سالها جواب دادن نیاز نیست من وشما ازش بک تست یا فوروارد تست بگیرم . مشکل اینجاست که این استراتژی ها را چگونه برا خودمون شخصی سازی بکنیم دست تریدر هست بعضی ها با ژورنال نویسی بعضی ها با تست. همه میدونیم سیگار ضرر داره ؟؟؟ ولی کی رعایت میکنه ؟؟؟ اگر هر سیگاری که میکشم بنویسم ترک میشه؟؟؟

من معتقدم رانندگی را فقط در خیابان میشه یادگرفت . با کتاب خوندن زیاد یا نوشتن کسی شوماخر نمیشه

من شنبه یکشنبه ها اسکرین شات معامله هامو نگا میکنم ببینم نقطه ورود بهتر میتونستم بگیرم یا اگه استاپ خوردم شاید چیزیو ندیدم…براهمین دوباره نگا میکنم

ولی نوشتن باعث میشه وقتی دوباره معاملرو نگاه میکنم بفهمم به چه چیزایی توجه کردم یا حال و هوام چجوری بوده اونموقع

بمن خیلی کمک میکنه

امیرجان بعد 1800 صفحه ژورنال ، مطمینا الان دیگه به تمام قوانین پلن و ستاپت احترام میگذاری. تو به مهارت لازم رسیدی برادر زیاد سخت نگیر از زندگی لذت ببر.

بجای ژورنال فرصت های سرمایه گذاری پیدا کنیم تا سودهامون رو بو اون سمت ببریم . به نظر من ترید استهلاک روانی داره ما هم باید به فکر بازنشستگی باشیم. البته من چون سنم بالاست این رو گفتم

توحید الان نتیجه اشتباهات گذشته اش هست. من بابت اشتباهاتی که کردم یا جراتش را کردم به خودم افتخار میکنم. البته فقط فقط فقط اشتباهاتی بکنیم که ریسکش قابل قبول باشه در همه زندگی………..

امیدوار، پر سود و موفق باشید.

زندگی کوتاه هست ازش لذت ببرید.

شاید داداش…نمدونم شایدم زیاد سخت گرفتم

باورت میشه من بالای 1000تامعامله سودده رو توی 4تایم روزانه و یکساعته و 5دقیقه و یک دقیقه اسکرین شات گرفتم و باهم مقایسه کردم که وجه اشتراکشونو در بیارم تا استراتژی خودمو بچینم …تقریبا 7000تا اسکرین شات دارم

شاید عادت کردم .نمدونم بخدا

تازه من خنگ نیستما ضریب هوشیم 150 من دوتالیسانس نفت و مکانیک سیالات دارم

ی فوق لیسانس مکانیک تبدیل انرژی دارم..ی دکتری ناقص دارم(از دانشگاه اخراجم کردن.تومملکت ما هرکی بیشتر و زودتر میفهمه محکومه به حذف.منم شدم حذف) ولی باهمه ی ایناهی میگم نکنه یجای کارم میلنگهونکنه کمکاری کردم

همچنین…شاید بهتره نگامو تغییر بدم

ممنون از راهنماییت

ربطی نداره

بستگی به استمرار و صبرت داره

کتاب جادوگران بازار نوین رو بخونی یجاش هست یه شخصی
به اشخاصی اموزش دادن که اون اشخاص ضریب هوشی بالایی داشتن و افرادی دیگر ضریب هوشی معمولی داشتن

اما افرادی که هوش معمولی داشتن موفق تر بودن تا ضریب هوش بالا ( اونایی که بالا بود ‘ فک میکردن چون باهوشن نباید اشتباه کنن و فک میکردن تحلیلاشون درست بود با اینکه داشتن ضرر میکردن خارج نمیشدن ) بخاطر همین کال میشدن

اما معمولی ها قبول میکردن که اشتباه کردن و بهترش میکردن و صبر بیشتری داشتن

تلاش و کوشش واستمرار داشتن مهمه

در تمرین و استمرار بحثی نیس…ولی صحبت سر اینه که شاید از اونور دارم میوفتم و زیاده روی میکنم توی ژورنال نویسی و بقیه کارها….

من تبریزم امیر جان 6 سال تجربه ترید طلا دارم.

دوست عزیز من در ضریب هوشیت ، در مهارتت هیچ شکی نیست. کاملا واضح هست زیاد زحمت کشیدی. دوست من کاری نکنیم همه زندگیمون ترید بشه و این همه زحمت کشیدی بسته قابل ستایش هست . یکم لذتش رو ببر. اشتباهی هم اتفاق افتاد مهم نیست خودت میدونی خطا بخشی از این بازار با عدم قطعیت هست.

عزیزم از زندگی لذت ببریم حتی در این شرایط سخت.

از یه جایی به بعد جزییات نیاز نیس بنویسی

دوستان کسی که 1800 صفحه ژورنال نوشته . کتابهایی که ما خوندیم اون حفظش کرده. به ضریب هوشی ربطی ندارد. بحث روان تریدر هست . شاید کسی اعتماد به نفس کاذب داشته باشد درست ، ولی ارتباطی به ضریب هوشی ندارد.

امیرجان ژورنال نویسی زیاد مغزت رو جوری کد نویسی میکنه که تو اشتباه بکنی و اون بیاد دلیلش رو پیدا کنه .

اینهمه زحمت کشیدی دوست من بسته. اشتباهی هم افتاد عیب نداره. اصلا گاها عمدی هم اشتباه کن.

کد نویسی مغزمون رو به سمتی ببریم که در هر شرایطی لذت ببره از زندگی

اخ اخ اخ

عمو توحید دست رو دلم نزااااااار …که زدی تو خال

از معامله دیروز ظهر که استاپ شد بعد در جهت تحلیلم رفت و هیچ نقطه ورود مورد قبول و تاییدی نداد

ذهن و روانم درگیره…بخدا اگه تحلیلم اشتباه باشه راحتتر کنارمیام ولی اینجور معامله ها برزخ منه

متولد ۸۶ هستم .

از کرج ،

تو این دوسال اخیر هم محصولات رزین تولید میکردم.

و این اواخر هم با موتور کار میکردم.

پی نوشت: به شما هم من پیام دادم داخل روبیکا.

امیدوارم همیشه در وحله ی اول سلامت باشید.

ژورنال نویسی تا جایی خوبه که داری یه استراتژی رو بکتست میگیری بعد میای چک میکنی

ولی وقتی اینهمه ژورنال نوشتی اینهمه وقت داری رو یه استراتژی کار میکنی دیگه خیلی زاده رویه

بجاش میتونی قبل و بعد معاملت شات بگیری یا اسکرین رکورد بگیری اخر هفته شنبه یکشنبه بیکاری میتونی چکشون کنی

ما ترید رو فقط برای راهی برای زندگی انتخواب کردیم

نه تریدو برای زندگی

ولی خیلی خوشم اومد ازت که اینهمه وقت گزاشتی براش :clap:t2:

بگو داش منتظرتم

دوستان به نظر من ، تو سطحی که نشان دادم یک ایندکس بانک تریدری هست ، دوستانی که ریل کار میکنند اگر قیمت به این سطح رسید وتاییدیه برگشت داد ، با کنترل مدیریت ریسک ، یک فروش لات پایین بگیرید. و نگه دارید حرکت ریزش خیلی خوبی خواهد بود .( حرکت بزرگ خواهد بود با تریلینگ استاپ دستی بر اساس ساختار معامله را نگاه داریم). نقطه زنی نیست ها ولی این سطح هانت شده و ریزش میدهد.

این پیشنهاد یا سیگنال نیست، صرفا اشتراک گذاری نظر وتحلیل شخصی هست. ( مسیولیت هرگونه تریدی با خود شخص هست)

برادر من این مسیر هم خطا داره ، باید از این خطاها لذت ببریم.

استاد عزیز من ما انسان هستیم .همونطور که سعی میکنیم خوب ترید کنیم اول باید سعی کنیم خوب زندگی کنیم.

هیچ تریدی، هیچ مشکلی ارزش نداره که ….