با شما موافقم از ۴۳۹۵ سل زدم امیدوارم استاپم نخوره
استاپم ۴۴۲۵
با شما موافقم از ۴۳۹۵ سل زدم امیدوارم استاپم نخوره
استاپم ۴۴۲۵
بعد از سه بار حجم اضافه کردن با سود ۸۵٪ بسته شد- بیشتر از دو برابر سود مورد انتظار معاملهٔ اولیه.
کسی دسترسی به یوتیوب داره؟
الان روی سل نظرتونه؟
یوتیوپ که خیلی وقته
وصل میشه
با گوگل اسکریپت
الاناس که بریزه ولی نمیدونم چرا شل بازی در میاره این طلاااا خانم
با توجه به نواحی که می تونم روش در آینده یا امروز یا فردا طرح ریزی کنم .
اول اینکه ممکنه سناریو درست لحظه ای که به نقطه 6 می رسه ترپ کنه همرو و یهو سل شدید بده .
اما
سناریوی که میتونه طبق شکستی که در نقطه 2 هست ( شکست از نظر من میتونه یک پوینت باشه و این مهم نیست که در شکست قدرت باشه مهم اینه هنگامی که روند عوض میشه قدرت در ساپورت ها دیده بشه ، به علت اینکه پری روز ترپ شدم با روند جنگ نمی کنم صرفا دارم دیدی بهتر برای قیمت پیدا می کنم !) ، به منزله سوییپ در ناحیه بریک ایونتی که در محدوده 4451 در نقطه ورود شکست بریک اوت های 4468 رخ داده میتونه به احتمال 60 درصد باعث بشه در ناحیه شماره 6 ساپورت رخ بده به سمت ناحیه شماره 4 برگرده چون در ناحیه شماره 3 یه شکست رخ داده و این میتونه دلیلی برای ورودی های ناحیه شماره 6 باشه وباعثه ایجاد فشار خرید بشه بکشه بالا و اونجا معامله گران (شماره 4 ) سلر هایی که 4168 رو میبینن رو ترپ کنه و بکشه تا ورودیه 4451 ، در ناحیه 4451 هست که مهم میشه آیا اونایی که در 4422 ترپ شدن باعث فشار شدید فروش میشن و شدن ،علتی هست که جهت روند نزولی حفظ میشه یا معامله گرانی که هنوز قیمت 4451 رو برای فروش جالب میدونند باعثه این اتفاق می تونن باشن .
این یه سناریوی احتمالی هست که خودم به این شکل میتونم ببینم اگر تصمیمی هم بگیرم باز در ناحیه های مهم طبق روال ورودم و طبق احتمالی که هست برای ورود اقدام می کنم ، اما باید ثانیه ها هم طی بشه رفتار رو بیشتر ببینم از مارکت تا به تصمیم نهایی برسم .
و اما ناحیه شماره 5 میتونه از نظر من برای هردو سناریو در لحظه های قطعی مثل مگنت در آینده عمل کنه .
تحلیلت رو دوس دارم
اما مشکل اینه که، طلا بازی میکنه یانه؟ چون ممکنه واقعا بریزه تا 4100
امیدوارم طلا با پایان ماه می نوسانش کمتر بشه و بین 4200 و 4500 بازی کنه
باعث افتخارم هست واقعا که همچین نظری دارید باز در جمع بزرگان من واقعا هیچم .
در ادامه بحث جناب عالی خدمتتون باید عرض کنم این تصمیم در لحظات مهم قیمتی دست عالی رتبه هاست ، بریزه هم مهم نیست بره بالا هم مهم نیست چون تهش یه مسئله هست اونم اینه آدمای عادی مثل دیلی تریدر هایی مثل من ، مارکت صرفا جاییست برای سود های ادامه برای بقا و قیمت کجا بره صرفا آنچنان مهم نیست اتفاقا هرچقدر بازی کنه خوبه این یعنی مارکت زندست و ادامه ای هم هست برای بیزینس چون مارکت بیزینسه دیگه درسته ؟ نقدینگی واردش میکنیم ، و هرچی بگه هم درس میده هم پول درسشو
و گوش ندیم درس میده پولشو میگیره و این از منظر من دانشگاه مالیه و بازی نیست ، چون هرروز یه سوپرایز جدید داره ، و در دراصل بازی هم هستاا ولی نه برای تحلیلگرانی که بهش نقدینگی وارد می کنند برای اونایی که دارن اینو میچرخونن . تحلیلگر یا ضرر دیدشو میده یا سود دیدشو میگیره و تمام میکنه .
اره حرف شما متین
منظور منم همینه که تحلیلم خیلی شبیه به شماست
اما حس میکنم طلا وحشی بازی در بیاره و حال گیری شه
ببینیم امروز چه میشه روی 4426
چجوری وصل شم منم؟
دوستان شما هم مثل من این ریزش احتمال جنگ میبینید؟
دوستان ۴۴۰۱ خیلی مهم هستش و تکلیف بعد از عکسالعمل بازار تقریبا مشخص میشه. خواهیم دید.
خب من واقعیتش تمرکزم روی 4426 نیست اینجا ریسک گریز نیستم من تمرکزم روی شکست یا ساپورت ناحیه 6 هست لذا دلیل کلی که دارمم اینه در ریزش کلی ضعف میبینم و بیشتر تمرکزم روی دیواره های پایینی هست تا 4168 ، نه جایی که سایه ها ایجاد شده و اگر بریزه هم باز چیزی که در یک هفته آینده میخوام روش بیشتر تمرکز کنم ناحیه هایی هست که در واکنش به این سطح ها ایجاد میشه ، هست و همچنین برای سل های بلند مدت هم به این شکل هست چون اعتبار کندل هنگام بسته شدن تموم میشه و واکنش به قیمت شروع میشه و اینجا هست که مهم بودنه واکنش به قیمت ، مهم میشه واسه مارکت ، و رفتار هیجانی شروع میشه و سمت تارگت بالا میشه بهتر فکر کرد در بلند مدت