دیدید اینم مدرکش ![]()
حالا دوباره بعضیا بگن اندیکاتور چرت و پرت هس ![]()
آورین…آورین بر شما ![]()
#آموزش گام ب گام اتصال به نت بین الملل! به روش mhrv یا همو…
این توضیحاتش شاید سخت بنظر برسه
اما بطور کلی خیلی سادست
اموزش های دیگه و روش های بهتر هم اومده
اما یوتیوپ بطور خلاصه خیلی راحت میتونی وصل بشی
به احتمال زیاد تا 2 ماه آینده صعود داشته باشیم. احتمالا
و اینکه واقعا این من نیستم که راس میگم ، این مارکته به من یاد میده راستشو بگو مگر نه بهت ضرر میزنم ! الکی پیشگویی نکن باید نسبت به واکنش من ری اکشن نشون بدی . وسلام
و در ادامه قیمت حتما در اولین برخورد به 4422 واکنش ریزشی بده چون همه ی بایرا اونجا ترپ شدن بعد واکنش ریزشی ممکنه یه کندله قدرتمند هیجانی هم ضاهر بشه که سلر ها رو ترپ کنه اما واکنشی که برای بلند مدت باید بریزیم این نیست . صرفا برای فست اسکلپ در جهت روند نزولی میتونه خوب باشه
آپدیت - قول استاد #امین مقصودیErnikan ورود اسنایپری ![]()
برخورد اول 90 پیپ - برخورد دوم هم که ادامه داستان
خیلی خوبه که با شوق و اعتقاد تحلیل میکنی. نشون میده واسهش وقت میذاری و زحمت میکشی. اما شاید بد نباشه آدم تحلیلهای خودش رو با دیگران توی اینجا و همچنین تحلیل گرهای حرفهای تو سایتهایی مثل forexfactory، fxstreet محک بزنه. این یکی مال FxEmpire ه. به نظر میٰرسه ۴۴۰۱ مقاومت مهمی باشد و بازار هم یکی دو روزه منتظر اعلام pce ساعت ۴ امروزه.
خدایی استاد تریدهای شمارو میبینم حال میکنم
#امین مقصودیErnikan
کی بشه بیام شاگردیتون و کنم - فعلا به خاطر موقعیت ج ن گ آماده باشم و تموم شه مزاحمت میشم
هر چی یاد بگیرم کمه از اساتیدی همچون شما
بازار ریزش میبینم تا سطوح پایین
معامله با سود کامل بسته شد.
پینوشت: pce که ساعت ۱۶ بیرون میآید دادهٔ مهمی است. شاید این حرکتهای تند بازیدادنهای (manipulation) قبل خبر باشد.
پینوشت ۲: شاید بخواهید تحلیل زیر را ببینید.
این بازار طلا هستش یا آسانسور،
از ۴۴۰۱ اومدیم تا ۴۳۸۰ با سل
از ۴۳۷۹ رفتیم تو بای تا ۴۳۹۰ و همچنان ادامه دارد…..
دوست عزیز کاش دلیل سل از اون ناحیه یا سبک بگید اینجوری راحت تر میشه به احتمالاتات تحلیلی هم نزدیک شد
اوه اوه ترامپ گفت که حمله موشکی ایران رو نقض اتش بس میدونه دنبال ریزش بعدی باشین ![]()