فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سه تا از اپ هام باز بشه هیچ مشکلی ندارم

چت جی پی تی،پینترست ،تل یا واتساپ

منم نتونستم :sob::sob:

من خیلی خیلی دلتنگ یوتیوبم… :unamused_face: ولی فک کنم این چن روزه اینترنت اای همراه هم بینلمللی کنن

درود

وقت همگی دوستان محترم بخیر

امیدوارم روز خوب و خوشی را شروع کرده باشید

اولین معامله روز بنده:

تاچ تیپی 3 در معامله بای

درود رفقا روز خوبی داشته باشین و پرسود❤️

معاملهٔ بعدی من. ساده و سرراست. قبل از نوشتن پست سود کامل را زد.

پی‌نوشت: جالب اینجا است که با وجود افت سنگین شاخص دلار وفشاری که بر قیمت طلا می‌یاره، طلا افزایش چندانی نداشته. انگار بازار ۴۴۰۰ را مقاومت مهمی می‌دونه. دلایل بنیادی هم برای طلا بیشتر ریزشی‌ه تا خیزشی. به نظر می‌رسه بازار تا ساعت ۱۶ و بیرون آمدن داده pce قدری دست به عصا حرکت می‌کنه.

من محدوده ۴۴۰۱ ۴۴۰۴ سل بزرگ میبینم

گفتم منکه دارم میبینم حداقل مثلا یدونه باشه دقیق باشه

تاچ شد

خیلی سریع و بدون درد :grin:

کارتون حرف نداره

موفق و پرسود باشیددد

ممنونم ازتون :heart:

درحضور دوستان حرفه ای باعث افتخاره همچین نظری دارین

سلام بله دوست عزیز برای این کار باید نرم افزارهای مورد نیاز در گوشی اندرویید شما فعال باشد و آن را شیر کنید به سیستم با تنظیماتی که در ویدیو ارسالی برایتان توضیح داده شده است

موفق باشید

دلیلی که ورود کردم مثل همیشه استال بود ، رفتار قیمتی که میخواد روند ساز باشه شبیه فروکش شدن هیجان شد و اون نقطه یبار هم از قبل ریورسال شده بوده اگه میخواست بریک اوت کنه باید حضور قدرت مشاهده می شد در یکی از کندل ها که باز هیچی نبود . و برداشت نهاییم از روی تفسیر شخصی بود با استاپی که مشخصا پشت اون دوتا سایه میبایست قرار میگرفت .

سلام، اتفاقا من بیشتر اسکلپرم:

ولی خب جایی که اطمینان نسبی دارم از رسیدن به تارگت، دیگه صبر می‌کنم تارگتش بخوره.

معاملهٔ‌ بعدی من. علت: تشکیل flag.

پی‌نوشت:بعد از سه بار حجم اضافه کردن با سود ۸۵٪ بسته شد- یعنی بیشتر از دو برابر سود کامل مورد انتظار در معاملهٔ اولیه.

سلام همگی. دارم لذت میبرم از تحلیل ها و معاملات دوستان :heart_eyes: ماشالله به همتون :+1: :gem_stone:

درود بر متاتریدرررررر

همین‌جاها برای سل مناسبه به‌نظرم!

کدوم قسمت ؟؟؟

کاراکتر

میتونه امروز تارگت طلا 4300 باشه!

خب بزاریم اصلا بریک اوت شد.وتا 4422 رسید . آیا

تحلیلی که دیواره های قیمت ایجاد کرده ، بیشترین انتظار فروش بنظر در ناحیه اول در نقطه 4422 جمع شده ؟ و از رابطه ای که قیمت در دیواره ها درست میکنه آیا بنظر بسته به واکنش اون ناحیه هست مارکت تایید میکنه عمقی که در 4163 وجود دارد واقعی هست یا نه ؟