یک اینکه همچین به موقع واریز نمیکنند بار اول 72 ساعت طول کشید.
و از یه شماره شبا که متعلق بود به یه شرکت کشاورزی برام پول واریز شد. خیلی عجیب بود واسم
دوم اینکه وقتی میخوای کیف پول رو شارژ کنی. مثال 500 هزار تومان 525 تومن کم میکنه که به نسبت، کارمزد درگاه پرداخت اش بالا هستش.
اما هم مظنه و هم انس رو داره…
قیمت هر واحد هم تو پرتفو کن ریسک 400 تومن
و معمولی800 تومن که ارزش خط یا پیپ هاش هم متفاوته.
البته الان با هیوا گلد کار میکنم .و سهل انگاری کردم و از این کانال های سیگنال استفاده کردم بدون هیچ دانشی و معاملات ضرر شد الان دارم یه کم آموزش میبینم..
هرگونه کمکی خواستی بگو، البته ادعایی نیست فقط چند سال خاک این بروکرها رو خوردیم. امیدوارم بقیه اشتباهات من رو نکنند . متاسفانه تا خودمون تجربه نکنیم هر کی بگه تو کتمون نمیره
خیلی از اینها استاد نما هستند کسی از ترید پول دربیاره بابت آموزش پول نمیگیره. اینها اگر بلد بودند خودشون ترید میکردند . و به پول دو تا شاگرد ناامید دل نمیبستند.
ترید اونقدر سودده هست که لازم به پکیج فروشی نیست. اونهایی که به سود مستمر رسیدند حتی ناشناس میمونند میرند دنبال زندگی و عشق و حال. آدمهایی مثل من هم دو تا تریدشون به تارگت میخوره کلی شوآپ میکنند که بیا ببین من سود کردم . کسی که سود مستمر داره حتی وقت نداره بیاد تو شبکه ها
متاسفانه خیلی ها تریدراها ترید را با قمار اشتباه میگیرند. این یک بیزینس هست نیاز به مهارت و تمرین داره .و هر چیزی بهایی داره عمر اعصاب و پول تاوانی هست که اینجا میدی. هر کس رویای یک شبه داره ترید راهش نیست.
ترید سخت ترین راه آسان پول در آوردن هست.
همه میان ماهانه سودهای چند صد درصدی بکنند و بارها سرمایه خود را صفر میکنند . بخدا سود ماهانه 20 درصد ( برآیند کلی) خیلی زیاده
بنده 47 سالم هست متولد 1358. 3 سال بدون اینکه ترید کنم فقط تحقیق و مطالعه کردم. بیش از 5 سال تجربه ترید دارم. الان شغل اصلیم هست( البته مشاور ارشد سرمایه گذاری هستم و سود تریدم همیشه جای دیگه سرمایه گذاری میکنم .
به این نتیجه رسیدم که با سود کم ولی سرمایه گذاری مرکب موفقیت نزدیکتر از چیزی هست که فکر میکنیم.
من بدون حامی مالی بزرگ شدم. بدون حضور پدر مسیولیت خانواده به گردنم بود از 12 سالگی تا دانشگاه سالها دست فروشی کردم . بدلیل علاقه شدید خودم ادامه تحصیل دادم و خود ساخته هستم. شاید هیچکس به اندازه من معنی 10 دلار را متوجه نشوند من برا 15 هزار توام یک شب تا صبح کار میکردم . طرف دو روز ترید کرده انتظار داره هر روز 10 تا ترید 1000 دلاری بزنه . خیلی ها اگر به کم راضی باشند بخدا برکت زیادش میکنه.
اینها رو گفتم انگیرشی باشه برا دوستام. که پایان سب سیه سفید هست.