فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

بنظر من دوستان اگر اشتباه نکنم تکمیل رالی بیس رالی تایم 4 ساعتش بود . قیمت بعد نفوذ به کف بیس برگشت برای جمع کردن نقدینگی به سقف کانال بیس میرسه و بعد ریزش

توی چارت من کندل های قرمز شده برگشت قیمت رو نشون میده با RSI تنظیم شده

رفتار فرکتالی در تایم دیلی هم داره .

خیلی نت مضخرفه
سرعتش واقعا حلزونه
اپ استور تازه وصل شده برام
۱۵۰ مگ رو زده ۱۲ ساعت تا دانلود شدن

شب همگی خوش خوبین نسبت به ترید لاین روزانه طلا انتظار صعود دارم ازش نظر شما چیه؟

پست توسط نویسنده حذف شد

وسط شب بیدار شدم - زود خوابیده بودم- و هنوز بیدارم. به قول شاعر« می صَبوح و شِکر خواب صبحدم تا چند؟ // به عذر گناه کوش و گریهٔ سحری». این هم معاملهٔ نیمِ‌شبی من.

پی‌نوشت: با trailing stop با نصف سود بسته شد.

پی‌نوشت: بیدار که شدم دیدم تصویر صفحه‌ نمایشم که خودکار عوض می‌شه شده این کوچولوی قشنگ. چه خوبه وصل بودن اینترنت- هر چقدر که طور بکشه

ترید اول صبح ریوارد ۵

این هم اولین معاملهٔ صبحگاهی من

پی‌نوشت: با سود کامل بسته شد.

پی‌نوشت ۲: شاید بخواین یه نگاهی به شاخص دلار هم بندازید. دو پرش (gap) در دو شب متوالی قبل باز شدن session‌ آسیا.

این خبر رو هم شاید دوست داشته باشید ببینید. برای بالا رفتن به مقاومت‌های ۴۴۱۰ و ۴۴۲۵ فکر می‌کنم. در پایین رفتن به ۴۴۰۰ و ۴۳۸۹. درگیری‌ دیشب طرف تنگهٔ هرمز انگار فشار ریزشی گذاشته روی طلا.

https://www.tradingview.com/news/reuters.com,2026:newsml_L4N42503S:0-gold-eases-as-us-iran-tensions-cloud-interest-rate-outlook/

این هم معاملهٔ بعدی من

پی‌نوشت: حین نوشتن پست هدف رو زد.

با رد کردن کامل ۴۴۰۰ و ۴۳۸۹ شاید یه ریزش قابل ملاحظه در پیش‌ باشه.

===========================

پی‌نوشت ۲: شاید بالا پایین شدن‌ها به سفر غیرمنتظرهٔ قالیباف، عراقچی و همتی (بانک مرکزی) به قطر بی‌ربط نباشه. انگار ایران برای نهایی کردن یادداشت تفاهم رو آزاد شدن‌۱۲ میلیارد از داریی‌هاش که یه مقدارش تو قطر مسدوده تاکید داره.

من همین‌جا رو ۸۰۰ پیپ بستمش :alien:

تا 4345 بیاد یه ریسک‌ بای می‌کنم!

اگرم تا 4260.42 بیاد که یکی از بهترین بای‌های تاریخ رو می‌گیرم! :grin::smiling_face_with_sunglasses:

معاملهٔ سوم صبح امروز من. شاید برای پایین‌تر رفتن از هدف هم جا داشته باشه.

پی‌نوشت: برداشت سود اول در ۴۳۷۲/۸۰.

پی‌نوشت ۲: با توجه به تشکیل flag، در همان برداشت سود اول بسته شد.

سلام،شما فقط سوینگ میگیری؟مثلا الان روند خوبه به تارگت میرسه ،اگه روند ضعیف باشه میزاری بیاد استاپ بخوره،چون خودم تارگت هام که بزرگه اذیت میشم میره نصف راه وبرمیگرده

عرض ادب و احترام جناب آقای دولتعلی زاده گرامی وقت بخیر . تنظیمات خاصی رو سیستم اعمال کردین ؟ چون بنده ک ان فیگ گرفتم اتفاقا از جای معتبری هم بود فکر میکنم زیر نیم ساعت مصرف شد . ممنون میشم اگه تنظیماتی هست که باید انجام بشه راهنمایی بفرمایید . روز و روزگارتون خوش . :folded_hands:

معاملهٔ چهارم امروز صبح من.

دو پوزیشن بای ناب محمدی و تمیز، و البته در ساعت ۶.۳۰ و ۷.۳۰ که در ۹.۴۵ با نتیجه ۱.۵ درصد سود به تارگت خورده. به امید روز خوب برای همه

RRR: اولی ۵

RRR: دومی ۱۰

دلایل ورود اولین: دیدن برخورد به vwap در تایم بالا و حضور خریدار قوی در تایم پایین.

دومی: باز هم برخورد به vwap تست حجم پروفایل چند روز قبل و از همه مهمتر حضور یک یا چند خریدار قوی با وجود کاهش قیمت که احتمال کوه یخ را خیلی بالا برد.

این هم داخل کندل که پوزیشن اول هست و دیدنش خالی از لطف نیست.

درود احترام خدمت معامله گران گرامی

از پری روز کلا ورود نکردم معاملات آخر هم که در سطح پایین بود در حدود سطح 4493 ترپ شد و اجازه ادامه حرکت به معاملات رو ندادم چون در بعضی ناحیه ها ستاپ سنگینه و انتظار تارگت داریم اگه حرکت جالب نبود برای ماندن میبندم .

اول از همه تو چهلمین تا چهل چهارمین معامله کاملا احساس کردم در دیدگاهم دچار ترپ می شم و از این رو بود ناحیه 4493 ترپ شد و دستی خروج رو انجام دادم .و دیدم اگه حدمو رد کنم همون معاملات سود ده هم اوور و شاید توی نقاطی هم به جنگ با روند برم ، کاملا رفتار معاملاتیم تحت کنترل قرار دادم . به سمت روندی که قدرت درش بود و از ادامه پرهیز کردم .

دلیل بعدی اینه ، در شروع مارکت دیروز یک ماژر موو رو به سمت سل دیدم دیگه کلا بیخیال فشار روانیش شدم چون نه رفتار قیمت جالب بود برای معامله و نه ذهنم بخاطر همین دیدم به اندازه ای که باید در روز قبلش تارگت میزدمم کامل شده نشستم فقط دارم واکنش های سطوح رو بررسی می کنم.

در ادامه امروز طبق روندی که از دیروز شکل گرفته یه عمقی در حدود سطح 4163 دیده میشه که قیمت در حدود ناحیه 4373 مقاومت برای ادامه روند نشون داده این می تونه چند دلیل از منظر معامله گرا داشته باشه دلیل اول از نظر خودم می تونه برای استاپ کردن معاملات سطح 4416 تا حدود 4426 باشه تا یه تارگت بهتر در حدود ناحیه 4451 رو دوباره برای معامله گرا بده چون این سطح احتمالا برای معامله گرا جالب بوده برای فروش بیشتر . دلیل دوم معامله گرا سطح 4373 رو جالب دیدن برای خرید و اکثر از روی جالب بودنه قیمته که ورود شده ( واکنش هیجانی ) و یه اصلاحی کوچکی در خلاف جهت ثبت و کسب سود کنه .

.

دوستان بزرگوارم دو بار ویرایش کردم که هم تصویر کامل تری از سطح معاملات ارائه بدم برای دلایل و هم یه متنی غلط رو درست کنم .

من نه وی..پی..ان درست دارم نه پرو…کسی درست که برم تل یا اینستا(ایینستامم حذف کرده بودم رفتم دان کنم اپ استور که هیچی چهار ساعت طول می‌کشه بازار هم گفته به دستور مقامات از دسترس خارج شده)

دلم بیشتر برای تلگرام تنگ شده که نمیاد و هیچی ندارم.