فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

من این دو سه ماه رو بک تستش رو گرفتم کامل طبق ستاپ ولی اینکه هر روز یه خبری میاد چارت بدون دلیل یه دفعه بالا پایین میشه ربطی به روحیه و روان شناسی نمیتونه داشته باشه.

از این نظرم درسته
من بکستتامو گرفتم
الانو با ۵ ماه پیش مقایسه میکنم
میبینم یا تیپی الکی خوردم یا استاپ الکی
همشم بخاطر تنش های اخیر

درسته، تا الان مثلا تو این دو ماه اتش بس فقط بیست بار حرف توافق زدن و بعدشم زدن زیرش فقط هم کسایی که اطلاعات دارن از این نوسان هایی که با خبر میاد سود میبرن.
یه توییت کافیه تا یه دفعه قیمت صد دلار بالا پایین بشه و جهتش عوض شه.

دادا مال من نیست.ترکیه رفتم عکس گرفتم :joy: :grin:

من مردممممممم:rofl::rofl::rofl::rofl:

نکن آقا آبروش می‌ره حالا کی میخواد براش ……..:joy::joy:

تاچ تیپی 3 در معامله سل

همانطور که گفتم واکنش داد

الان اگه یبار دیگه بالا ی 4456 بیاد مناسبه برای سل بسمت 4390

پایان اصلاح و آماده جهش . 7:30 . احتمالا صعودی

اقا بازم اطلاعات غلط به بچه ها دادی. اخم نداره الان زوم کردم دیدم به صورت خیلی ذوق داره میخنده😂

سلام بروبکس حالتون چطوره؟

سلام

برای فردا منتظر یک حرکت خوب زمان خبر یا ساعت ۱۷:۳۰هستم به نظرم یه نزول در حد ۱.۷۸درصد داشته باشه احتمالا

امروز چقدر نکته کنکوری داشت :sweat_smile:( حداقل برای خودم)

همچی مرور شد

سلام خدمت دوستان

امروز کلا درگیر بودم و فقط همین یکی و تونستم بزنم

خداروشکر سودم و امروز از بازار.گرفتم

جناب ملکی منظور شما اینه این خط هارو شانسی میکشم ؟؟؟

درسته من مبتدی هستم ولی با یه اصولی وارد میشم و حد ضرر هام هم نگاه کنید بسیار کم هستش

ولی بازم چشم فرمایشات شمارو مد نظر قرار میدم :folded_hands:

درود

جناب دولتعلی زاده عزیز دوست خوب من

شما استاد و بزرگ ما هستین و من منظورم این نبود که شانسی نواحی را مشخص می کنیم اگر نتونستم منظورم را به شکل بهتری برسونم از شما و سایر سروران محترم عذر خواهی می کنم

من منظورم این بود در حرکات ریزشی نواحی دیمند(تقاضا) باید شکست بخورن ودر حرکات صعودی بلعکس نواحی سوپلا (عرضه)باید شکست بخورن تا یک روند ریزشی یا صعودی شکل بگیره.

درسته؟

پس اگر روند ما فعلا (تا ابد که نه) ریزشی است بهتره در نواحی عرضه به دنبال معاملات سل باشیم نه در جلوی قیمت در نواحی دیمند به فکر معاملات بای باشیم (همون جمله معروفTrend is your friend)

و نباید با این تفکر که ارزش یک کالا یا سهم کمتر شده و می صرفه که خریدار باشیم به دنبال معاملات خلاف روندی بای باشیم

مگر اینکه ناحیه دیمندی بتونه با شکست دادن ناحیه سوپلا قدرت ومومنتوم خود را به ما نشون بده که در این صورت می توانیم به دیمندها اعتماد کنیم و به فکر بای گرفتن باشیم

اصل حرف بنده اینه که برای کسب سود بهتره تا می توانیم احتمال استاپ شدن مان را کمتر کنیم و برای این کار کافیه در پشت قیمت باشیم نه در جلوی سر راه قیمت :folded_hands: :folded_hands: :folded_hands:

حرف شما استاد بزرگوار همیشه آویزه گوش بنده خواهد بود

اما من این اعداد را که اعلام میکنم طبق آموزش ارزشمندی هستش که دیدم و هزینه کرده ام( منظورم زمان های ارزشمند هست ) و به اعداد طلایی شناخته میشود استاد

جسارتا اگه به صورت سیگنال اعلام نمیکنم به خاطر این است چون بعضی از دوستان بدون تاییدیه ورود میزنند و باعث ضرر آنها خواهد شد و من شاید کلیات و بگم و در ورود ریزه کاری های داشته باشد و برای همین به صورت سوالی مطرح میکنم که از تجربیات اساتید هم استفاده کنم

به هر حال شما مورد احترام بنده هستید و روی چشم بنده جا دارید :folded_hands::rose:

خواهش می کنم

بزرگوارید

امیدوارم موفق و پرروزی باشید :folded_hands:

باسلام و درود شاید بشود و شاید نشود

دوستان درگیر اینترنت بین‌المللی شدن دیگه نمیان اینجا .

ما که هنوز با نت همراه نتونستیم کانکت شیم.