عینکش فیکه. ![]()
حالا شما دو دقه قهر نکن خودم معامله رو جوش میدم. برا خودت میگم پا خوره داره خوبه برا اونجا ![]()
عینکش فیکه. ![]()
حالا شما دو دقه قهر نکن خودم معامله رو جوش میدم. برا خودت میگم پا خوره داره خوبه برا اونجا ![]()
دوستان درود
دوستان من، در 2روزی که مارکت طلا نزولی بود هم دیروز وهم امروز شاهد این بودم که بسیاری از دوستان عزیز و سروران محترم علرغم اینکه کاملا خودشون هم اشراف به نزولی بودن مارکت داشتند به دنبال گرفتن معاملات بای بودن چرا که به نظرم با خودشون این منطق را داشتن که قیمت خیلی ارزان شده و ارزنده هست بای بگیریم که فکر می کنم این حرکت اصلا برای گرفتن سود از مارکت حرکت خوب و منطقی نیست و وین بسیار پایینی خواهد داشت
پیشنهاد میکنم در هر تایم فریمی که ترید میکنید برای گرفتن حرکات بازگشتی حداقل اجازه بدین طبق تصویر ارسالی یک ناحیه از روند قیمت شکست بخوره و بعد ا به فکر گرفتن معاملات بازگشتی باشید نه اینکه نواحی سر راه قیمت را مشخص کنید و با گرفتن تایید ورود کنید چرا که قیمت به اکثر نواحی مقابل خود واکنش هرچند کوچک میده و شما را وادار میکنه که در جهت خلاف مومنتوم بازار ، وارد معاملاتی بشین که اکثرا استاپ خواهند شد ![]()
نه اتفاقا من اشتباه کردم
روند کلی نزولی بود. من حواسم نبود و دقت نمردم الان که نگاه میکنم
میبینم هزار بار داد زده ببند سل بگیر
ولی دقت نکردم و پای غرور موندم
اگه کمیسیون دو طرفو میده و کارت سوخت داره باشه حاجی جون …حله
وای خداااا معامله رو ول کردم
نشستم تو بهترین تاپیک و فانترین
هردو عالییی هستید:joy:![]()
اره هماهنگش میکنم برات. بزاری با قایق دور بزنم کارت سوخت ماشینشم ازش میگیرم.
حله خان داداش بچسبونش…
سلام.ممنونم ازتون.امروز یه مقاله خوندم راجع به معاملات انتهای اصلاح و انتهای روند.مطلب شما خیلی کمک کرد.سپاسگزارم ![]()
هما فروشنده نیس ![]()
من برم سراغ بیزینس دوم اسنپ، مسافرا منتظرن کچلم کردن ![]()
چه معامله جذابی داد…
حیف و صد حیف بخاطر استاپی که ظهری خوردم ریسک پذیریم اومد پایین طبق ستاپ پیش نرفتم معامله رو بگیرم…
معلوم بود داداش..نمی بینی با اخم وایساده جلومون ![]()
خودت میدونی دیگه دادا؟ لازم نیس بگم ![]()
اقا یه سواللل
چرا معاملهای که فکر میکنی تی پی میشه و ریوارد بالا میده ریوارد بالا نمیده و استاپ میشه
اما معاملهای که فک میکنی ریوارد کمی میده. عدل همون ریوارد بالا میده
یکی توضیح بده ![]()
![]()
االان این پوزیشنم ریوارد ۶ داد ۲ درصد از بالانس میشه ۱۲ درصد سود تو یه معامله
خدایاااا
من هم همون موقع خرید داشتم و اگه ۴۴۹۸ رو کامل رد میکرد میگفتم بالا میره.
غیر از مسئلههای تکنیکال ۴۵۰۰ به خاطر رُند بودن عدد یه سطح مقاومت روانی مهم هم هست. همین طور که الان ۴۴۰۰ هم همین طور عمل کرد. سطحهای رند میتونن سرسخت باشن.
الان هم برگشت خوبی از مقاومت روانی ۴۴۰۰ داریم. اگه ۴۴۶۵ اذیت نکنه شاید تا نزدیک همون ۴۵۰۰ هم بره.
سطوح رند هم خیلی مهمه
از های و لو هفته قبل استفاده میکردم بیشتر
اونارو در نظر گرفتم
باید از سطوح رند هم استفاده کنم
تا بهینه بشه
اگه تا اونجا بره من واقعا ناراحت میشممم:joy:![]()
چون معاملم بسته شد
بنظرتون این برمیگرده به بکتست یا فشار روانی ؟؟
وین ریت من نسبت به قبل ج.ن.گ 5 تا 7 درصد کاهش پیدا کرده، حتی حداکثر ضرر پشت سری هم که میتونستم داشته باشم طبق بک تست هام و فورواد تستام چند بار تو این دو سه ماهه رکوردش رو زده.
واسه همین سعی میکنم جاهای بهینه تری معامله بگیرم و کمتر نسبت به قبل معامله کنم تا شرایط بازار استیبل تر بشه.
یعنی بخاطر تنش های جنگه ؟ یا روحیات ما؟؟