دوستانی که با هیوا گلد کار میکنید..
از چارت خودش استفاده میکنید؟
دوستانی که با هیوا گلد کار میکنید..
از چارت خودش استفاده میکنید؟
این کدوم صرافیه؟ سودت گذاشتی
نه از چارت فراز استفاده کن بیشترین شباهت و هماهنگی و با تریدینگ ویو داره
آخه معامله تو هیوا گلد.انجام میشه.
یعنی از چارت فراز برای معامله تو هیوا گلد استفاده کنم؟
چارت هیوا گلد مشکل خاصی داره؟
ن دوست عزیز
قدیم تو تریدینگ ویو چارت و تحلیل میکردیم تو بروکرمون معامله میکردیم
الان تو چارت فراز تحلیلت رو بکن بعد تو پلتفرم هیواگلد معامله کن(کاری که هرروز من انجام میدم)
برای تحلیل قویتر نیاز به دسرسی سریع به ابزار چارت هست که تو فراز امکانات بیشتری داره
عیب هیواگلد تو حدضرر و حدسود هست بعضی وقتا با تاخیر بسته میشه براهمین باید حواست باشه به نقطه حدضررت که اگه رسید بهش دستی خارج بشی تا ضررت بزرگترنشه
واریز سود هم ساعت مشخصی نداره از 8ساعت گاهی تا 48ساعت طول میکشه
منم مثل تو فکر میکردم.
اما اینطوری نیست وقتی به حد ضرر میرسه معامله و میبینی قیمت از حد ضرر تو گذشته و داره معامله آت ضرر بیشتری میکنه یه رفرش کنی سایت رو میبینی که معامله آت رو همون حد ضرر خودت بسته شده.. و درست کار کرده.
واسه من که اینطوری بود🤷
برا من خطا داد متاسفانه فقط شانسم این بود که توی سود بودم.سودم بزرگتر شد
ولی برعکسش برای دوستان پیش اومده
مخصوصا عزیزانی که مثل من توی پرتفو کراس معامله مکنن خیلی باید حواس جمع باشن
آفرین، من اینکار رو میکنم
منم قدیم تو تریدینگ ویو تحلیل میکردم و توی بروکر معامله رو باز میکردم
بعد ها فهمیدم مسیر رو باید کوتاه تر کنم، الان تو چارت بروکر هم تحلیل و هم معامله باز میکنم ![]()
سعی میکنم هر روز یک تا حداکثر 3 ترید میگیرم ، اگر ترید اولم خوب بود مدیریت میکنم تا به فول تارگت برسه، بسته به حجم و نوسان بازار پارتیشن یا فری ریسک میکنم این سیستم ها تریلینگ استاپ ندارند، البته مدیریت پوزیشن هم ستاپ دارم . با شکل کندل ها یا در معامله میمانم به ندرت در سود هم حجم اضافه میکنم و یا خارج میشم دوباره خروجم در سود ستاپهای مختلف دارم.ستاپ خروج در ضرر هم دارم قبل اینکه قیمت بره استاپ لاس بزنه بسته به شرایط چارت زود خارج میشم و از ضرر بیشتر جلوگیری میکنم.
من سه چارت دارم فراز گلد ، هیوا گلد و جالبه متا ۴ من بدون هیچ فیلتر شکنی نمودار را اپدیت میکنه با بروکر آلپاری
هیواگلد هست، سبد 5 م تومانی میسازم هر پیپ تو اونس جهانی طلا 80 هزار تومان ارزش دارد. 1 تا 3 واحد اگر پوزیشن پر ریسک بود 1 واحد نرمال بود 2 واحد اگر ایده آل بود 3 واحد میگیرم. البته طبق استراتژی شخصی من شرایطی دارم که یک پوزیشن را پر ریسک نرمال و کم ریسک طبقه بندی میکند . شاید در پر ریسک ترین پوزیشن از دید بقیه وارد بشم ولی چون طبق پلنم هست وارد میشم ولی با ریسک پایین. شما رییس خودتون هستید یک ترید میتونه تو هر پوزیشنی وارد بشه ولی پلن معاملاتیش باید بگه چقدر باید ریسک کنه. و این دلیلی هست که 90 درصد تریدرها ضرر ده هستند.
البته بستگی به پلتفرم داره داداش الان واسه آلفا گلد هر پیپ اش 50 هزار تومان هستش.
بچه ها چرا تعداد ما کم هست یعنی کلا 5 نفر تو این تاپیک هستیم ، چه جوری میشه تعداد زیادی به تاپیک اضافه بشوند . آیا لینکی چیزی داره تو روبیکایی جایی به اشتراک بگذاریم هرچه تعدادمون بیشتر باشند نظرات و انتقادات بیشتر و بهتر میشن. ما که اینجا وقت میگذاریم دو کلمه بیشتر یاد بگیریم
دوست عزیزم من فقط هیواگلد را گفتم با آلفا گلد کار نکردم فراز دو تا داره هر خط 11500 یا 23000 .
درباره آلفا برداشت ها چه جوریه؟ ازش راضی هستی؟؟؟
دوستان درباره پلت فرم های ایرانی که طلا میشه ترید کرد از کدوم راضی هستند مخصوصا بحث برداشت سود
من که داداش فقط هیواگلد کارمکنم از 8ساعت تا 48ساعت طول میکشه….دارم قاق میکشم کی بشه مثل قدیم شیک بریم تو بروکر شیک معامله کنیم …
محاسبه حجم درست و اصولی بود نه مثل الان هر پلتفرم هر خطشو ی عددی گزاشته…
اصن خط چیه…پیپ باید باشه