عالیهههه
SL خورد و منتظر ناحیه بعدی هستم حتما به این ناحیه میتونه پولبک بزنه
عالیهههه
SL خورد و منتظر ناحیه بعدی هستم حتما به این ناحیه میتونه پولبک بزنه
میخواستم بگم بتن گفتم شاید توهین بشه
واقعا با این حساب بدون یک ضرر یا بات هستن یا بالای ۱۰ سال تجربه با منتورشیپ های قوی
من خودم شرکت کرده بودم _ روز اول 9 هزار درصد رشد داده بودم
ولی روانم اجازه نمیداد _ فول مارجین میزدم
اصلاح میکنم 3 هزارتا
تایم معاملاتش باید چک بشه .
و اگر تایم ها رو درست در اختیارت بذارن شاید بشه فهمید چی کردن .
من این نوع ترید رو نمیپسندم
باید در ترید استاپ بخورم تا یاد بگیری ،بزرگ بشی توی زندگی ضربه میخوری از دوست و آشنا و مردم و بزرگ میشی و تجربه کسب میکنی ،توی ترید از هیچی نمیتونی ضربه بخوری جز استاپ و این استاپه که بزرگت میکنه و بهت یاد میده .
برای همین من وقتی استاپ میخورم میپذیرم چون ازش درس میگیرم دفعه ی بعدی چیکار کنم .
برای همین معامله من فهمیدم نباید دیگه لیمیت بزارم و اگر پای چارت بودم و تونستم پوزیشن بگیرم میگیرم اگر نه لیمیتی در کار دیگه نیست .
برام غیر قابل باوره 3000 درصد سود بدون یک ضرر ،امکان پذیره یا من توانایی این کار رو ندارم ،میتونم 3000 درصد رشد بدم اما بدون ضرر نه چون همه نواقصی داریم و همینطور سبکامون
طلا را فول مارجین میزدین یا جفت ارزها را معامله میکردین؟
فقط طلا بله
ولی میگم یلخی بود_ شانس دخیل بود باهام بیشتر تا رعایت قوانین
منم باید میگیرم ولی نمیدونم کی تاییدیه میده
ولی نفر اول نمیتونه شانسی زده باشه چون بیش از 20000 درصد سود کرده ، حتما شما هم این چند روز لیست را نگاه میکردین و دیدین که حتی یک روز هم افت حساب نداشت !، کاش اینجا بود و برامون توضیح میداد چکار کرده.
رگیوله نیست برادر من
چرا بهش فکر میکنی؟
استاد عزیز ببخشید جسارت کردم - دیدم هزینه داره این کتاب بنده فایل pdf رایگان و ارسال میکنم خدمت دوستان
بهترین-بازنده-برنده-میشود.pdf (3.0 مگابایت)
با احترام به نظر شما، اجازه بدید در مورد معاملههای limit موافق نباشم. برای من- بر اساس تجربهام- معاملهٔ limit معاملهٔ بهتریه. چون سر فرصت روش فکر شده. Market execution چون در لحظه آدم درگیر جاییه که نمودار داره بالا و پایین میره بار احساسی و هیجانیش میتونه بیشتر باشه که میتونه دردسرساز باشه.
این معامله رو نمیدونم ولی میشه در چند مرحله position size رو زیاد کرد تا ضرر کمتر بشه. در عین حال، trailing stop رو میشه فعال کرد موقع ایجاد سفارش limit که اون هم به کم کردن ریسک میتونه کمک کنه. Ctrader امکانات خوبی داره تو این زمینه.
البته این نظر منه و دلیلی نداره حتما درست باشه.
شاد و پیروز باشید.
همه بازار رو شما گرفتین ته دیگش موند برای ما ![]()
آقا رادمهر دوس دارم 50 لات رو طلا سل برم الان
منم اولا گیج بودم
همش جاهای اشتباه ورود میزدم
اما الان بهترم
ادیت : همینو متنو با لپتاپ هرکاری کردم نمیشد بفرستم