من همون wmmarkets هستم
من چندماه هست شروع ب معامله کردم ک شانسم بانت ملی بودو خیلی ضرر دادم ماشینم رفت پولش اومدم جبران کنم زمینو نصفشو مفت دادم ولی باز نتونستم
الان سرمایه زیادی ندارم چی پیشنهاد میکنی
خدایی کسی هست ک. واقعا سود کنه همیشه محاله حتی ۷۰ درصد هم محاله
البته ضعف من مدیریت سود بود ک ریسک بیشتر میشد یبار باورم نمیشد ک بتونم بالای هزار دلار سود کنم ولی چ مفت دادم رفت ..الان هم همش دنبال اینم بتونم پول خودمو برگردونم سود بخوره سرم خخخ
میشه دایرکت جواب بدید
دوست عزیز تا زمانیکه هدفت اینه که پولی که ضرر کردی را برگردونی ترید نکن چون بقیش را هم از دست میدی ، باید با ذهنی آرام و بدون افسوس نسبت به گذشته و با هدف و استراتژی منظم و بدون احساس معامله کنی.
شک به دلم انداختی ![]()
روند و ادامه داد اما اسپایک نزد ( حق داشت)
ولی اخر شب خوبی بود ![]()
موافقم باهاتون……….
تی پی اولو داد درسته؟
بله درسته
15 کاراکتر
من گفتم یدونه رو نگه میدارم اما اونجه که میخواستم نشد
و همرو کلوز دادم
پرسود باشید ![]()
دقیقا همینطور میشه کاش یکی از این حرفه ای ها بود قابل اعتماد مثلا یکم وقت میزاشت کمک میکرد سرمایه از من سود نصف نصف
یا ی برنامه راحت بود ک میشد برم کپی کنم منم هر جا شروع ب معامله کردم بعداز ۲ ماه گفتن کلاه بردار بود
ممنون از شما دارم شروع میکنم
کسی که حرفه ای باشه به سرمایه شما نیازی نداره ، مواظب باشید کسی با عنوان حرفه ای سرتون کلاه نزاره.
کپی ترید هست اما خب شرایط ایران یخورده ناجوره و استیبل نیست
دوستمون درست میگن سرمایه دست کسی ندید
شما اول باید اموزش کامل میدید بعد میومد با سرمایه کم شروع میکردید
البته بنظر من
دارایی هاتون رو نباید میفروختید
توی ترید میگن ( بهترین ترید ترید نکردنه)
بدون اموزشش فارکس براتون مثل بت میمونه
بنظرمن سرمایتون رو وارد نکنید تا اموزشش درست ندیدید
سلام دوست عزیز بنده مبتدی هستم و از تجربیات دوستان استفاده میکنم
من تا چند ماه پیش کلا ضرر ده بودم با وجود اینکه ۲ سال مداوم تو بازار فارکس کار میکردم
مشکل من این بود دست بیقرار داشتم و اور ترید همیشه میکردم و مشکل اصلیم نداشتن مدیریت سرمایه بود
ولی خداروشکر ۴ ماهه خیلی رو خودم کار کردم و سودده شدم
و اینکه روی ۲ تا استراتژی که واقعا وقت گذاشتم تمرکز کردم و ازین شاخه به اون شاخه نرفتم دیگه
آفرین راه حل درست همینه
الان داره رنج بازی رو شروع میکنه و بهتر این هست که به استراتژی خودتون پایبند باشین و ببندید امروز مارکت حرکات خودشو به رخمون کشید دیگه اخراش بود امشب که من دو تا معامله رو بستم و یک معامله باز دارم با تی پی متغیر .
متقابلاً پرسودی رو برای شما آرزو میکنم .