در تصویر داده شده ۱ و ۲ روی خود نمودار مشخص نشدهاند. یک خط سطح ماننده که روی آن ۱ و ۲ کنار هم نوشتهشدن. این حالت معمولا برای دو قله/درهٔ هم سطحه. در عین حال جواب همان جواب قبله. اگر دقیقا هم سطح باشند، یکی محسوب میشن. در غیر این صورت متفاوتند.
شکل و شمارهگذاری تصویر اصلی از نظر من نیاز به قدری تصحیح داره. به نظر من قسمت دوم در واقع یک 123flag نزولی و به دنبال آن یک 123flag صعودیه. با توجه به دسترسی نداشتن من به شکل در چارت نرمافزار ممکنه اندازهگیریهام دقیق نباشن ولی منظور رو میرسونه.
پس یعنی انجایی که بنده فلگ نوشتم در واقع یک هوک منفی که رالی کرده و ۱۲۳f زده و بعدا بعد از ان ۱و۲ ای که خط زدید که فرمودید بعد از ۱۲۳f نزولی یک ۱۲۳f صعودی شکل گرفته که بعدا پس می شود هوک ایا
نوشتهتان به نظر کامل نمیرسه. تا جایی که میشه فهمید:
۱- بخشی که شما «فلگ» نوشتید مربوط به قسمت دوم به نظر نمیرسه. باید قسمت قبل از آن در نمودار را دید تا فهمید چه هست. شکلی که شما برای اون رسم کردهاید «فلگ» به نظر نمیرسه.
۲- برای شکل گرفتن هوک باید flag از نقطهٔ F کامل بالا ( یا پایین -در هوک صعودی) برگرده. اظهار نظر دقیقتر به نمودار کامل و اندازهگیری دقیق نیازه.
۳- پرسشتان به طور خاص به این تاپیک مربوط نمیشه. پیشنهاد میکنم پیغام خصوصی بفرستید.
سلام عزیزان ، این نتیجه نفرات اول تا سوم یک مسابقه در متاگلده که امشب به پایان میرسه ، نفر اول فقط در چند روز 300 تتر را به 62 هزار رسونده و بیش از 20 هزار درصد سود کرده! در این چند روز مسابقه من نتایج نفر اول را هر روز نگاه میکردم حتی یک بار هم ضرر نکرد و حسابش حتی یک تتر هم کم نشد! ، این تاپیک خیلی بیننده داره این را اینجا مطرح کردم تا اگر این افراد اینجا حضور دارن لطف کنن برامون توضیح بدن چطوری این کار را کردن تا از تجربشون استفاده کنیم.
روند روی نزول میگرده پر ریسک هست اما ضرر هم پذیرا هستم این یعنی استراتژی ( تا اومدم سر چارت ببینم چیشد معامله فعال شد اگرچه تاییدیه میتونستم بگیرم و با اعتماد بیشتری پوزیشن باز کنم)
ناحیه بعدی مهم بنده(4458.10) دوباره برای بای هست البته با تاییدیه.