فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

اره ولی قبول کردی که کار درستی انجام دادن. :+1:t2:

البته اگه ابنجوری نبود که این اوضاع پیش نمیومد

موفق باشی

چطوری جرات میکنید تو روند نزولی سراغ موقعیت بای میرید . خدایی یا دل شیر دارید یا پول مفت .

سلام دوستان عزیز ، آپدیت نقاط پیوت اصلی برای سل در روند نزولی که فکر میکنم باشه ، شایدم اشتباه میکنم ! الان یک موج صعودی کوتاه مدتی اون پایین ایجاد کرده احتمالا قیمت برسونه به پیوتها اگر رسید و اون بالا موج نزولی ایجاد و تثبیت داد همونو میگیرم وین ریتش بالای 90 درصد میشه ! دلایلم هم برای گرفتن سل از این پیوتها هم مشخصه برخورد قیمت به مقاومتها در روند نزولی که فکر میکنم هستیم دیگه مورد خاصی به ذهنم نمیاد که بگم :joy:

دوستان که خلاف روند میگیرن در واقع هنوز قانع نشدن که روند برگشته ، البته در موقعیتهای خاصی هم کار درستی انجام میدن چون بعضی پوزیشنهای خلاف روند سودهای خیلی خوبی میده و کندلهای اسپایک خوبی میزنه البته باید با رسیدن قیمت به نقاط پیوت سریعا خارج بشن

خلاف روند خودش یه استراتژی که شاید از سود ده ترینش باشه رتبه بندی تریدرهای موفق هر سال رو هم نگاه کنید خلاف روند بینشون هر سال هست منتهی تجربه بسیار زیادی میخواد

ای وای خیلی ناراحت شدم داداش ! الان که اینترنت قطعه به بروکری چیزی وصلی ؟ یا خارج کشوری ؟ اگر مجدد خواستی شروع بکار کنی اطلاع بده تا مرحله ای بهت بگم چیکار کنی تا هم نخوای همیشه پای چارت باشی و خوابت ببره ! یکی را میشناختم باورت نمیشه یکهفته بیدار مونده بود پای چارت ین ، یکهفته تو ضرر پوزیشن نگه داشته بود خخخخ کارش کشیده بود به بیمارستان و سرم !

ماینر یک اندیکاتور طراحی کرده که بر اساس ATR کندلی در باز شدن سنترال بانک های اصلی در سشن ها یک لول هایی میده که فست اسکلپرها زیاد استفاده میکنند و در متا 4 قابل استفاده هست

TP 2 این هم خورد

سل ۴۷۱۵ برام گرفته رفته تو سود ، البته اینو ریسکی گرفتم باید صبر کنم تا موج نزولی کوتاه مدتی ایجاد و تثبیت کنه اون دیگه عالیه برای همین این پوزیشن ریسکی فعلا ریسک فری میکنم چون پشت سر قیمت موج صعودی کوتاه مدتی ایجاد شده احتمال داره بخواد بره سراغ پیوتهای بالاتر

یکی به این دوستمون بگه فلانی نکن، ما تریدرها کم حرف پشت سرمون بود فردا CNN هم میاد تو اخبار میگه تریدرهای ایرانی به …

دوست من نکن… الان این ملت حوصله ندارند وگرنه شش هفته باید میشستیم کامنت ملت شریف در مورد خواب موندن شما رو میخوندیم

خلاف روند هیچ مشکلی نداره ، تنها مشکل اینجاست که شما بتونی تشخیص بدی کی پایان روند هست. و این تو فرکتال معنی ندارد. چون هر اصلاح تایم بالاتر یک روند در تایم پایین تر هست. الان مانتلی صعودی هست پس همه سل های ما خلاف روند هست . ولی بین تریدر های حرفه ای جا افتاده حرکتهای غالب اخیر بازار را که در تریدشون دخیل هست را روند میشناسند. وگرنه روند در بازار فرکتال معنی ندارد

جای اسنایپر خالیه بیاد نقطه زنی ببینه :joy: متاسفانه چارت رابین سود ترید لاین نداره که بتونم پوزیشن ورود و خروج ریسک فری روی چارت نشون بدم مجبورم از خط روند استفاده کنم

کاملا درسته…خلاف روند و معامله در فاز برگشتی مهارت زیادی میخاد . بسیارم سوداور هست

چند سال پیش دوستمون که کارش کشید به بیمارستان دچار افسردگی هم شده بود !!! همین چند ماه پیش در کف پیوت شاخص کل وارد اهرمی دو ایکسش کردم در عرض 4 ماه سرمایه اش شد 3 برابر کلا افسردگی گذاشت کنار الان خارج داره کیف میکنه :joy:

درست هست ولی ایشون هولدر هستند و یا سرمایه گذار. معامله ای که 4 ماه باز بماند. طرف یا هولدر ارز دیجیتال هست یا سرمایگذار (وارن بافت) در استوک مارکت ها یا اوراق

شاید خلاف روند نگیم بهتر هست خلاف حرکت اخیر درست تر شاید باشد

اگر در بروکرم بودم ، اردر هایی که در نقاط پیوت قرار میدادم و میگرفتند اصلا ریسک فری نمیکردم هر چندتا اردری که گرفته میشد را بلند مدتی نگه میداشتم ولی این مسابقه فول فاند اجازه همچین کاری نمیده کمی که بری تو ضرر چالشتو رد میکنه بخاطر همین مجبورم خلاف استراتژی خودم کار کنم ولی تحلیلی که اینجا قرار میدم برطبق استراتژی بلند مدتی خودم هست ، نقاط پیوت بگیر و ولشون کن در جهت روند برن جلو حالا هر چند روز و هفته و ماهی که طول بکشه

منظورت همون فازبرگشتی تو حرکات چارت هست

طبق همین نظریه شما تریدرهایی که به سودهای خوب رسیدند این شکلی کار میکنند. البته نباید فول مارجین باشدو حساب باید تحمل نوسان را بسته به اینکه در پوزیشن چقدر اهرم استفاده میشود داشته باشد معامله غلط نداریم . یک معامله در 10 دقیقه به سود میرسد یکی در 10 روز.

ولی اینکه یکی با سرمایه کم مثل من بیاد با اهرم پوزیشن بگیره یک خبر معکوس بیاد کال مارجین میشه. توصیه من این هست تا زمانیکه سرمایه بالا ( آنهم اگر معقول باشد بیارید تو مارکت اهرم دار که نیست) این استراتژی ها حتی در دمو هم تمرین نکنید چون روان تریدر بهم میریزد بعدا که با سرمایه معقولش میخواد در بازار کار کند تحت تاثیر آن احساسات خواهد بود و این مشکل رو تریدرهای زیاد دارند .(که اگر معامله را زیاد نگه دارم برمیگردد). دوست من معامله درست تو هموت چند دقیقه اول بهت میگه من سودده خواهم بود یا نه ؟؟ برو ترید های من رو ببین حتی یک ربع هم تو ضرر صبر نمیکنم. اگر پولش را هم داشته باشم نمیگذارم روانم صدمه ببیند.