بله بازه_ ولی داره منو میترسونه فشار صعود نمیبینم
ببین پلنت برای اینجا چی میگه.اگه تجربه ی این مورد رو نداشتی محسن جان حتما حتما ژورنالش کن
نوشتهتان به نظر کامل نمیرسه. تا جایی که میشه فهمید:
۱- بخشی که شما «فلگ» نوشتید مربوط به قسمت دوم به نظر نمیرسه. باید قسمت قبل از آن در نمودار را دید تا فهمید چه هست. شکلی که شما برای اون رسم کردهاید «فلگ» به نظر نمیرسه.
۲- برای شکل گرفتن هوک باید flag از نقطهٔ F کامل بالا ( یا پایین -در هوک صعودی) برگرده. اظهار نظر دقیقتر به نمودار کامل و اندازهگیری دقیق نیازه.
۳- پرسشتان به طور خاص به این تاپیک مربوط نمیشه. پیشنهاد میکنم پیغام خصوصی بفرستید.
اقا محسن تصویر آخرم سر منشا حرکت یه هفته ی اخیره
دوستان عزیز ممنون میشم نظرتون و اعلام کنید رو خط که عدد 45 دقیقه نوشتم مناسب خرید هستش از نظر شما ؟ خط اول و احتمال بیشتری میبینم براش
خوب شد خارج شدم
4480.500 رو در هفته ی گذشته چک کنید اقا حمید.من دیدگاهم به واکنش در اون نقطه ست در صورت نزول بیشتر
سلام عزیزان ، این نتیجه نفرات اول تا سوم یک مسابقه در متاگلده که امشب به پایان میرسه ، نفر اول فقط در چند روز 300 تتر را به 62 هزار رسونده و بیش از 20 هزار درصد سود کرده! در این چند روز مسابقه من نتایج نفر اول را هر روز نگاه میکردم حتی یک بار هم ضرر نکرد و حسابش حتی یک تتر هم کم نشد! ، این تاپیک خیلی بیننده داره این را اینجا مطرح کردم تا اگر این افراد اینجا حضور دارن لطف کنن برامون توضیح بدن چطوری این کار را کردن تا از تجربشون استفاده کنیم.
بنده پوزیشنم فعال شد
روند روی نزول میگرده پر ریسک هست اما ضرر هم پذیرا هستم این یعنی استراتژی ( تا اومدم سر چارت ببینم چیشد معامله فعال شد اگرچه تاییدیه میتونستم بگیرم و با اعتماد بیشتری پوزیشن باز کنم)
ناحیه بعدی مهم بنده(4458.10) دوباره برای بای هست البته با تاییدیه.
بنظر من این نشاندهنده ی علم و سواد تریدمون هست ،و حتما بالای ۵ سال باید تجربه داشته باشند با استراتژی شخصی سازی شده ،جالب بود
چرا کسی که این همه مهارت داره نمیاد یه حساب برای خودش باز کنه و واقعی معامله نمیزنه؟
15روز از وقتشو میاد برای 300 دلار میزاره در حالی در ریل میتونست صاحب 62 هزار تا بشه
بنظرم بات هستن
از اون طرف هم هزینه ای دریافت نمیکنن برای مسابقه_ و از نظر روانشناسی خیالت راحته و ریسک میکنی
برای من هم جای سوال داره
شایدم کپی ترید و سواستفاده بشه از افراد
عالیهههه
SL خورد و منتظر ناحیه بعدی هستم حتما به این ناحیه میتونه پولبک بزنه
میخواستم بگم بتن گفتم شاید توهین بشه
واقعا با این حساب بدون یک ضرر یا بات هستن یا بالای ۱۰ سال تجربه با منتورشیپ های قوی
من خودم شرکت کرده بودم _ روز اول 9 هزار درصد رشد داده بودم
ولی روانم اجازه نمیداد _ فول مارجین میزدم
اصلاح میکنم 3 هزارتا
تایم معاملاتش باید چک بشه .
و اگر تایم ها رو درست در اختیارت بذارن شاید بشه فهمید چی کردن .
من این نوع ترید رو نمیپسندم
باید در ترید استاپ بخورم تا یاد بگیری ،بزرگ بشی توی زندگی ضربه میخوری از دوست و آشنا و مردم و بزرگ میشی و تجربه کسب میکنی ،توی ترید از هیچی نمیتونی ضربه بخوری جز استاپ و این استاپه که بزرگت میکنه و بهت یاد میده .
برای همین من وقتی استاپ میخورم میپذیرم چون ازش درس میگیرم دفعه ی بعدی چیکار کنم .
برای همین معامله من فهمیدم نباید دیگه لیمیت بزارم و اگر پای چارت بودم و تونستم پوزیشن بگیرم میگیرم اگر نه لیمیتی در کار دیگه نیست .
برام غیر قابل باوره 3000 درصد سود بدون یک ضرر ،امکان پذیره یا من توانایی این کار رو ندارم ،میتونم 3000 درصد رشد بدم اما بدون ضرر نه چون همه نواقصی داریم و همینطور سبکامون
طلا را فول مارجین میزدین یا جفت ارزها را معامله میکردین؟
فقط طلا بله
ولی میگم یلخی بود_ شانس دخیل بود باهام بیشتر تا رعایت قوانین