منم یه ورود اسنایپری کردم و منتظر ادامهی ریزشم!
عالی داداش رو ch1m وارد شدی
آره داداش.اوردر 15 رو ریفاین کردم ناحیه پایین رو داد.وارد نشدم.بعد چنج یه دقیقه وارد شدم.داخل گپ.اما جون نداره.البته تایم معاملاتیم نیست.5-8 باید می زدم.بقیه اش استراتژیمه
ما همه پشت دست تو ورود میزنیم دادا. ![]()
دوستان ایشالله از فردا بدون هیچ مشکلی ترید میکنیم
ساعت ۳ شب :
بوممممممممممممممممممممم
بنظرم 4499 رو میبینه بعد میره 4530
نظرتون چیه
کسی و.ی.پ.ی.ا.ن داره اندروید؟
خوبه پس هم نظریم هادیِ عزیز
slشد.رفت پایین//////
در تصویر داده شده ۱ و ۲ روی خود نمودار مشخص نشدهاند. یک خط سطح ماننده که روی آن ۱ و ۲ کنار هم نوشتهشدن. این حالت معمولا برای دو قله/درهٔ هم سطحه. در عین حال جواب همان جواب قبله. اگر دقیقا هم سطح باشند، یکی محسوب میشن. در غیر این صورت متفاوتند.
شکل و شمارهگذاری تصویر اصلی از نظر من نیاز به قدری تصحیح داره. به نظر من قسمت دوم در واقع یک 123flag نزولی و به دنبال آن یک 123flag صعودیه. با توجه به دسترسی نداشتن من به شکل در چارت نرمافزار ممکنه اندازهگیریهام دقیق نباشن ولی منظور رو میرسونه.
باعث افتخارمه.دو سناریو داشتم.اولی رو نداد.دومی تشکیل شد.استاپ خوردم.الان اولی رو بیننده هستم تا معاملات فردا
به نظر میاد تارگت اولیه قیمت گرفتن نقدینگی کف دیلی 2 روز پنجشنبه وجمعه هفته قبل باشه و بعد از آن میشه انتظارت اصلاحی بای را داشت
هادی جان من استاپ یکم واید گذاشتم 4492
من این لگ مگنت طور رو تله سلرا میبینم
از طرفی هم سقف های پایین تر میزنیم نباید بای زد
از اون طرف هم روند فرسایشی شده و سلرا ضعیف
سلام اقا مجید.جمعه خودش برداشت نقدینگی بوده.با توجه به نظر شما بنظر حرکت صعودی خوبی داشته باشیم.
پس یعنی انجایی که بنده فلگ نوشتم در واقع یک هوک منفی که رالی کرده و ۱۲۳f زده و بعدا بعد از ان ۱و۲ ای که خط زدید که فرمودید بعد از ۱۲۳f نزولی یک ۱۲۳f صعودی شکل گرفته که بعدا پس می شود هوک ایا
4491.218 sl.اما باز نکردم.شما معامله دارید؟