فقط معاملات و تحلیل xauusd

منم یه ورود اسنایپری کردم و منتظر ادامه‌ی ریزشم!

6 لایک کرده

عالی داداش رو ch1m وارد شدی

1 لایک کرده

آره داداش.اوردر 15 رو ریفاین کردم ناحیه پایین رو داد.وارد نشدم.بعد چنج یه دقیقه وارد شدم.داخل گپ.اما جون نداره.البته تایم معاملاتیم نیست.5-8 باید می زدم.بقیه اش استراتژیمه

2 لایک کرده

ما همه پشت دست تو ورود میزنیم دادا. :joy:

2 لایک کرده

دوستان ایشالله از فردا بدون هیچ مشکلی ترید میکنیم

2 لایک کرده

ساعت ۳ شب :
بوممممممممممممممممممممم

2 لایک کرده

بنظرم 4499 رو میبینه بعد میره 4530

نظرتون چیه

1 لایک کرده

کسی و.ی.پ.ی.ا.ن داره اندروید؟

1 لایک کرده

نظر بنده اینه.4499 نقطه ورودم بود که تایدیه نداشت الان 4499.5 شده استاپم

1 لایک کرده

خوبه پس هم نظریم هادیِ عزیز

1 لایک کرده

slشد.رفت پایین//////

2 لایک کرده

در تصویر داده شده ۱ و ۲ روی خود نمودار مشخص نشده‌اند. یک خط سطح ماننده که روی آن ۱ و ۲ کنار هم نوشته‌شدن. این حالت معمولا برای دو قله/درهٔ هم سطح‌ه. در عین حال جواب همان جواب قبل‌ه. اگر دقیقا هم سطح باشند، یکی محسوب می‌شن. در غیر این صورت متفاوتند.

شکل و شماره‌گذاری‌ تصویر اصلی از نظر من نیاز به قدری تصحیح داره. به نظر من قسمت دوم در واقع یک 123flag نزولی و به دنبال آن یک 123flag صعودی‌ه. با توجه به دسترسی نداشتن من به شکل در چارت نرم‌افزار ممکن‌ه اندازه‌گیری‌هام دقیق نباشن ولی منظور رو می‌رسونه.

2 لایک کرده

باعث افتخارمه.دو سناریو داشتم.اولی رو نداد.دومی تشکیل شد.استاپ خوردم.الان اولی رو بیننده هستم تا معاملات فردا

2 لایک کرده

به نظر میاد تارگت اولیه قیمت گرفتن نقدینگی کف دیلی 2 روز پنجشنبه وجمعه هفته قبل باشه و بعد از آن میشه انتظارت اصلاحی بای را داشت

1 لایک کرده

هادی جان من استاپ یکم واید گذاشتم 4492

من این لگ مگنت طور رو تله سلرا میبینم

از طرفی هم سقف های پایین تر میزنیم نباید بای زد

از اون طرف هم روند فرسایشی شده و سلرا ضعیف

2 لایک کرده

سلام اقا مجید.جمعه خودش برداشت نقدینگی بوده.با توجه به نظر شما بنظر حرکت صعودی خوبی داشته باشیم.

1 لایک کرده

پس یعنی انجایی که بنده فلگ نوشتم در واقع یک هوک منفی که رالی کرده و ۱۲۳f زده و بعدا بعد از ان ۱و۲ ای که خط زدید که فرمودید بعد از ۱۲۳f نزولی یک ۱۲۳f صعودی شکل گرفته که بعدا پس می شود هوک ایا

فکر میکنم حداقل به این 2تا کف نرسه به سمت بالا حرکت صعودی نکنه

2 لایک کرده

4491.218 sl.اما باز نکردم.شما معامله دارید؟

1 لایک کرده

1 لایک کرده