فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

اره داداش

من همش با فرازم اشتراک یکماهه میگیرم ب امید وصل شدن نت بین الملل…چون تریدینگ ویو بااین نت اعصاب و روان نمیزاره

داری کار میکنی باهاش یهو میپره یا صبح روشن میکنی سیستمو میبینی اصلا نمیارش

برا بکتستم فراز خوبه تاهروقت بخای هرتایمی رو میتونی بری عقب ببینی

خدایی یه ساعت دارم مینویسم.خاک بر سر من ها.سو تفاهم پیش نیاد.من وظیفمه .

اما الان متوجه شدم عزیزانی که ارایه مطلب میکنن چقدر زحمت داره حاجی.دم همتون گرم که دغدغه ی بچه ها رو دارید.

حسن جان میبینم که سلطان رو آپلود کردی :heart_eyes:

تهیه اش میکنم.ممنون

مارو باش ک میخایم پشت دست تو ورود بزنیم..اقا رفته قهوه :grinning_face:

باسلام و درود برهمه ،سوال ۱:این شماره گذاری و مشخص کردن درست است ۲: باید شماره ۲ را حتما رد کند سال ۳:ایا معامله در وسط روندی که هنور ۲ را نزده اشتباه است ، ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید

آقا سید الان سمت آبکوه داخل ورزشگاه تختیه.رفته تمرین پیام خراسان رو ببینه.

الان آقای امامی نژاد میاد بهت گیر میده میگه چرا بدون اجازه من عکس ماشین منو اینجا گذاشتی:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

حسن عکس ماشین کیو گذاشتی واسه من؟

ممکنه دوباره امروز به 4500 برسه؟

برای خودتونه . سفر زمان به آینده داشتم ازش عکس گرفتم :wink:

سلام بشما.الان پیامتون رو دیدم.عذر میخوام.سوالتون و تصویر برای بنده گنگ هست…میشه بیشتر توضیح بدید

طلا خانم انرژی نداره ولی داره جمع میکنه :fire:

من از این پوزیشن خارج شدم یه کوچولو دیگه پایین بزنه وارد long میشم.

انتظارحرکت قویتری داشتم …زور بازار خوب نیس براهمین استاپ جدید رو زودتر گزاشتم…ببینیم چی میشه

استاپ جدیدو تاچ کردو اندازه ی پول چایی داد فقط

البته از حرکت ضعیفش میشد انتظارشو داشت …سشن نیویورک زور نداشت امروز

امروزو با دوتا ریسک فری و ی دونه RR1:2 میبندم دلایل معاملرو هم صبح گفتم

همه پرسود و موفق باشید

الان این فلگی که مشخص شده ایا درسته و ایا این ۱و۲ ای که مشخص شده درست است و اگر درست است باید بالای ۲ را بزند و بنظر شما بعد از اینکه ۲ را زد می رود برای شکل دهی هوک جدید و بنظرتون تا موقعی ۲ را نزده ترید اشتباه باتشکر فراوان

Tp رو چند میزاری؟

نه بنظر من فلگ باید با دقت بالا رسم شه و این تایم بنظر تایم مناسبی برای رسم اون نباشه.

2چون قطعیتی در بازار نیست عزیز دلم پس بایدی هم نیست.همه چیز احتماله.ولی خب اون سقف ناحیه ی مهم و پر واکنشی بوده که باید برخورد قیمت و واکنشش به اون سنجیده شه.

سوم اینکه ترید اشتباه یه چیز شخصی هست.بر اساس نقشه و مسیری که قبلا تست کردید.ممکنه برای من جواب بده برای شما نه.شما استراتژی و پلن دارید؟

امیر گل مارکته.اوردر رو ریفاین میکنم نقطه میده.اما جارو نزده.ریسکی نمیشه؟

حداقل ده بقیش تا جایی که بازار کشش داشته باشه

هادی جان منم ازحرکتش خوشم نیومد براهمین ریسک نکردم استاپ جدیدو زودتر گزاشتم .ی پول چایی هم بده برا این پوزیشن کافیه

ازصبح منتظر برخورد و تاییدش بودم براهمین معامله کردم