سلام بشما.الان پیامتون رو دیدم.عذر میخوام.سوالتون و تصویر برای بنده گنگ هست…میشه بیشتر توضیح بدید
طلا خانم انرژی نداره ولی داره جمع میکنه ![]()
من از این پوزیشن خارج شدم یه کوچولو دیگه پایین بزنه وارد long میشم.
البته از حرکت ضعیفش میشد انتظارشو داشت …سشن نیویورک زور نداشت امروز
امروزو با دوتا ریسک فری و ی دونه RR1:2 میبندم دلایل معاملرو هم صبح گفتم
همه پرسود و موفق باشید
الان این فلگی که مشخص شده ایا درسته و ایا این ۱و۲ ای که مشخص شده درست است و اگر درست است باید بالای ۲ را بزند و بنظر شما بعد از اینکه ۲ را زد می رود برای شکل دهی هوک جدید و بنظرتون تا موقعی ۲ را نزده ترید اشتباه باتشکر فراوان
Tp رو چند میزاری؟
نه بنظر من فلگ باید با دقت بالا رسم شه و این تایم بنظر تایم مناسبی برای رسم اون نباشه.
2چون قطعیتی در بازار نیست عزیز دلم پس بایدی هم نیست.همه چیز احتماله.ولی خب اون سقف ناحیه ی مهم و پر واکنشی بوده که باید برخورد قیمت و واکنشش به اون سنجیده شه.
سوم اینکه ترید اشتباه یه چیز شخصی هست.بر اساس نقشه و مسیری که قبلا تست کردید.ممکنه برای من جواب بده برای شما نه.شما استراتژی و پلن دارید؟
امیر گل مارکته.اوردر رو ریفاین میکنم نقطه میده.اما جارو نزده.ریسکی نمیشه؟
حداقل ده بقیش تا جایی که بازار کشش داشته باشه
هادی جان منم ازحرکتش خوشم نیومد براهمین ریسک نکردم استاپ جدیدو زودتر گزاشتم .ی پول چایی هم بده برا این پوزیشن کافیه
ازصبح منتظر برخورد و تاییدش بودم براهمین معامله کردم
بالاخره نت وصل شد تونستم سایتهای خارجی را باز کنم. البته با همراه اول وصل نیست ولی با نت مخابرات وصل شده. ( همین دیشب کانفیگ خریده بودم
)
به نظر میرسد پرسشتان مربوط به استراتژی nds است.
۱- اگر دو قله (یا دره) «دقیقا هم سطح» باشند یکی محسوب میشوند، در مثال شما هر دو ۱. شکل flagتان هم قدری مشکوک است.
۲- منظورتان از «رد کردن شمارهٔ ۲»روشن نیست. میخواهید بگویید بعد از قله/درهٔ ۱ حتما باید قله/درهٔ ۲ تشکیل شود؟ لطفا توضیح دهید.
۳- نقطهٔ اصلی ورود در nds انتهای ستاپ 123Flag است یعنی نقطهٔ F نه وسط ۱ و ۲.
سوال شما در زمینه NDS است. کلیتشو بلدم، ولی ICT جواب میدم. چون جواب یه چیزه فقط شکل ورود فرق میکنه.
۱.
بعدی
۲. بله بایدکندل بالای ۲ بسته شود تا روند صعودی بشه وگرنه روند همچنان نزولیه که وارد فاز Accumulation شده.
۳. در محدوده وسط اگر خوب توجه کنی ما Equal low داریم ( کفهای همسطح) باید برخورد قیمت به آن محدوده ارزیابی شود. اگر ریجکشن داشته باشیم میشه با تاییدات لازم به بای فکر کرد. اگه اون ناحیه را رد کنه میره سمت کف ۴۴۵۳.
باسلام ممنون از شما اما اگر توجه فرمایید ۲ از ۱ کمی بالاتره و اگر 2 باشد بالای ان را بزند می رود برای تشکیل یک هوک
درود
وقت همگی دوستان محترم بخیر
امیدوارم روز خوب و پرسودی برایتان بوده باشه
دوستان امروز بنده کتابی به اسم: بهترین بازنده برنده میشود را تهیه کردم که به نظرم خیلی کتاب خوب و ارشمندی میتونه باشه
پیشنهاد میکنم در صورت تمایل مطالعه بفرمایید ![]()
منم روی میکر و تیکر خیلی مانور میدم
اینترنت سیمکارت اوکی شد
اقا صدای متا تریدر رو شنیدید!!!