من با استراتزی تو آشنا نیستم باکس زرد ها چی هستند؟
مفصله توحیدجان ولی اینجوری بگم تو بحث LTRدرLTR
بهترین نقاط و اوج نقدینگی تو این باکس های زرد قرار دارن
باتوجه به حرکتهای تایم بلند و تداخل سیگنالها یعنی اون روز حرکت رفت و برگشتی داریم
پس مسیر حرکتمون مشخص میشه
خارج از باکس های زرد محل استاپ شدن بیشترین ستاپها و تریدرهاست
مثل لول های ACD ماینر هست بر اساس اوپن سنترال بانک ها ، یا طراحی خودت هست؟
من یک استراتژی ترکیبی از ( کلاسیک ، پرایس اکشن و سطوح اسمارت مانی ) هست با الویت 1- روند 2- شیب 3- سطح
مثلا سطح ورود بده ولی روند تایید نکنه وارد نمیشم.
دلایل معامله:1-کندل روزانه سیگنال نزولی میداد ولی در LTR1h از کف القای نقدینگی کرده بود و در دیسکانت بود(این تداخل سیگنالها نشون از حرکات رفت وبرگشتی در اون روزو داره)2-fvg یکساعترو بالانس کرد 3-در پریمیوم LTR5m تاییدیه ورود داد(البته هرچندمن خودم دوست داشتم تو قیمتهای بالاتر تایید بده)4-توجیه معامله قابل قبول بود
نتیجه این هفته:با 6معامله دراین هفته( RR-1 و RR-1 , RR1;3 و RR1;1 , RR1:2و ی دونه ریسک فری نقطه ورود)درمجموع با RR1:4 بستم ولی اینامهم نیس مهم اجرای درست پلن هست
اشتباهات:معامله روز4شنبه بااینکه تایید ورود داده بود باید صبرمیکردم واکنش موانع پوزیشن رو میدیدم بعد ورود میکردم بعدمعامله اول که سریع سودداده بود هیجانی ورود کردم و یکساعت ونیم زودتر واردمعامله شدم و منو خسته کرد و از سود اصلی جا انداخت
تکلیف شنبه و یکشنبه: بکتست از معامله دیروز که استاپ شد و بعد استاپ در جهت تحلیل و TP رفت و بعد استاپ هیچ نقطه ورود منطقی نداده بود(یا شاید من پیدانکردم پس نیاز به بکتست هست)
امیدوارم توضیحاتم بتونه کمکی برای دوستان باشه
استراتزی خودم هست داداش…سبکهای اسمارت مانی و ICT و القای نقدینگی خوبن ولی بصورت خام در دراز مدت ضررده هستن
من اینارو ترکیب کردم باهم (تلفیقی از سه تاش هست شاید زیاد ورود نده و مجبور بشی پای چارت بشینی و حسابی صبرکنی ولی عوضش وین ریت بالایی داره و بدون ترس ورود میکنم البته بعد از دنیا بکتست و لایوتست)
براهمینم اگه دقت کرده باشی همیشه مینویسم ستاپم مجبورم کرده ورود کنم وگرنه خودم دوس دارم تو ی قیمتهای بهتر ورود داشته باشم
ایول…ی سوال لول های ACD ماینر چیه؟؟؟
قبل قعطی اینترنت اصلا نمیدونستم همچین کامینیوتی تو ایران بروکر وجود داره ( حتی خود ایران بروکرم نمیدونستم
)
اما اینهمه ادم که مسیر همه یکیه خیلی خوبه و جنبه مثبتی داره
اگه موافقید اینترنت درست شد تو تلگرام یه گروه بزنیم پرایوت( یا پابلیک بسته به نظر جمع ) باشه هم تحلیل هامونو میزاریم هم شات از معاملههامون ( دید خوبیه )
نظرتون رو حتما بگیید با لایک کردن یا ریپلای
قدیم کانال تلگرام بود باهمین لوگو…
اگه نت ها درست بشه چرا که نه دوباره راه میندازم
ولی باتوجه ب صحبتهای دوستان در رابطه با اومدن اینترنت پرو شاید واقعا دگه اینترنت مثل قبلا نشه….
مال همه به مرور وصل میشه من متاتریدرم کار میکنه.
درود بر شما عالیه
چه بروکری وصلی ؟
انسان با امید زندس
ولی گروه باحالی میشه
بروکر ویندزور. دبلیو ام مارکتز
بدون هیچ چیزی ؟
چرا، با اینترنت پرو. از طریق کارت بازرگانی فعال شده.
منم دارمش
با چیزی وصلی یا همینجوری
پستامو نمیزاره بفرستم
ادمین چرا اینجوریه اینجاااا ماکه چیزی نمیگیم؟؟؟
![]()
![]()
اوووو چه باکلاس
کلاسی نداره برا کار من لازمه. ولی کار میکنه.