درود یه لحظه اسم و پروفایل شما اشنا اومد فکر کردم و احتمال میدم تو ازمایکو بودید اگه درست گفته باشم خواستم بگم دنیای کوچیکیه
امیر جان امروز یهنفر از همونارو تو باشگاه دیدم
هعی میومد میگفت سرعتو نگاه سرعتو نگاه
رفتم تو بحثشون یجوری شستمشوم پهن کردم که دهنشون بسته شد ![]()
![]()
گفت شرمنده از این دید نگاه نکرده بودم
اینجا ما هرچی با تلاش های کوچک خود بتونیم کامیونیتی رو توسعه بدیم واقعا از تلگرام جلو تره و تلگرام قدرت این پلتفرم رو نداره قدرتش تو حیطه های دیگس هممون توش بودیم ! الگی فقط کانالای فیک توش زیاده که این از ناآگاهیه افراد کم تجربه خیلی سوء استفاده ها کرده ! ولی توی این کامیونیتی میتونیم همیشه با قدرت نت کشور پایدار بمونیم ، اینطوری سنگر ها بهتر مشخص میشه نه ؟ همه از یه آگاهیه دسته جمعی بهرمند نمی شن ؟
واو! ازمایکو!
دنیا بسیار عجیبه! چه جالب که خاطرتون بود؛ بهبه ![]()
![]()
حافظم خوب یاری کرد پس یه گروه هم زده بودیم برای بچه هایی که تهران بودن جالب بود اتفاقی شمارو ااااینجا دیدم😄
نظر لطفته هادی جان، این حس متقابله بین هممون🌹
بنده هم لذت بردم از بودن کنار شماها…
اگه نت باز بشه اینقد کارای عقب افتاده دارم که احتمالا چند ماهی هیچ کجا فعالیت نداشته باشم….
دلمم براتون تنگ میشه، عجیبه ولی انگار وابستتون شدم ![]()
![]()
هرجا جم شدین منم فراموش نکنین و یادم کنین. ![]()
انگاری به خاطر روز یاد بود امریکا بوده . احتمالا تا سشن سیدنی بسته هستش
به به💙
ممنونم بابت این مهر و محبتی که نسبت به بنده دارید و همینطور بقیه دوستان ،بنده شاگردتون هستم و برای من هم افتخار بزرگی هست در کنار شما ها باشم و بیاموزم و لذت ببرم .
بنده میتونم اینجا و هر اپ دیگه ایی در کنارتون باشم و لذت ببرم از کنار شماها بودن.
بنظر بنده اینجا رو فراموش و ترک نکنیم .
گاها نگاهی اجمالی به اینجا داشته باشیم اما در تلگرام هم امکان پذیر است ولی بنده بشخصه تا روی فرم آمدن وای فای و متاسفانه معلوم و مشخص هم نیست که فی.لتر هنوز روی تلگرام هست یا خیر که صدردصد هست نمیتونم باشم و به قول جناب سید بعداز رسیدن هشتاد روز اینترنت کار های عقب افتاده ی زیادی دارم اما همونطور که گفتم حتما تلگرام گروه بزنید من سعی میکنم همراهتون باشم و اینجا رو هم ترک نکنید تا همه روی فرم بیایم (صدردصد همه اوکی میشن ولی بنده نمیتونم تا یک مدتی)
تلاش ما در این سه ماه این بوده که اینجا امکاناتی رو فراهم کنیم که تریدرها رو از گروههای مختلف تلگرامی بینیاز کنیم. قطعا تلگرام قابلیتهای خیلی خوبه داره. ما هم میتونیم یک گروه تلگرامی در کنار کامیونیتی تشکیل بدیم و دوستانی که تمایل دارن اونجا هم فعالیت داشته باشن.
منتها توی کامیونیتی
-
تاپیکها دستهبندی دارن و همهچیز مرتبتره
-
توی پروفایل افراد میشه تمام فعالیتشون و تاپیک هایی که ساختن رو دید
-
هر بحث جای خودش رو داره
-
سرچ خیلی قویتره
-
مطالب خوب گم نمیشن
-
میشه سالها بعد هم به یک تاپیک برگشت
-
کاربران متخصص کمکم شناخته میشن
-
اعتبار و سابقه افراد شکل میگیره
-
کیفیت گفتگوها معمولاً حرفهایتر میشه
-
بحثها عمیقتر و ماندگارترن
-
برای آموزش و یادگیری خیلی بهتره
مثلاً توی تلگرام ممکنه یک تحلیل فوقالعاده یا تجربه مهم فقط چند دقیقه دیده بشه و بعد زیر پیامها دفن بشه.
ولی توی کامیونیتی، همون محتوا میتونه ماهها و حتی سالها به بقیه کمک کنه.
از اون طرف، کامیونیتی فقط محل پرسش و پاسخ نیست؛
کمکم حس «جامعه» ایجاد میشه:
-
آدمها همدیگه رو میشناسن
-
اعتبار میگیرن
-
دنبال میشن
-
پروفایل و سابقه دارن
-
مشارکتشون دیده میشه
تلگرام برای ارتباط سریع عالیه؛
ولی برای ساختن یک کامیونیتی حرفهای، ماندگار و قابل جستجو، معمولاً محدودیتهای زیادی داره.
برای همین خیلی از بزرگترین کامیونیتیهای دنیا از فرمت فروم استفاده میکنن، نه گروه چت
بازم اگه نیازمندیای دارید که حس میکنید اینجا جاش خالیه بگید تا بررسی کنیم.
بله قطعا این کامیونیتی تک و دسته بندی شده و کاربردی هست .
اما تحت وب بودن این کامیونیتی یکم میتونه افراد رو از این کامیونیتی دور بکنه و دیر به دیر به اینجا سر بزنند هرچند بعضی از افراد مشکلی با این قضیه ندارند اما وب دارای هزار نوع سرچ میتونه باشه و کامیونیتی بین اونا گم بشه برای همین تلگرام رو گزینه ی خوبی میدانیم اما اینجا و فراموش نمیکنیم .
ممنون از زحمات بی دریغ شما و همکاران .
سلام وقت تمامی عزیزان بخیر امیدوارم حال همگی خوش و پر سود بوده باشین🍀
روی صفحه اسکرین میتونم داشته باشم اما تحت وب درسته ؟!
نگا کاراتو
راضی نبودی بریم دوباره ج ن گ شد!
هنو وصل نکرده دوباره قط میکنن
بله add to home screen بزنید.
یا اگه روی اندروید هستید ممکنه گزینه INSTALL APP رو ببینید.
الان خیلی از اپلیکیشنها وباپ هستند.
سلام دوست عزیز. دیروقت اومدی بچه ها خوابن. ایشالله فردا پذیرایی و استقبال میکنن😅
درود به شما صبح بخیر
ج.ن.گ شد؟
۱۵ کاراکتر