فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

فک کنم

بندر عباس چندتا افنجار تایید شده زیرنویس شبکه خبرم گذاشته…

میگن پدافند اصفهانم فعال شده ولی هنو تایید نشده.:person_facepalming:t2:

پس هیچی ما موندگاریم فعلا

راضی نبودن بریم🤦🏻

وضعیت زیبای sgb

توی این شدت ریزش اطراف 4521.51 ریسک بای می‌کنم!

درود بر شما.۲۱ یا ۳۱

درود خدمت دوستان سحر خیر .:heart:

شاید باورش سخت باشه ولی برای تمرینات دمو هم صب ساعت پنج و نیم یا شش بیدار میشم .

اویل کارم وقتی دمو کار می کردم احساس می کردم دارم به هوای خالی مشت میندازم مث گربه ها! ولی رفته رفته که ذهنم آرومتر شد ، دیدم همونه که تو کیفه لایوه فقط این فشار روانی هست که موضوع رو متمایز می کنه و سعی کردم رفته رفته در دمو هم ، کلا نه ، اما بیشترین تمرکزم روی مسئله روانی باشه .

و این اوایل سخت بود چون نمیشد ! اما راهکار خوبی برای شناسایی فشار های روانی در قیمت برام ساخت و با گذشت زمان و استمرار در تمرینات دیدم با تمرکز کافی بدست میاد .

دوستان محدوده

4530 محدوده خوبیه برای خرید

استاپ باید در محدوده 4520 قرار داشته باشه .

طبق استراتژی های مختلف میتونه ناحیه های پایین تری هم تا 4520 بده

برای اسکلپ .

یدونه فری رو موقع ای که خواب بودم زده بی ادب ! من همیشه ریسک گریزم ، وقتی متوجه می شم ناحیه ای که می خوام ایجاد شده ! اما وقتی می خوام ناحیه ای رو تست کنم کاملا مسمم هستم در ورودم . در ریسک گریز بودنمم

دلیلشم اینه

چون دیگه جای تارگت ها رو تا حدودی مارکت مشخص کرده که راحت ورود کنم .

دوستان با m1 ورود رو انجام میدم ولی تصمیمم در تایم فریم بالاست وقتی میبینم در تایم فریمی که قدرت درش هست قیمت دچار ریترست یا سرعت قیمت تبدیل به استال یا همان حرکت سریع تبدیل به ایست سریع میشه . تصمیم میگیرم .

وسلام .

توضیحاتش رو در موضوعات گذاشتم .

یه موضوع کوچک که نگفتم

میتونستم ترند اولم نگه دارم ؟ نه

به دلیل اینکه اونجا سطح رو تست می کنیم فقط باید در حد اکستنشن که فشار وارد میشه انتظار خروج فشار رو داشته باشیم برای بریک اوت . واسه همین در اندازه ای میتونست تی پی رو بزنه ورودا رو نگه داشتم.

اما در ادامه …

عرض ادب و احترام دوستان عزیز . صیح دل انگیز همگی بخیر ..

نمی خوام اول صبحی اوقات تلخی کنم . ولی واقعیت تلخیه که ما باهاش زندگی و دست و پنجه نرم میکنیم .. س..یه شومیه که بر خورشید زندگی مان سیطره پیدا کرده!

………………

این زبون..ب س ت ه . با 6 کلاس سواد . همچین نسخه رو برای 90 میلیون پیچیده .

آن هم در حساب x… USA. !!! که fیلتره

ما با همچین موجودات 2 پایی طرفیم

سلام آقا هادی عزیز و بزرگوار .

بنده به هیچ عنوان لایق این همه لطف و ستایش شما نیستم .

این از صفای دل . نگاه زیبا و قشنگ شماست که بنده رو در حد و اندازه دوستان و خود بزرگوارت می بینید .

دوستی با شما برای بنده افتخاری بزرگ است.

همیشه پایدار و سلامت باشید

سلام.عرض ادب و احترام دارم خدمت همه ی عزیزان.شما درست میفرمایید و کارتون درسته اما کافی نیست.

مثلا بحث ف.ل.ت.ر کردن یه سری از صحبت ها یعنی تناقض آزادی بیان.

پیشنهاد بنده اینه.مسیولیت جامعه ای که ساختید رو به عهده بگیرید و در جهت اعتلای این مهمترین،تلاش کنید.کی بهتر از متخصصان همین خاک.

چه خوب گفتی هادی جان … درود

آقای محمدی من دوستون دارم چون؛ ازتون یادگرفتم.دلیل اینه.خواهش اینه باامیر جان و دیگر دوستان سیستمی رو پیاده کنیم،حالا هر جا،که به رشد بچه ها کمک کنه و حاشیه حاشیه حاشیه نداشته باشیم.من چند ماهه از اخبار خودمو دور نگه داشتم تا ذهنم آروم باشه و بتونم کار کنم.از دوستان خواهش دارم اخبار جنگی اپلود نکنن..

آقای محمدی ما تریدرا دلارارو فقط برای خودمون نمیخوایم.خیلی ها هستن منتظر ما هستن.

ازونی که شب غذا نداره و بچه ها رو گرسنه میخوابونه.(جا داره ادم دق کنه)

از زندانی که بخاطر پول محبوسه.

از مریضی که هزینه درمان نداره و….

اقا وقت نداریم.بچسبیم به کار یه امتی منتظر ما هستن

ممنون از ابراز محبتت . خیلی زیبا سخن میگی هادی عزیز . آدم رو ندیده عاشق خودت میکنی …

من به عنوان بخش خیلی ناچیز از این مجموعه در خدمت شما و دوستان ارجمند هستم . که از تجربه شما و دوستان عزیز استفاده کنم .

کاش همه ما دغدغه هامون شبیه شما بود هادی جان .. زندگی خیلی زیبا می شد

من دارم زندگیش میکنم.

آقا محمدی وقت طلاست.

مادر همکلاسی پسرم🤦‍♂️

تنها جاهاییکه باتوجه ب موقعیت چارت بنظرمن معامله در اونجا توجیه بالاتری داره

چکار میکنی هادی ! منه بدبخت خیلی حساسم . دلم درد گرفت . اشکم و در آوردی رفیقم .

متاسفم هادی جان . که در مملکتی با 7 درصد ذخایر معدنی و جز 14 کشور برتر دنیا . باید اینطوری زندگی کنیم .

بنده در خدمتم با تمام وجودم ..

چندروزه زندگی نداریم.اقای محمدی اوضاع همینه.بااین اوضاع بسم الله.بار این داستان روی دوش تریدرهاست.چون ترید پتانسیلش رو داره .