فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

نظرخوبیه حمیدجان-بچه ها موافق باشن چراکه نه

دقیقا داداش هدف همینه که بهم کمک کنیم و هممون رشد کنیم مبتدی حرفه ایی بشه و حرفه ایی حرفه ایی تر….

یعنی چی؟تا حالا اینجوری نشده بود تو این تایم

داداش الکی واسه تلگرام منبر جمع نکن . وقتی با یه نت ملی کار را میوفته و در خطر کمتری کار مردم انجام میشه چرا هی دم از پلتفرم خارجی میزنید آخه ؟؟

جسارتا مگه اینجا چیش بده ؟

همه راحت میان حرفاشونو میزنن رو الگوریتمه و کلی مزیت داره !

معمولا بورس شیکاگو cme وقتی دچار اختلال یا تعطیلی بانک داریم این اتفاق میوفته _ساعت 10 به وقت ایران بسته میشه

جناب مقصودی عزیز ظاهراً بسته شده

در ضمن کم پیدا هستید و لطفا بیشتر حضور داشته باشید تا از تجربیاتتون استفاده کنیم استاد :rose::rose::rose:

کی باز میشه اونوقت من معامله باز دارم؟

همون ساعت 1 ونیم( فردا)

بازم اگه اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنن

تل //////////////

حرف شماهم درسته ولی خواهشا تلگرام رو با هیچ ا‌پ ایرانی مقایسه نکنید
بهم بر میخوره😂

امیر جان من موافقم تل گروه بزنیم من پایمم
روزی ۳ ۴ ساعت تل پلاسممم

آقا هادی عزیز این حس متقابله . بنده نیز همیشه قدر دان زحمات دوستان بودم و از اینکه در کنار این اساتید تجربه و نکات نابی بدست آوردم خداوند را شاکرم . قطعا انرژی مثبت شما حال همه اعضا گروه رو خوب کرده و خواهد کرد . لطف و سایه شما مستدام . :heart: :pink_heart:

سوال هم همینه داداش

اینجا ادامه بدیم یا بریم تلگرام بانظرجمع

اسلحه که رو سر کسی نزاشتیم…مهم اینه جمعی ببینیم کجا راحتتریم

من قبلا هم کانال تلگرام داشتم و خیلی از عزیزان دقیقا مثل همینجا داخلش فعالیت داشتیم…مهم اینه که در یک اپلیکیشن که همه توش راحتترن معاملاتمونو ب اشتراک بزاریم تا از همدیگه چیزی یادبگیریم و بهم کمک کنیم

شرمنده ام کردی هادی جان، منم از آشنایی با شما و سایر دوستان واقعا خوشحال شدم و واقعا استفاده کردم از راهنمایی ها و نظرات عزیزانی که تو این تاپیک فعالیت میکنند :rose:

دوستان مارکت امروز تا ساعت 22 باز بود کلا؟

بزرگوارید برادر؛ از سعادت کم بنده‌ست حقیقتا! بیشتر دارم ترید می‌کنم این روزا و کمتر رسیدم بیام و استفاده کنم از اطلاعات همه‌ی رفقا :handshake:t3::gem_stone:

بخدا از وقتی نت ملی شده بروکرا انقدر با احترام دارن کار می کنن که انگار قبلا همون ساپورت هایی نبودن که یه کار رو دو روز طول می کشید انجام بدن ! کار کاسبی خوابیده انگار :joy:

حالا جدا از این چیزااااا
واقعا گروه تو تل عالیه من پایم

ممنون میشم اگر کسی میدونه بهم بگه. تریدینگ ویو هم قطع شده اصلا نمیدونم نت من مشکل داره یا مارکت رو زودتر بستن

مارکت زودتر بسته شده.

خب خداروشکر، مرسی :rose:
هنگ کردم جدا
امروز خبر میزارن نت قراره درست بشه. بعد همین امروز سایت هایی که باز بود هم قطع میشه
اسیر شدیم به خدا

من برام سواله پس اوناییکه نت پرو خریدن چی میشن؟؟؟