به نظرم بازار هنوز داره خبر ترامپ رو هضم میکنه. در صورت توافق، که به احتمال خیلی زیاد شامل باز کردن فوری تنگه هرمزه، انتظار میره قیمت نفت یه ریزش حسابی بکنه که فشار صعودی مییاره روی طلا.
بازار بعضی وقتا این جوری عمل میکنه که قبل یه خبر مهم، در جهت خلاف اون چه انتظار میره یه حرکت شدید (بیشتر به شکل اسپایک) میکنه، بعد که خیالش راحت شد، برمیگرده تک خوری. البته با خبر ترامپ ظاهرا کار به accumulation نکشید و یک ضرب رفت برای manipulation. این اسپایک آخر هم با رفتن rsi زیر ۳۰ برگشت. احتمال میدم هنوز جا داشته باشه برا پایین رفتن. ولی نه با اون سرعت.
پینوشت: فکر میکنم سطح مقاومت همونه که از صبح گیرش بودیم. یعنی ۴۵۴۸-۴۵۵۳. اگه این سطح رو بشکنه احتمال یه ریزش قابل ملاحظه میره، شاید تا ۴۵۱۴.
پینوشت ۲: همون جور که انتظار میرفت ریزش شروع شد. ظاهرا retracement قبلی به علت همون زیر rsi 30 رفتن بود. به نظر تا ۴۵۵۳ راهش بازه. یه مقاومت به نسبت قوی هم بالا تو ۴۵۶۵ داره.
ای آقا، استاپ خوردن مال مَرده! با بهره مرکب از حلقوم ترامپ کشیدیم بیرون.
پینوشت: البته این «مال مَرده»در تداول عامه اصطلاح شده و الا به خانمها جسارت نمیکنیم. مرید حافظ شیرازی هستیم که گفت « عهد ما با لب شیرین دهنان بست خدا // ما همه بنده و این قوم خداوندانند»
این دفعه خبر غیرمنتظرهٔ ضد توافق از ایران و پشتش اسپایک صعودی بر خلاف انتظار. خبر میتونه نقض آتشبس تلقی بشه و گفتن که تنگهٔ هرمز هم زیر کنترل ما است. باید دید طرف مقابل چه واکنشی نشون میده و بازار این خبر رو چطور هضم میکنه.
پینوشت: یاد برجام افتادم که که اگه اشتباه نکنم ظریف میگفتم میگفت توافق تقریبا نهایی شد شده بود که عکس و خبر موشکهای ایران که روش به عبری پیغام نوشته بودن منتشر شد و کاسه و کوزهها رو به هم ریخت.
مارکت رو نقدینگی حساسه باید پوزیشن هاتون رو طوری بهینه کنید که قبل از اینکه جزوی از نقدینگی بشید نقدینگی رو تشخیص بدین بسته به استراتژی و بکتست ها و اموزشایی که دیدین داره
به نظرم وقتی بازار مثل یه ماشین سواری تو خیابون شهر داره حرکت میکنه، میشه گذاشت روی خودران- حتی بدون راننده. وقتی بازار مثل یه ماشین مسابقه توی پیست سرعت میگیره، راننده باید قدرت سوئیچ سریع بین راهبردهاش و ترکیب اونها رو برحسب شرایط داشته باشه، بویژه تو پیچهای تند. اینجا روشهای ترکیبی بهتر عمل کنه و این که به کدومشون وزن بیشتری بدی- یا سبکی رو کم یا زیاد کنی.
یه جور حس کردن بازاره، که گمونم با گذشت زمان بیشتر و بیشتر تو آدم تقویت میشه. امروز برای من خوب کار کرد.
=============================
ینوشت: این فقط نظر شخصی منه بر اساس تجربهم در معامله. ممکنه برای دیگران کار کنه یا نکنه.
الان که دوباره پست رو نگاه میکنم ایده برام بهتر شکل گرفته: انتخاب استراتژی یا ترکیب استراتژیها برحسب سرعت/فراوانی تغییر بازار. دوست دارم بیشتر با این ایده کار کنم و صیقلش بزنم. شاید چیز خوبی ازش دراومد.
این خبر یک ساعت قبل از خبر پهپاد منتشر شده بود مبنی بر این که امشب و حداکثر فردا یادداشت تفاهم نهایی میشه- از شورای اطلاع رسانی دولت که نوعی تایید رسمی بود. شاید ضربِ خبر پهپاد رو کم کرد. ظاهرا بازار تا حدی تصمیمش رو گرفته و فعلا دلار در کانال صعودی تثبیته. ۴۵۶۷ ورود خوبی بود که پای چارت نبودم و از دستش دادم. منتظر نقطه ورود بعدیم، شاید حوالی ۴۵۷۶.
وضعیت قدری ناپایداره. احتمال واکنش آمریکا وجود داره که روی بازار تاثیر میذاره. گرچه با رجزخونی امروز ترامپ به نظرم معاملهٔ خوبی برای آمریکا بوده - شاید برای ایران هم و احتمالا بعیده که بخوان خودشون رو دوباره به زحمت بندازن.