من فکر میکنم یک حرکتی تو این مایه ها تو این روزها ببینیم(تایم 4 ساعته). نه کاملا به این شکل ولی مسیر اینجوری باشه
(
سلام دوستان، من روی حساب دمو 10k با استراتژی خاصی تونستم سودهایی که در تصویر میبینید بگیرم، اگر حساب 10k را بر 100 تقسیم کنیم و حجم را هم بر 100 تقسیم کنیم، همه چیز میشه یک درصد اونوقت میتونم به نظر شما یک درصد سود تصویر را هم به همین شکل بگیرم، لطفا راهنمایی کنید میخوام یک حساب رییل 100 دلاری شارژ کنم. خیلی امیدوار شدم.
سلام برادر من امروز شب خوابم برده دستم خورده لکپئیدشدم برام یه دس نگهداریدمن بازم پاشم ممنون میشم ازتون
سلام دوستان امروز خواب برده دستم خورده لیکوئیدشدم کمک کنین بازپاشم
به نظر من با حساب 100 دلاری با حداقل لات سایز0.01 در دمو شاید قابل اجرا باشد اما مشکل قضیه زمان کار با حساب ریل هست که هیچ وقت روانشناسی تریدی که شما به آن خو گرفته اید ( ترس و طمع ) قابل تقسیم بر 100 نیست . شما با این کار قویترین سلاح یک تریدر که روان قوی هست دچار هیجاناتی میکنید که در ریل با 100 دلار نخواهد تونست آن حالات را تجربه کند و اصلاح آن نه با استراتژی و نه به این راحتی امکان پذیر نخواهد بود و دوست من دنیای واقعی ما قابل تقسیم بر 100 نیست.( با عرض پوزش هیجاناتی که مغز شما با این تریدها تجربه کرده مثل تجربه یک روز موفق یک قمارباز در کازینو هست این قمار باز بگذریم از اینکه بتونه سرمایه افزایش بده حتی نمیتونه سرمایه اش را حفظ کند . شما اگر سنتیمنت حساب دمو داشته باشید که یک ماه کامل بتونید با این روش حساب را رشد بدید من به اندازه حساب شما به شما پاداش میدم.و اگر واقعا تونستید یک ماه پیوسته نه فقط یک روز به این شیوه ترید کرده باشید بگذریم از این که حد ریسک معقولی رو رعایت کرده باشید ؟؟؟ تبریک میگم شما از نوابغ ترید جهان هستید که تا حالا مثلش نیومده. شما در یک روز 70 درصد سود داشتید بزرگان ترید این آمار را مستمر ماهانه ندارند.)
دوست من اگر واقعا اونقدر وقت میگذارید پای چارت که همونجا هم خوابتون بگیره ، به نظر من شما ترید نکنید. شما حتما بارها به خودتون ضرر خواهید زد. ترید بازی کامپیوتری نیست ترید یک تجارت هست که اصول دارد. شما وسط جلسه یک تجارت بین المللی خوابتون بگیره ؟؟؟؟
موافقم…جا قوی برای sell هست
سلام دوست عزیز به ظرم این کارو فعلا نکن شما اول به اندازه ای که سرمایه دارید اکانت دمو بزنید و توی هر پ.زیشن سعی کنید با یک درصد سرمایتون وارد شید اگر تونستید با اون اکانت هفتاد درصد مثل تصویر به سود برسید میشه به حساب ریل فکر کرد.
XAUUSD-SELLSTOP
ورود: 4.678
R/R:1
از نظر من تو این وضعیت پوزیشن لانگ ریسک زیادی داره، با حداقل ریسک وارد بشیم و زود معامله رو فری ریسک کنیم.
معامله لانگ من داره ستاپ خروج از معامله میده ، اگر ستاپ تکمیل بشه با همون سود کم خارج میشم
امیر این ورود ها رو لات بالا میکیری؟
اره داداش من RR یا استاپم همیشه 10م
براهمینم زود ریسک فری میکنم یا استاپمو زود جابجا میکنم…الان استاپ خودم تو این معامله دقیقا رو RR1:2 هست که اگه برگشت همین RR1:2 رو گرفته باشم