اینم از تحلیل من شاید اشتباه باشه. تایم فریم دیلی. انس. احتمال اینکه روند صعودی رو داشته باشیم زیاد هست ولی از بابت زمانش مطمئن نیستم.
در کل بنظرم این پوزیشن رو میزنه البته من چون کریپتو کار میکنم زیاد تو انس تحلیل نکردم و تجربه ندارم.
پیشنهاد میکنم توی گذاشتن تحلیلها ذکر کنیم از چه استراتژی یا استراتژیهایی استفاده میکنیم اگرچه شخصیسازیش هم کرده باشیم.
این جوری از تاپیک یه حس کلی میگیریم از عملکرد استراتژی(ها) در عمل، حتی در بازههای پایین مثل یه روز.
لینک رو لطف میکنید
من استراتژی به این صورت هست که هم داخل RSI یه خط روند میکشم و هم داخل چارت و با قیمت. مثل همین تحلیلی که فرستادم معمولا از 2 تا مووینگ استفاده میکنم که اون برای یه وقت دیگه هس اگر دوس داشتین اونم توضیح بدم کجا بودم؟ اها بعد معمولا هر وقت که به خط روند پول بک میزنه به روند در جهت ترند لاین ایجاد میکنه و که معمولا اگر روند تبغ استراتژی یه شدو بلند زد از همون شدو میگیریم و تو پول بک بعدی یه BOS رسم میکنیم تارگت میشه اونجا زمانی هم وارد میشیم که کندل قدرتمند در جهت روند بزنه استاپم میوفته پشت ترند لاین.
صرفا در جهت لایوتست هست
نقطه ورودم در اولین choch1m بعد از برخورد ب محدوده دسیژن هست باتوجه ب انتظاردستکاری قیمت
اگه امروز ترید میکنید رو سقف این تریدینگ رنج میشه short گرفت اگه کمبود نقدینگی و خبرای مختلف اذیت نکنن.
در صورت شکست و تثبیتش هم میشه درباره معاملات long تصمیم گرفت.
از کجا میتونم بفهمم که قرار این نقدینگی رو برداره یا نه چون میتونم در دو طرف بازار نقدینگی هارو پیدا کنم ولی اینکه ایای این نقدینگی که بر میداره اخریه یا نه
نیمشه فهمید
استراتژی ترکیب nds، ict و moving average. در هر دو تایم ۳۰ دقیقه و ۵ دقیقه ساختار flag نزولی شکل گرفته. پشت سر گذاشتن دو MA کند و تند در تایم ۵ دقیقه. هدف سود اول ۴۵۶۳ که شاید مقاومت قدری قوی باشد.
جناب فرقانی عزیز ، چیزی که تحلیل کردم ، و اما نقطه وورودی که پلن و استراتژی بهم داد خیلی بالاتر بود، پس چیزی که میبینیم رو باید ترید کنیم نه چیزی که دوست داریم اتفاق بیوفته
ترامپ یه stop به من ضرر زد. اون دنیا خِرِش رو میگیرم.
البته ضررش زیاد نبود.
پینوشت: با توجه به رجز خوانی ترامپ برای مخالفانش به نظر میرسه توافق نزدیکه. خبر بازشدن اینترنت هم - اگه دوباره خرابش نکن- میتونه نشانهٔ همین باشه.
من هیچ عدد و توضیحی رو نقشه نمیبینم. دوست دارید یخورده بیشتر توضیح بدید؟
هیچی نمیخواهد استاپ خورد ![]()