فقط معاملات و تحلیل xauusd

اینم از تحلیل من شاید اشتباه باشه. تایم فریم دیلی. انس. احتمال اینکه روند صعودی رو داشته باشیم زیاد هست ولی از بابت زمانش مطمئن نیستم.

6 لایک کرده

در کل بنظرم این پوزیشن رو میزنه البته من چون کریپتو کار میکنم زیاد تو انس تحلیل نکردم و تجربه ندارم.

2 لایک کرده

پیشنهاد می‌کنم توی گذاشتن تحلیل‌ها ذکر کنیم از چه استراتژی یا استراتژی‌هایی استفاده می‌کنیم اگرچه شخصی‌سازی‌ش هم کرده باشیم.

این جوری از تاپیک یه حس کلی می‌گیریم از عملکرد استراتژی‌(ها) در عمل، حتی در بازه‌های پایین مثل یه روز.

6 لایک کرده

لینک رو لطف میکنید

2 لایک کرده

دقیقا مثل پوزیشن قبلی که گرفت.

2 لایک کرده

من استراتژی به این صورت هست که هم داخل RSI یه خط روند میکشم و هم داخل چارت و با قیمت. مثل همین تحلیلی که فرستادم معمولا از 2 تا مووینگ استفاده میکنم که اون برای یه وقت دیگه هس اگر دوس داشتین اونم توضیح بدم کجا بودم؟ اها بعد معمولا هر وقت که به خط روند پول بک میزنه به روند در جهت ترند لاین ایجاد میکنه و که معمولا اگر روند تبغ استراتژی یه شدو بلند زد از همون شدو میگیریم و تو پول بک بعدی یه BOS رسم میکنیم تارگت میشه اونجا زمانی هم وارد میشیم که کندل قدرتمند در جهت روند بزنه استاپم میوفته پشت ترند لاین.

6 لایک کرده

من این معاملرو نمیگیریم چون موقع چرت بعد ناهار هست و پای چارت نیستم

صرفا در جهت لایوتست هست

نقطه ورودم در اولین choch1m بعد از برخورد ب محدوده دسیژن هست باتوجه ب انتظاردستکاری قیمت

8 لایک کرده

شاید

5 لایک کرده

5 لایک کرده

اگه امروز ترید میکنید رو سقف این تریدینگ رنج میشه short گرفت اگه کمبود نقدینگی و خبرای مختلف اذیت نکنن.
در صورت شکست و تثبیتش هم میشه درباره معاملات long تصمیم گرفت.

4 لایک کرده

risk free zad

5 لایک کرده

پایان ترید امروز - تی پی 1 سیو سود و ریسک فری که متاسفانه ریسک فری و زد

موفق و پرسود باشید

9 لایک کرده

از کجا میتونم بفهمم که قرار این نقدینگی رو برداره یا نه چون میتونم در دو طرف بازار نقدینگی هارو پیدا کنم ولی اینکه ایای این نقدینگی که بر میداره اخریه یا نه
نیمشه فهمید

2 لایک کرده

استراتژی ترکیب nds، ict و moving average. در هر دو تایم ۳۰ دقیقه و ۵ دقیقه ساختار flag نزولی شکل گرفته. پشت سر گذاشتن دو MA کند و تند در تایم ۵ دقیقه. هدف سود اول ۴۵۶۳ که شاید مقاومت قدری قوی باشد.

5 لایک کرده

6 لایک کرده

بنظرتون دوستانی که اسمارت یا ict کار میکنن این پوزیشن درسته؟

4 لایک کرده

جناب فرقانی عزیز ، چیزی که تحلیل کردم ، و اما نقطه وورودی که پلن و استراتژی بهم داد خیلی بالاتر بود، پس چیزی که میبینیم رو باید ترید کنیم نه چیزی که دوست داریم اتفاق بیوفته

4 لایک کرده

ترامپ یه stop به من ضرر زد. اون دنیا خِرِش رو می‌گیرم. :smiley: البته ضررش زیاد نبود.

پی‌نوشت: با توجه به رجز خوانی ترامپ برای مخالفانش به نظر می‌رسه توافق نزدیک‌ه. خبر بازشدن اینترنت هم - اگه دوباره خرابش نکن- می‌تونه نشانهٔ همین باشه.

3 لایک کرده

من هیچ عدد و توضیحی رو نقشه نمی‌بینم. دوست دارید یخورده بیشتر توضیح بدید؟

3 لایک کرده

هیچی نمیخواهد استاپ خورد :sweat_smile:

4 لایک کرده