فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

موافقم. پاسخم رو خصوصی فرستادم.

الان میان تاپیک رو با ممبراش جمع میکنن

آقای محمدی خواهش میکنم پر قدرت آموزشاتون رو ادامه بدید و به حواشی توجه نفرمایید.هر کسی رای و نظری داره به هر حال خدا مارو آزاد خلق کرده و حق انتخاب داریم.چون حق انتخاب داریم مسئولیت هم داریم.

لطفا دلسرد نشید.من درک میکنم😉

@anon22464648

:star_struck: Fibonacci

زیبا و پیجیده … اثری شگرف از پیوند میان ریاضیات محض و طبیعت…..

هر هفته عادیه دوست عزیز

برای ریکاوریه فکر میکنم

با سلام خدمت همه عزیزان

با احترام بریم سراغ همفکری و استفاده از تجربه دوستان

فردا بازار های مالی باز خواهند شد و بانکهای کشورهای مهم اروپا و آمریکا تعطیل هستند . فردا بازار چه رفتاری خواهد داشت و ما چه استراتژی را پیش بگیریم ؟ من هم نظر خودم را بعد از فرمایش دوستان اعلام میکنم . متشکرم .

سلام و عرض ادب به همه دوستان و اساتید گرامی - امیدوارم در پناه حق بوده باشید و شروع هفته جدید معاملاتی شما عزیزانم پر از سود و برکت باشه :heart:

سلام به همه

بنظر من بازار فردا رنج خواهد بود

بیشتر افراد در شروع سشن لندن شکست می‌خورند چون به‌جای درک نقدینگی، فقط قیمت را دنبال می‌کنند.

این مدل ساده است:

• رنج آسیا نقدینگی را ایجاد می‌کند

• سقف‌ها جمع‌آوری می‌شوند

• جابجایی قدرت جهت را تأیید می‌کند

• FVG نقطه ورود را مشخص می‌کند

بدون جمع‌آوری نقدینگی = بدون معامله

بدون جابجایی = بدون تأیید

برتری واقعی در صبر است، نه پیش‌بینی.

نقدینگی → جابجایی → اجرا

مدل QMR + سطوح کلیدی — یک الگوی قدرتمند برای بازگشت بازار :bar_chart:

این یکی از مؤثرترین مدل‌های ورود در نقاط برگشتی است که توسط معامله‌گران حرفه‌ای استفاده می‌شود.

این مدل پایه بسیاری از بازگشت‌های بزرگ بازار است.

وقتی الگوی کوآزیمودو (QMR) با سطوح کلیدی قوی (حمایت/مقاومت یا عرضه و تقاضا) هم‌زمان شود، احتمال یک بازگشت واضح به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌یابد.

:small_blue_diamond: منتظر تغییر ساختار بازار باشید

:small_blue_diamond: الگوی QMR را به‌وضوح شناسایی کنید

:small_blue_diamond: واکنش قیمت به سطح کلیدی را تأیید کنید

:small_blue_diamond: با مدیریت ریسک مناسب وارد معامله شوید

تسلط بر این مدل می‌تواند دقت معاملات شما را به‌شدت افزایش دهد.

با دقت مطالعه کنید — دقت کلید موفقیت است. :pushpin:

فردا بانکهای بزرگ اروپا و آمریکا تعطیل هستند ولی آسیا تعطیل نیستند . محله ای را در نظر بگیرید که گنده لات محل که همیشه باعث اعتدلال میشد حضور ندارد و محله بدست جوجه لاتهایی افتاده که میخواهند عرض اندام کنند و خودی نشان بدهند . پس کارهای غیر منطقی انجام میدهند . در سشن لندن و نیویورک منتظر نوسانات بدون ساختار خواهیم بود . مراقب معاملات خودتان باشید و فردا شب همین مسئله را چک میکنیم .

هم اروپا تعطیله، هم آمریکا. نقدینگی خیلی کمه. بازی دست رنج آسیاست. کلن چنین روزهایی یا ترید ندارم، یا حجم کم یا پوزیشنی که احتمال موفقیتش بالاست. صبح ببینم آسیا چه کرده، بعد شاید بتونم نظر خاصی داشته باشم.

https://forum.iranbroker.net/invites/PAwesoodMk

کلاب عقاب ها

سپاس برای این مطالب. فایل پی‌دی‌اف قبلی خوب و کاربردی بود. با توجه به همون اینجا میشد روی اوپن/کلوز کندل اول وارد شد. نقطه‌زنی‌تر میشد :sweat_smile: درست میگم؟

لینک کار خاصی انجام نمیده! توضیح بیشتری نداره؟ :sweat_smile:

اجازه بدید نظرات فنی و اساتید و صاحبان فن بدهند بهتره

بنده اونقدر با تجربه نیستم که نظر فنی بدم

فقط جهت ارتقا دانش دوستان ارسال میکنم و خودم به شخصه با استراتژی شخصی خودم ترید میکنم و سعی میکنم خیلی ازین شاخه به اون شاخه نشم :folded_hands::heart:

دوستان و عزیزان، امیدوارم هفته خیلی خوبی باشه براتون و سودهای خفن بگیرید انشاالله.:rose:

من هم مثل شما. ولی از اون فایل برای بهینه کردن نقطه ورود بهره بردم. البته فعلن فقط در بک‌تسته.

درود رفقا هفته خوبی داشته باشید

بنظرم طلا با گپ نزولی باز بشه و تارگت اولیه ۴۴۹۸

سناریو دوم تا ۴۵۲۰ بیاد بعد ریزش کنه

نظر شما چیه