لازم نبود سود و دارایی به رخ بکشی
اتفاقا من از ایشان سئوال کردم که پوزیشن نفت رو نگه میدارید یا میبندید چون برای من جالب بود که قیمت نفت رو به پائینه و اگه من بودم حتما میبستم ولی سید بزرگوار برنامه بلند مدت تری دارند .
شما روز جمعه هم پیش بینی خوبی داشتید . سئوال اینه که با همین پیش بینی شما وارد معامله میشوید یا خیر ؟
سلام و درود خدمت جناب فرقانی عزیز ، به نظر من بین تحلیل گر و تریدر فاصله زیاد هست ، من برای سناریو احتمالی برنامه ای ندارم فقط اون چیزی که میبینم و طبق استراتژی و پلنم هست رو ترید میکنم، این تحلیل ها هم بیشتر جنبه خودنمایی داره برام ، یکم بهم اعتماد بنفس میده برای کل روز
باتوجه ب تعطیلات بانکی و نقدینگی پایین
بوی دستکاری قیمت (استاپ جمع کردن اغلب ستاپها)نمیاد توی سشن نیویورک؟؟؟
درود امیرجان. احتمال نوسان گیری زیاده تو این چند روز
اینو از روز جمعه داشتم ، دو دلیل محکم داشتم که نگهش دارم و با Gap یا سوئینگ به سمت بالا رو انتظار داشتم رخ بده که Gap رخ داد . استاپشم رو در تایم فریم بالا داشتم .
دلیل اول از دیدی که داشتم این بود که ناحیه مقاومت قبلیش با شکست کامل به ساپورت تبدیل شده بود
دلیل دوم این بود که قیمت در پایان رو جمعه از پایین به ساپورت قبلی یعنی جایی که سلر ها به دام افتاده بودن نزدیک بود ( با این تفکر که احتمال خروج اون ها باعث حرکت سریع در شروع روز دوشنبه همراه خواهد بود ورود رو نگه داشتم ! ). و متاسفانه چون قطعیتی نبود استاپ رو واید گذاشته بودم که این حرکت سریعه شروع مارکتی شاید واکنشی به پایین هم بده برای خروج .
اما قیمت وقتی به ناحیه بالا رسید دیگه از استراتژیه دیدگاه سایه ها استفاده کردم .
این کاملا فست اسکلپ تستی بود ( خیلی تمرین میکنم اما دیروز بهتر از همه ی تمریناتم اعمالش کردم و با استاپ هایی که از قبل می پذیرم و ذهنی کاملا آماده بودم که اجراش کنم چون خیلی وقته میخوام بی نقص عملی بشه یکم خطا هایی وجود داره تا رفع بشه، اولش یکم گیج بودم چون پولبکی که قیمت رو وارد کانالی کنه رو نمیتونستم پیدا کنم تا بر اساس اون نقاط ورودم رو طرح ریزی کنم . و بیشتر میخواستم دیدم رو بعد از پرینت کندل های سمت راست ارزیابی کنم چون در تایم فریم های بالاتر بلاک هایی که باعث می شد بریک اوت فیلیر ها ورود کنن رو داشتم ، که با مشاهده ضعف در حرکت بسمت بالا به قطعیت رسیدم و تصمیم گرفتم که کندل های مهم رو نگه دارم و با بریک اوتی که صورت گرفت اولین تی پی ها زده شد و انرژی ذهنی ازاد شد تا بدونه موضع گیری کانال رو شناسایی و به ورود های بعدی فکر کنم . در ادامه توی یک ناحیه با بریک اوت کامل مواجه شدم چون باکس قبلی رو داشتم با کنترل ذهنی و مدیریت فعال استاپ ها و قبول درادان ! اجازه دادم سومین نقطه ورود مهمم ایجاد بشه و طبق همان دید قبلی ورود کردم و پولبکی که ایجاد شد باعث شد معامله با سود بسته بشه . چیزی که نتونستم در معاملات اجرا کنم ریورسال ها بود که مطمئن نبودم که ورود کنم یا نه چون این احتمال که هرلحظه ساپورت به مقاومت تبدیل بشه تو ذهنم داشت قدم میزد و از ایجاد معامله ریورسال جلوگیری می کرد ! . اما درنظر دارم انقدر تمرین کنم که بتونم حتی اگه یک روزهم شده پشت دست بازیگرا بازی کنم ! لذتش به همونه نه سودش !.
فدات داداش پس حدسم درسته بنظرت…از این گپی که اول روز زده و این رنج داره بوش میاد
که وسط اینکه همرو خریدار یا فروشنده میکنه
یهو استاپ بزنه و خلاف جهت حرکت کنه
حدس تو حدس منم هست ولی قطعیتی وجود نداره! ![]()
تا ببینیم چی پیش میاد …
درود امیر جان
من برای این هفته دیدگاه صعودی دارم ولی برای امروز تا وقتی که قیمت زیر 4572 باشد به دنبال معاملات سل خواهم بود
در صفحه تحلیل طلا لازم نیست معامله نفت نشان بده مگر اینکه نیت جلب توجه و به رخ کشیدن داشته باشد و این فقط از یک ادم عقده ای برمیاد
ممنون از اطلاعات مفیدتون
این یه دید بسیار زیبایی بود اما همه جا نمیشه ازش استفاده کرد ( اما در بیشتر نقاط حساس ایجاد میشه ) و اگه معاملات امروزم نگاه کنید در محدوده های پایان معاملاتم یدونه هم QMR لحظه ای ورود کردم در تایم فریم M1 لذا اما چون فشار حرکت در پولبک زیاد بود تی پی رو تنگ کردم که سریع بزنه . ![]()
دوست خوب من ، همه انسانها نیاز به دیده شدن دارن شما هم به نظرم تا می توانید به آدمها حس خوب ، مثبت و سازنده هدیه کنید
با تخریب دیگران هیچ کمکی به خودتان ودیگران نمی کنید
انگار این خبر از ۹:۳۰ صبح بازار رو در گیر خودش کرده بین ۴۵۴۸ و ۴۵۶۵. مثل این که بازار هنوز داره تصمیم میگیره. کم بودن نقدینگی به خاطر تعطیلات عمومی آمریکا هم ظاهرا تصمیمگیری رو کند کرده.
دوست عزیز، احساس میکنم ناراحت و آزردهید و از این بابت متاسفم. همهٔ انسانها نیاز و حق ابراز احساسهاشون رو دارن. اما شاید برای این کار راههای سالمتری هم وجود داشته باشه. ایرانبروکر راهنمای خوبی منتشر کرده که برای راحتی دسترسی یه قسمتش رو به صورت عکس میذارم. بقیهش رو اگه دوست داشتید در لینک میتونید بخونید.
این خبر رو حیفم اومد نذارم. چه داخل چه خارج موضوع تاپیک. اگه جواب داد مژدگونی یادتون نره.
پینوشت: اینترنت از دیشب داره بد بازی درمییاره. امیدوارم آزمایشهای اولیه باشه برای باز کردنش.