فقط معاملات و تحلیل xauusd

صبح عزیزان بخیر

امیدوارم این هفته نکات خوبی یادبگیریم و چندتا از اشتباهات همدیگرو ب کمک هم پیدا و رفع کنیم…اینجوری بعدش حتما پولم میاد :heart:

6 لایک کرده

عرض ارادت

از دیشب که بهم ریختم.دارم هی فکر میکنم. امروزم هم اصلا حوصله ترید ندارم، اعصابم خرده .

حالا میفهمم که چرا برادرم سالها قبل دعوتنامه کاری از ایتالیا را رد کرد. بهش گفتم اشتباه میکنی من جات بودم میرفتم. سکوت کرد چیزی بهم نگفت. همین الان در بهترین ایالت آمریکا میتونه خونه بخره ساکن بشه ، نمیره. بعد من داشتم برنامه ریزی میکردم واسه مهاجرت! خیلی حس بدی دارم. با خودم فکر میکردم اینایی که نمیتون برن حتما توانایی سازگاری با محیط جدید را ندارند! انگار که بدجور اشتباه فکر میکردم.

خیلی ها هستند می تونن برند و نمی رن. از اون طرف بعضیها را را دیدم تو همین جا تاپیک زدند مهاجرت به ارمنستان بعد طرف پول اجاره یه واحد ۴۰۰ دلاری را هم نداره میگه ۴نفری باهم بریم تقسیم بشه!!!

هعععی، بنظرم خجالت آوره

از شما ممنونم دیدم را عوض کردید🙏

شما درست میفرمایید اونی که باید بره ما نیستیم…

6 لایک کرده

12 لایک کرده

برای مردم/ ا س ت ث ما ر/ شده . اساسی‌ترین ارزش و ملموس‌ترین ارزش. اول از همه زمین است…

زمینی که برایشان نان می‌آورد و بالاتر از همه. عزت و احترام.

…………………..

خوشحالم نادر عزیز که بانی این تصمیم خیر شدم .

اینجا باش و با تجربه خوبت به دوستان هموطنت در راستای کار و بیزینست / ترید/ کمک کن .

5 لایک کرده

منو با RR1:8 در استاپ جدید بیرون گذاشت.البته اینامهم نیس مهم رعایت 100%پلن معاملاتیمون هست

دلایل معامله:

1-کندل روزانه سیگنال رنج میداد یعنی حرکت رفتو برگشتی زیادداریم 2-تعطیلات بانکی یعنی نقدینگی پایین پس اغلب تو این روزا FVGها خیلی سریع باید بالانس بشن و برای حرکت نیاز ب برداشت نقدینگی دارن3-در باکس زرد(بهترین قیمت فروش)بما بعدCH5m با القای نقدینگی CH1m داد و شد نقطه ورود4-توجیه معامله قابل قبول بود

چون معامله اول هفته بود استاپ رو با تعقیب کندلها جابجا کردم

امیدوارم بااین توضیحات تونسته باشم کمکی کرده باشم

15 لایک کرده

آفرین به تشخیص دقیق و زیبات . امیر جان ..:herb:

تایید ورودت رو چطور در یک دقیقه گرفتی؟ با شکست آخرین کندل صعودی ورود به باکس تایین شده ؟

2 لایک کرده

خدایی منتظر بودم خط سبز بالایی و بزنه ورود بزنم که نیومد و از سبز اول برگشت - بیخیال شدم و این و نگرفتم

تحلیلم واسه پایین اینه

6 لایک کرده

فدات داداشم

اول در LTR5m بهمون ch0ch5m داد بعدش در باکس زرد القا نقدینگی کرد و بعدش choch1m داد

7 لایک کرده

درود به همه

ما به این پترن میگیم توی استراتژی مون نافیلینگر سویینگ باید کف سقف آخری رو بشکونه و پوزیشن بگیریم چون شاید این پترن یا این دیدگاه برگرده و گاهی اوقات جوابگو نباشه ولی وقتی از کف ،سقف آخر میگیریم مطمئن تر عمل میکنیم در پوزیشن .

ممنونم از تلاشاتون بابت آموزش🙏

4 لایک کرده

همون طور که انتظار می‌ٰرفت بعد از کمی صعود ریزش قابل ملاحظه‌ای داشتیم که شد معاملهٔ امروز من. تا حالا هدف سود اول رو زده و سودش تضمین‌ه. منتظر هدف‌های دوم و سوم ۴۵۴۸ و ۴۵۲۹ هستم. ۴۵۴۸ می تونه یه مقاومت قوی باشه.

پی‌نوشت: ۴۵۴۸ مقاومت شدیدی نشون داد. معامله ر۱ روی پایینتر از هدف سود اول بستم.

6 لایک کرده

امروز خیلی به رفتار بازار اعتماد نکنید .

5 لایک کرده

سلام خدمت همکاران عزیز .

برداشت امروز تااین لحظه از تاپیک:

۲-تعطیلات بانکی یعنی نقدینگی پایین پس اغلب تو این روزا FVGها خیلی سریع باید بالانس بشن و برای حرکت نیاز ب برداشت نقدینگی دارن.

دیدگاه طلایی.

5 لایک کرده

دومین ترید امروزم - ریوارد 3

9 لایک کرده

دوستان من روی 4590 اردر سل گذاشتم ولی روند یجوریه که فکر نمیکنم برسه.
به نظرتون درست میگم؟ احتمال بالا رفتن وجود داره همچنان یا دیگه از همون 565 اینطورا سل رو بگیرم؟

2 لایک کرده

تا زمانی که بالای 4550 باشه و شاخص های توافق قوی تر از شاخص های عدم توافق باشه دیدگاه من صعودیه.

8 لایک کرده

محمدرضا جان لول هایی که مشخص کردم واسه صعود و ریزش در نظر بگیر - موفق باشی

8 لایک کرده

در کل دیدگاه بنده رو عدم توافق هست در بلند مدت و معامله نفت بنده همچنان بازه و اگه یکم دیگه اخبار توافق تاثیر بزاره محدوده 80 دلار پله دوم ورودم هست.

ولی در کوتاه مدت و تاثیر اخبار، نفت رو نزولی تا محدوده 75 80(ایشالله که ورود دومو بده) و انس رو صعودی میدونم. البته کل این سناریو 50 50 هست و قطعیتی وجود نداره…

باتشکر

9 لایک کرده

یه فست اسکلپ ریوارد 2 با توجه به اینکه برخورد چندم بود ریسک و کم گذاشتم

5 لایک کرده

این بخش برای اشتراک‌گذاری تحلیل‌های بازار و بررسی سناریوهای احتمالی ایجاد شده و هدف آن یادگیری و تبادل دانش بین معامله‌گران است.
لطفاً تحلیل‌ها را شفاف و همراه با توضیحات منطقی، و تایم‌فریم ارائه کنید. از ارسال سیگنال بدون توضیح یا تبلیغ خدمات معاملاتی خودداری نمایید.

در ضمن تمام تحلیل‌ها نظر شخصی کاربران بوده و مسئولیت تصمیمات معاملاتی بر عهده خود معامله گر میباشد

سلام دوستان یه تحلیل دیگه از انس جهانی طلا براتون گذاشتم امیدوارم مفید واقع بشه البته این فقط یه تحلیله و سیگنال نیست پس مسئولیت باز کردن پوزیشن با این تحلیل به عهده خود معامله گر میباشد

بعد از گرفتن tp1 ریسک فری میکنیم و نصف پوزیشنو میبندیم tp2و tp3 رو هم تو تصویر مشخص کردم

تا به الان ریسک به ریواردیک به پنج به ما داده

tp2 رو هم به ما داد ریسک به ریواردشم تو‌تصویر مشخصه

تا به الان یه سود یک به نه به ما داده😊

1 لایک کرده

سناریو احتمالی

5 لایک کرده