فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

در دیده پرایس اکش اگه نقطه ورود سالم و با پولبکی قدرتمند و با درادان کم باشه اصلا ایرادی نداره که اورد روزها باز بمونه ، ایراد فاند معمولا از اونجایی شروع میشه که عمق درادان زیاد میشه .

سلام. این پاسخ مال‌ه پست من‌ه؟ اون پست در مورد news trading بود در زمان‌های خبر تو تقویم اقتصادی. با احترام به نظرتون، رابطه‌ش رو متوجه نمی‌شم. دوست دارید توضیح بدید؟

دو مسیر احتمالی

WOW…..(پانزده کاراکتر)

سلام.

امیر یزیدتو.مو به تنم سیخ کردی(استیکر آتیش)

ممنون از بازخوردتون.

تجربه کاملا نشون داده که استاپ ورود هر تایم فریم مختص به همون تایم فریمه و بازار اجازه نمیده تا تسویه نکرده خروج کنه.و لذا کاملا منطقی هست که ماهیت تحلیل فوندامنتال با تکنیکال کاملا فرق داره.

متوجه ارتباط بین مسئله استاپ و تحلیل بنیادی نمی‌شم. تحلیل بنیادی ذاتا و اصولا مستقل از نموداره و حرکت‌هاش‌ه. مثلا این که نرخ تورم تو آمریکا چقدر اعلام می‌شه مربوط به آمارهای میدانی ماه‌ یا ماه‌های قبل‌ از اونه وکاملا مستقل از نمودار در زمان اعلام خبره.

در مورد رابطهٔ تحلیل بنیادی و تکنیکال- هر دو تحلیل قیمت یه securityه یا مثلا رمز ارزه. تفاوت در سطح و عمق‌ه. تحلیل تکنیکال دنبال یه سری الگوها می‌گرده توی سطح بدون این که درکی عینی داشته باشد که چرا در اون لحظه اون الگو ایجاد می‌شد. تحلیل بنیادی/ذاتی با دنیای واقعی و بیرون چارت کار داره و می‌گه ارزش ذاتی اون security چطور و چرا در اون لحظه تغییر می‌کنه مستقل از نمودار. تحلیل بنیادی می‌تونه به تنهایی با همراه تحلیل تکنیکال روی نمودار پیاده بشه. شاید دوست داشته باشید توضیح بیشتر رو در این چند پست ببینید.

قشنگ گفتی سید…چخبربوده مگه

من متوجه بحث نشدم ولی اگه بحث سر ادعاس دوباره میگم:من من من از همه بهترم/بهترین/برترین تریدر دنیا منم :zany_face:

فدات هادی جان…

این دنیا فقط ساخته شده برا پرروها

پس ماهم پررو میریم جلو…

درک می‌کنم احساس تون و به احساس و نظرتون احترام می‌ذارم.

اما تا جایی که می‌دونم «پررویی» در تداول محاوره‌ای بار منفی داره،‌ مثل کسی که به ناحق بخواد چیزی رو بگیره. فکر می‌کنم رفتار سالم‌ترش منظور شما باشه که self-assertionه به معنی محکم ایستادن و توانایی ابراز اونچه می‌خواهیم بدون رفتارهای ناسالم.

پی‌نوشت: واژه self-assertion در اصل از روانشاسی می‌یاد گرچه در انگلیسی کم کم داره وارد تداول عام هم می‌شه. الان نگاه کردم فرهنگستان ترجمه‌ش کرده «خود ابراز‌گری». بد نیست ولی قدری غلط اندازه. تو تداول عامه می‌گیم طرف «حرف‌شو می‌زنه» (البته به شیوهٔ سالمش).

سلامتی خودت امیر جان … هیچ خبری نیست . فقط یکشنبه ست همین :grin:

دم هر کی برای زندگیش و رشد شخصیتی ادبی و مالی و….تلاش میکنه گرم.

نهایت رشد ادب و تواضع.ومن نمیخوام بهترین و باسواد تریدر بی ادب دنیا باشم

منظورم از پررویی حق خود رو از زندگی گرفتن هست

حالا بهرقیمتی و باهر بی عدالتی که در حقمون شده از تورم و سیاست گرفته تا نت مسخره و…

درود بر شما هادی عزیز… جمله ارزش مندی بود . کوتاه . مختصر و پر مغز ….

درود!

چند دقیقه ست دارم به این صحبت شما فکر میکنم!

قصد مهاجرت داشتم. یه فرصت چند ماه برا خودم تعیین کرده بودم که دیگه تو این چند ماه تکلیف روشن میشه. (چون توی این شرایط که نمیشه موند و کار کرد).

حالا که بیشتر که فکر میکنم می بینم که انگار تصمیمم بیشتر از روی خودخواهی بوده!

هموطنم داره میگه کجا میخوای بری ؟

«خاک اجــدادی» را بخاطر یه مشت… ترک کنیم!

تو چشمام اشک جمع شده یه جور حس شرمندگی انگار بهم دست داده. شما درست میگی.

ما همه با هم هستیم…:victory_hand:

این وجه اشتراک ماست.

هویت

درک می‌کنم. راستش این بحث خیلی جالب و داغیه این روزا تو فسلفهٔ اجتماعی و بین ایرانیا.

این که در «دفاع از خود» و گرفتن حق‌مون تا کجا می‌تونیم پیش‌بریم ؟ جملهٔ معروف ماکیاولی می‌گه «هدف وسیله رو توجیه می‌کنه» (The end justifies the mean). اما اکثرا می‌پرسن «اگه این کار رو بکنیم و تکرارش هم بکنیم کم کم تبدیل نمی‌شیم به اونایی که باهاشون می جنگیم؟». مثالش، بلانسبت شما، اینه که اسیر جنگی داشته باشیم که اطلاعات مهم و فوری ازش می‌خوایم برای نجات مثلا شهر یا کشورمون. آیا مجازیم تا حد مرگ آزارش بدیم برای به حرف آوردنش؟

مثالش این نیس مهدی جان

مثالش شخصی هست که از پیشخون داروخونه .دارو عزیزشو میدزده

کیو باید مجازات کنیم…

دزد؟؟؟

یا
اونیکه شرایطو اینجوری کرده؟؟؟

با در نظر گرفتن سیستم مملکت ما, احتمالا میان داروخونه رو پلمپ میکنن

البته بهتره دراین موضوع بیشتر ادامه ندیم از موضوعیت تاپیک دوره- راستشو بخاین صبح ک سید اون عکس و گزاشت اصن فکرمو بهم ریخت.الانم بخام در این موردا صحبت کنم از بکتست معاملاتی هفته پیش جا میمونم

درود بر شما آقا نادر عزیز و فهیم …

در این جمله ای که فرمودی . شک نداشته باش . با همه اختلاف سلیقه . مذهب .زبان . و کدورتهای جزئی برادرانه و خواهرانه .

:herb: <<<ما همه با هم هستیم >>> :herb:

بنده اگه ببنیم یک عزیز هموطنم توی اون سر ایرانم . خاری به پاش نشسته . به جان بچه م تاصبح از درد به خودم می پیچم و آرام و قرار ندارم ….