جالبه. تکرار همون رفتارای ناسالم. تخطئه، حملهٔ شخصی (character attack) و متهم کردن دیگران با نسبتهای ناروا. متاسفانه بعضی عادتها بعد یه مدت سرشت افراد میشه.
این برگرفته از ذهن کج شماست متاسفانه. که کلام رو سپر و نیزه میبنی چون خودتو حمله کننده میدونی …
شما کلا در جریان تفکیک این دو نگرش در سطح کلان که اولین عرض بنده بود نیستید بزرگوار .هی داری سفسطه میبافی …
پای خطبه عقد که نیستیم . مستاصل دم از /مع الفارق میزنی .!
دست کم یه نگاه به گوگل میکردی میفهمیدی معالفارق ربطی به ازدواج نداره!!! اگه این حجم مشکل تاسف انگیز نبود میگفتم خنده داره. در عین حال در همه چیز خودت رو دانای کل میدونی و برای همه حکم و دستور صادر میکنی. مرتب هم تکرار میشه. شاید بد نباشه با یه متخصص صحبت کنی.
دوست عزیز، این که دیگران چی کار بکنن یا نکنن به شما ربطی نداره. ظاهرا علاوه بر ادعاهای از سر ناآگاهی و بقیه رفتارهای ناسالم، مشکل دونستن حد و اندازهت رو داری. متاسفانه این چیزا بیشتر در کودکی شکل میگیره و تو بزرگسالی تغییرش ساده نیست.
ممنون از بازخوردتون. مشکل ایشون نیست. مشکل رفتارهای ناسالم و اصرار افراد بر انجام اونها بطور مکرر که مشکل عمومیه نه شخصی .
من همون طور که همون اول گفتم صرفا دو پست گذاشتم در مورد رفتارهای ناسالم که ایشون مثال بارزشون هستند در اینجا. کسی که صحبت رو با تکرار همین رفتارهای ناسالم ادامه میده ایشونه. در مورد دیگران هم تکرار شده.
دوست عزیز، با احترام به نظرتون، عمل مهمه نه حرف. تکرار رفتار از طرف ایشون نشونهٔ پذیرش اشتباه نیست. شاید بیشتر نشونهٔ الگوی رفتاری باشه. متاسفانه تغییر این الگوها کار کارشناسه.
فکر میکنم شما با شخص اشتباهی صحبت میکنید. کسی که بعد از پستهای من داره پست میذاره و درگیری ایجاد میکنه ایشونه که بنا بر فرمایش شما باید از همون اول با پیغام خصوصی پاسخ میداد. صحبت من همون طور که از اول هم گفتم همون دو پست بود.
از حسی که دارید متاسفم .امیدوارم مشکلاتتون، و مشکلات همهٔ دوستان اینجا، برطرف بشه و هر چه زودتر روزهای بهتر داشته باشن.
برای رفع شبهه احتمالی، پستهای من نه از سر عصبی بودن بود نه از کوره در رفتن. مطرح کردن مشکل رفتار ناسالم تکرار شونده بود که اتفاقا در یک شخص خاص به تکرار دیده میشه و روشن شدن واقعیت در مورد یه سری نسبت ناروا.
=======================
پینوشت: دوستمون ظاهرا همچنان اصرار داره روی الگوی رفتاریش هم تو پیغام خصوصی و هم اینجا. اگه اشتباه نکنم این جور الگوها در شخص فشار داخلی ایجاد میکنن که نتیجهش می شه رفتارهای تکرار شونده و اصرار به درگیر شدن. امیدوارم به زودی بهتر بشه یا اگه لازم بود کمک بگیره.
تو دوسته خوب منی امیدوارم زودتر از چیزی که انتظار داری موفق بشی . نگرانه هیچی نباش ، میدونم ته همه مشکلاتی که پیش میاد با جرعت وایسادی و حتما هم حل می کنی ، هیچ رنجی بی ثمر نیست و بدون تمرین هم به دستمون نمیرسه .
اگه میتونستم خانوادمو، دوستامو، جاهایی که باهاش خاطره دارمو و چیزهایی که دوسشون دارمو بزارم تو چمدون و با خودم ببرم، یک دقیقه هم نمیموندم اینجا…. اینهاس که منو تا الان نگه داشته…
ولی یجایی باید برید از همه چیز…
نمیخوام فاز ناامیدی بدم ولی ساختن همدلی میخواد که تو این چند وقت کم شاهدش بودیم متاسفانه
سلام. راستی فکر میکنم تقویمهای اقتصادی بدون نیاز به آموزش تحلیل بنیادی هم تا حد زیادی کارتون رو راه بندازه. تقویمهای اقتصادی، دست کم اونایی که من دیدم، با کلیک کردن روشون نحوهٔ تاثیر رویداد روی دلار (در بحث انس طلا) رو نشون می دن - مثلا این که با اگر شاخص موردنظر در اون رویداد خاص بالا بره روی دلار فشار رو به پایین مییاره. نمونهش برای فارکس فکتوری فارسی در شکل زیر. همین طور مقدار پیشبینی شده رو نشون میدن که تعیین میکنه انتظار چه رفتاری رو از قبل داشته باشید.
رفتار دلار رو در نزدیکی رویداد و بعد از اون (معمولا تاثیر رویداد بین چند دقیقه تا یکی دو ساعته) میتونید با شاخص دلار dxy به صورت لحظهای دنبال کنید. اگه شاخص دلار پایین رفت فشار صعودی روی قیمت طلا است که ااگه به اندازهٔ کافی بشه بالا میبرتش. اگه شاخص دلار بالا رفت فشار نزولی روی قیمت طلا است که اگه به اندازه کافی بشه پایین میبرتش. این روش شناخته شده و امتحان پسدادهایه.
میدونید چرا آمدم اینجا ؟ دلیلش اینه خیلی دلم میخواد با آدمایی که دیگه در بالاترین سطح از معامله گری هستند تجربه گفتاری رو پیدا کنم !. (نه از روی تحلیل یا چیزه دیگری ) سطح بالای سواد معامله گری به چارت نیست دوستان عزیزم ، سطح دیده ما نسبت به مارکت در گفتار ما مشخص میشه . مطمئنم مارکت انقدر بزرگ هست که همه ی این کامینیتی توش یکصدا جا بشن .