با احترام بریم سراغ همفکری و استفاده از تجربه دوستان
فردا بازار های مالی باز خواهند شد و بانکهای کشورهای مهم اروپا و آمریکا تعطیل هستند . فردا بازار چه رفتاری خواهد داشت و ما چه استراتژی را پیش بگیریم ؟ من هم نظر خودم را بعد از فرمایش دوستان اعلام میکنم . متشکرم .
فردا بانکهای بزرگ اروپا و آمریکا تعطیل هستند ولی آسیا تعطیل نیستند . محله ای را در نظر بگیرید که گنده لات محل که همیشه باعث اعتدلال میشد حضور ندارد و محله بدست جوجه لاتهایی افتاده که میخواهند عرض اندام کنند و خودی نشان بدهند . پس کارهای غیر منطقی انجام میدهند . در سشن لندن و نیویورک منتظر نوسانات بدون ساختار خواهیم بود . مراقب معاملات خودتان باشید و فردا شب همین مسئله را چک میکنیم .
هم اروپا تعطیله، هم آمریکا. نقدینگی خیلی کمه. بازی دست رنج آسیاست. کلن چنین روزهایی یا ترید ندارم، یا حجم کم یا پوزیشنی که احتمال موفقیتش بالاست. صبح ببینم آسیا چه کرده، بعد شاید بتونم نظر خاصی داشته باشم.
در تایمفریم 1 ساعته، انس طلا داخل یک الگوی مثلث متقارن در حال فشرده شدن است؛ الگویی که معمولاً نشاندهنده کاهش موقت قدرت خریداران و فروشندگان و آماده شدن بازار برای یک حرکت شارپ در ادامه روند است.
در نمودار، سقفهای پایینتر و کفهای بالاتر بهوضوح دیده میشوند که نشان میدهد بازار وارد فاز تصمیمگیری شده و هرچه قیمت به رأس مثلث نزدیکتر شود، احتمال شکست و شروع حرکت اصلی بیشتر خواهد شد.
ولی درکل فعلاً انس طلا در فاز فشردگی و تصمیمگیری قرار دارد و بازار منتظر یک محرک قوی خبری یا تکنیکال برای خروج از این محدوده است.
تا زمانی که شکست واضحی رخ نداده، سقف و کف مثلث مهمترین محدودههای حمایت و مقاومت بازار محسوب میشوند و جهت حرکت بعدی احتمالاً با شکست یکی از این دو سطح مشخص خواهد شد.
سلام. حدس من بالا رفتن محدود (حداکثر تا ۴۵۷۰) و بعد ریزش احتمالا قابل توجه. احتمال توافق در خلیجفارس قدری بیشتر شده- که کمی فشار صعودی روی طلا مییاره- ولی با توجه به روز تعطیل بودن در آمریکا احتمال داره امروز خبر جدید یا مهمی از اون بیرون نیاد.
دیدگاه بلند مدتی بنده در این چند روز به احتمال قوی صعودیه . با توجه به شکست ولید آخرین سوینگ چند روز قبل و رد کردن دو ناحیه ATR چهار ساعته و نزدیک شدن به سقف هفتگی . تا شکست کاملش میشه پیش بینی کرد .
سناریوی دیگه اینه که اگه روی سقف خودشو نبنده و سقف هفتگی رو سویپ کنه . میشه در شرایط خوب سلر بود .