فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سرصبح یکشنبه ادم میخاد بکتست هفته قبلو بگیره ی عکسی گزاشتی سید اصلا قابل توصیف نیس …

بخدا ما عالی هستیم.خودمونودست کم نگیریم

اگه نسل پدرامون جای الان ما بودن کف جوب بودن با این فشارها و اینکه هرروزی که بیدار میشیم با رشد تورم میفهمیم دولت ی روز عقبترمون انداخته…

>>>>تاوان معصیت پدر را پسرمیدهد<<<<

با پررویی میریم جلو

کوچه ماهم عروسی میشه…صبر

چی بگم که سکوت من خوش تر است :man_facepalming:

بحث و جدلی نداریم برادر! فقط نمی‌دونم چرا همه انقدر دوست دارن خودشون رو محدود کنن به قوانین و قواعدی که سیستم‌ها برای افراد برنامه‌ریزی کردن!

باور کنید آمار جهانی یک موضوع اصلا متر و معیار مناسبی برای توانایی‌های شما نیست! انقدرررر محدود نبینیم همه‌چیز رو!

من خودم پراپ برنمی‌دارم، اما برای دیگران زیاد پراپ پاس کردم! معمولا یک یا دوروزه پاس می‌کنم پراپ رو و باید منتظر بمونم تا روزهای معاملاتی طی بشه برای ورود به مرحله‌ی دوم!

منم در پایان یه جمله از هنری فورد به شما می‌گم:

چه فکر کنید می‌توانید، چه فکر کنید نمی‌توانید، در هر دو صورت درست فکر کرده‌اید!

تو چ پلتفرمی ترید طلا میکنید؟با نت ملی ترید میکنید؟بازارش دو طرفس؟ینی هم لانگ میشه گرفت هم شورت؟

بنظر من هرچی سرمایه بزرگ‌تر بشه، سود گرفتن سخت‌تر می‌شه. کسی که با ۱۰۰ دلار ترید می‌کنه، می‌تونه قمار کنه و ۱۰۰ درصد سود بگیره، ولی کسی که با 100 هزار یا 1 میلیون دلار کار می‌کنه، دیگه نمی‌تونه به اون روش بازی کنه چون هر یه اشتباه کوچیک می‌تونه زندگیش رو زیر و رو کنه و معمولا اینجور افراد با این حساب ها سود هایی نهایت تا 20 الی 25درصد سرمایه میگیرن اگه خیلی ریسکی کار کنن.

در کل این مسئله یک چیز شخصیه و نسبت به سرمایه و مدیریت ریسک متغیر میشه

و اگه دیدگاهتون اینه که تا اخر با حساب های کوچیک کار کنید میتونید رو سرمایتون ریسک های زیادی بکنید ولی اگه دیدگاهتون رسیدن به حساب های بزرگه بهتره که از اول به مدیریت ریسک اون حساب ها مغز و ذهنتون رو عادت بدید تا به مشکل نخورید. چون اگه ذهنتون به مدل پرریسک ترید کردن عادت کنه، سخت میشه اون رفتارو تغییر داد در آینده

حفظ سرمایه مهمتر از کسب سوده. :folded_hands:

و در آخر و با احترام به همه ی عزیزان. لطفا لطفا لطفا خودتونو از کتاب های زرد و جمله های زرد انگیزشی دور کنید…

واقعیتو بزارید جلوتون، باهاش چشم تو چشم بشید و باهاش کنار بیاید…

امید واهی و غیرمنطقی کشنده ترین چیزه…(منظورم ناامید شدن نیست)

تو بازار فارکس کار میکنن که بازارش دو طرفه هست .تعدادی برورکر فارکس محدود وجود دارن که با نت ملی کار میکنن اما در کل بهتره منتظر موند تا وضع نت بین الملل معلوم بشه :face_with_hand_over_mouth:

عزیز بازار طلای ایران رو میخام ترید کنم،میگردم ببینم چ پلتفرمی بازارش دو طرفس؟

استراتژی میکرومپ؟!

ستاپی که دارین شبیه به sp2l و micro map هست

فول تایم ترید می کنم ! اره خیلی هم لیکوئید شدم ! اما از اینکه مسیر درست رو پیدا کنم و بهش پایبند باشم خسته نشدم ادامه دادم که به یک دید بهتر برسم . هر لحظه که خواستید باهام در ارتباط باشید آنلاینم . نظرتونو بگید . بپرسید نگران پاسخ نباشید ! و اینکه بدونید که دوست دارم موفق بشید هر کجا که هستید . بی احترامی به هم نشانه ضعفه ، دیدگاه همه محترمه ، مارکت برای دید همه جواب میده چه با استاپ باشه چه با تارگت ، پس یا درس می گیریم پولشو میدیم یا درس میگیریم هم سود می کنیم .

.

ترید نتیجه تحولات هست هیچ قطعیتی وجود نداره . فقط در صورتی به قطعیت میرسی که صبر و حوصله داشته باشی تمرین کنی ، از دید های انسانی بهره ببری ، بدونی مسئولیت ماشین ها این وسط چی و باز تمرین و تلاش کنی ، تا به نتایجی مثبت برسی :sunny:

.

.

ولی اول بزار چند جمله هم از بزرگان در مورد تفکیک این دو گزاره بشنویم . نظرت چیه ؟

وایکوف.. او معتقد بود که حرکت قیمت نتیجه‌ی مستقیم فعالیت پول‌های هوشمند (Smart Money) است. از نظر او فرقی نمی‌کند که یک خبر فاندامنتال چقدر مثبت باشد . اگر در نمودار/انباشت/ (Accumulation) رخ نداده باشد. قیمت رشد نخواهد کرد. او به جای مطالعه اخبار بنیادی. به مطالعه /ردپای پول هوشمند/ در حجم معاملات و نمودار اهمیت می‌داد.

اد سیکوتا..قاتل تحلیل‌گرها.. /فاندامنتال‌ها؟ این‌ها فقط داستان‌هایی هستند که معامله‌گران برای توجیه تغییر قیمت می‌بافند. قیمت‌ها از قبل تمام این داستان‌ها را در خود هضم کرده‌اند. وقتتان را برای خواندن اخبار هدر ندهید. چون زمانی که خبر به شما می‌رسد. ، نهنگ‌ها و کوسه ها /پول‌های هوشمند/ مدت‌هاست که معامله‌شان را انجام داده و از بازار خارج شده‌اند.

بروس کونر … من فقط به نمودار نگاه می‌کنم. تحلیل فاندامنتال برای من مثل این است که بخواهی با نگاه کردن به آینه عقب یک ماشین مسابقه را برانیم.!

گراهام .. استاد وارن بافت. در مورد تحلیل تکنیکال و معامله‌گری با این روش بدون هیچ تعارفی آن را نه فقط بی‌فایده بلکه کاملا برخلاف عقل سلیم کسب‌وکار می‌داند! ..البته بغیر از تایم ۵ m

پیتر لینچ .. که از موفق‌ترین مدیران صندوق در تاریخ است. تحلیل تکنیکال و تلاش برای زمان‌بندی بازار را نه یک علم. که یک حماقت محض می‌داند! ..البته بغیر از تایم ۵ m ی که شما فرمودید

نقل بخشی از یک متن، بدون معلوم بودن پس‌زمینه (context) زمانی و مکانی که در چه موقعیتی و برای چه هدفی گفته شده فاقد اعتباره. آیا به موضوع فعلی (معامله طلا با سرمایه خُرد) ربطی دارد؟ بیشتر این افراد سهام معامله می‌کنند و دست کم از نظر بنیادی طلا به عنوان دارایی بدون بهره (non-yielding) با سهام که سر سال بهره می‌ده زمین تا آسمون تفاوت داره. ترجمه بودن صحبت‌ها- که خودش شک می‌یاره- و نیودن لینک برای راستی آزمایی همون اعتبار نداشته رو هم به باد می‌ده، جالبه که دو مورد آخر کاملا برعکس سه مورد اول که تحلیل بنیادی را بی‌فایده و بی‌معنی می‌دانند همین عقیده را در مورد تحلیل تکنیکال دارند! ! یعنی به همین شکل هم معلوم نیست کل نقل قول چی قراره بگه!! ا

از همهٔ اینها گذشته «گیرم پدر تو بود فاضل // از فضل پدر تو را چه حاصل؟» اثبات بر عهدهٔ مدعی‌ه. دلیل و مدرک خودت چیه؟ عقیده شخصی - از هر کسی- نه واقعیت‌ه نه قابل استناد. لقب بزرگ بستن به افراد هم تغییری در قضیه نمی‌دهد. واقعیت این‌ه که میلیونها تحلیل‌گر مالی و کارشناس اقتصادی در سراسر جهان برای همین کار تحلیل بنیادی دارن حقوق می‌گیرن از همون «سرمایه‌های بزرگ و هوشمند» مورد ادعای بعضی از اون «بزرگان». که در تعارض بارز با ادعای مطرح‌شده است یعنی بی‌فایده بودن تحلیل بنیادی.

نه اینکه با بحث‌های بی‌نتیجه و حاشیه‌های تکراری . وقت و انرژی همه گرفته بشه. امیدوارم بحث به سمتی بره که همگی بتونیم از دانش هم استفاده کنیم نه اینکه بر یک اطلاعات غلط پافشاری کنیم**.**کنیم**.**
و گرنه شرکت در این فضا برای من دیگه فایده‌ای نداره.ا

این الان تهدیده جمع‌ه؟‌ اگه اونی که من می‌خوام نشید من می‌رم؟ الان جمع باید به دست و پات بیفته که ترو خدا نرو؟!؟ یا شخص خاصی باید بگه ترو خدا بمون؟ خیلی‌ها اینجا به گواه معامله‌ها ‌شون هم از تو پرسودترند هم زمینه‌هایی که تو مطرح می‌کنی اگه نه بهتر از تو، به خوبی تو می‌شناسن. دلیل و مدرک‌شون هم تقطیع حرف «بزرگان»‌نیست. ترید یه تخصصه و تریدر حرفه‌ای- که اینجا هم کم نیست- با همت،‌دانش و مهارت کسب شده در سالها و با عرق جبین نون شب خودش و زن و بچه‌ش رو در می‌یاره نه با حرف دیگران. «هر که نان از عمل خویش خورد،‌منت حاتم طائی نبرد»

من اومدم اینجا که از دوستان چیزی یاد بگیرم. اگه اطلاعات ناقصی دارم با سواد و تجربه دوستان برطرف بشه. نه اینکه با بحث‌های بی‌نتیجه و حاشیه‌های تکراری . وقت و انرژی همه گرفته بشه

از کجا می‌دونی «وقت و انرژی همه گرفته می‌شه»؟ برای چنین ادعایی یا باید وکیل همه بود یا فکر همه رو خوند. هر کس فقط از طرف خودش می‌تونه حرف بزنه.کسی قاضی و حاکم نیست که حکم بده و قضاوت کنه. برای این که پست طولانی نشه،‌ «بحث» مورد نظر رو تو پست بعدی می‌ذارم تا ببینیم واقعیت چی بوده.

مع الفارق!!! :grinning_face_with_smiling_eyes:

کاااملا محرز و مشخصه متوجه شدی مهدی جان و درک کاملی ازتحلیل بنیادی (Fundamental Analysis) داری علی الخصوص در تایم ۵ دقیقه :frowning_face_with_open_mouth: !!!

بیشتر از این خودتو اذیت نکن . دنیا ارزش نداره . اصلا هر چی شما بگی مهدی جان . میخوای من کامنتم رو پاک کنم تا خدای ناخواسته آسیبی به کیفیت و سبک معاملاتی شما وارد نشه .؟ بخدا …………………………….
بزار این به اصطلاح بزرگانم هر غلط و غلوطی دلشون میخواد بگن .

ادب، احترام و فروتنی‌ زیربنا و لازمهٔ هر جمع سالمی‌ه. تخطئه، طعنه و کنایه و حمله شخصی (character attack) رفتارهای ناسالمی‌ هستن که نشونهٔ شکست و ناتوانی فرد در رفتار سالمه.نه ارزش دارن نه تاثیر. انجام اونها و انتظار ناراحت شدن طرف مقابل به همون اندازه بی‌معنی‌ه که کسی جام زهر سربکشه و انتظار داشته باشه یکی دیگه بمیره! جای تاسف داره که اینجا که خیلی‌ها توش یاد گرفتن و شاید هم دوستای جدید پیدا کردن این جور از نظر اخلاقی سقوط کنه.

خیلی‌های اینجا نون شبشون رو از تخصص، مهارتمون با عرق جبین به دست می‌یارن. کلی‌گویی و بد گویی نه اثری رو درآمدشون داره نه غباری‌ه به احترام‌شون. رفتار و کردار سالمه که اعتبار و احترام می‌یاره و رفتار و کردار ناسالم احترام و اعتبار رو از بین می‌بره.

پی‌نوشت: تا جایی که خاطرم هست این اولین پست کمی غیر تخصصی من توی این تاپیک‌ه. امیدوارم همه ما دوباره به ا حترام و فروتنی برگردیم که لازمه و مشخصهٔ هر جمع سالمه.

شاخص «میانگین قیمت پیشنهادی» آپارتمان در تهران، اردیبهشت ماه به مترمربعی ۱۹۹‌میلیون تومان رسید

ظاهرا دست بردار نیستی بزرگوار … !؟:zipper_mouth_face:

دوستان دارن کامنتها رو میخونن . یه ذره تو دار باش بزرگمرد ..

چه بی حرمتی به شخصیت والای شما شده عزیزم .! ؟

اگه گفتم خودتو اذیت نکن . منظور این بود . که کمتر وققت رو صرف تدوین و ادیت و برش دادن عرایض بنده کنی .. الانم میگم . خودتو اذیت نکن بشین به کارو بارت برس دنیا ارزش اینو نداره واسه یه سو تفاهم نگرشی ایقدر وقت و انرژیت تلف بشه

این برگرفته از ذهن کج شماست متاسفانه. که کلام رو سپر و نیزه میبنی چون خودتو حمله کننده میدونی …

شما کلا در جریان تفکیک این دو نگرش در سطح کلان که اولین عرض بنده بود نیستید بزرگوار .هی داری سفسطه میبافی …

پای خطبه عقد که نیستیم . مستاصل دم از /مع الفارق میزنی .!

صرفا تبادل نظری بود و تمام شد . و عرض کردم اصلا هر چی شما بگی بنده در جهل مطلقم ..

تمامش کن بسه ادامه نده . زشته بزرگوار .

والا یه محدودیتهای خوبه برای بشر …..

پسر شجاع پرسید منی که موفق شدم چه نیازی به اینکه از کسی کمک بگیرم دارم !:

خب اگه بخوام رک و پوست کنده به این سوال که ( به تنهایی از پسش بر اومدم الان مزیت کار کردنم با شما چیه ) من چندین جوابی که میتونم خدمتتون ارائه بدم اینکه :
قبل از هر چیزی تبریک می گم که از پس همچین چالشی بر امدین تا به موفقیت برسید

در ادامه خدمتتون عارضم وقتی شما مثبتی ، خب مثبتی چه نیازی داری به اینکه مثبت تر بشی !! درحالی که خب هرروز بخاطر این مثبت تر بودنه هم چالش داری هم باگ داری هم تارگت داری !

پس دوتا موضوع میمونه یا شما واقعا به کمکی برای توسعه و اصلاح باگ های سیستمی دارید ! یا مثبتین و صرفا دنبال فرصت های بهترین برای همکاری چون اکثر افرادی که موفق شدن تا نتایجی که سالها براش زحمت کشیدن رو بدست بیارن دیگه صرفا نمیان که تغییری در ساختاره سیستم خود بدهند ، نهایت کاری که میشه انجام می دهند توسعه باگ های موجود و ایجاد فراینده روانشناختی روی سیستم رو اعمال کنند و در ادامه کسایی که ماشینی کار می کنند می دانند که این موضوع هر لحظه درحال توسعه و رشد می باشد و خب نتیجه اینه اگه انسان دارای قدرت بود اما در جهت درستی استفاده نکرد هیچ مفهومی نخواهد داشت …

اما چیزی که بسیار سخت توسعه پیدا می کنه افکار های ذهنی ماست که گاهی نمی خوایم وقتی هم که موفق شدیم کنار بکشیم ! طبیعیه و طبیعته انسانی ! خب مارکتم هرچقدرم هوشمند باشه به طبیعت انسانی پاسخ میده :slight_smile:
حالا چیزی که میمونه رفتار ما با سیستمی که داریم هست وسلام . اگه موفقی : نوش جونت اگه بلدی : نوش جونت : اگه خیلی بلدی : هم نوش جونت ، هم بد نیست برای بقیه هم از دانسته هات به اشتراک بزاری : اگه متخصصی : به بقیه کمک کن . و خارج از این رفتار ها چیزی جز ضعف تریدر یا شخص معامله گر رو به اشتراک نمیزاره .

اما بحث موردنظر. دوستی در پاسخ یک پست از من، و در پست دیگری،‌ از دیگران تقاضا کرد منبع و مرجع برای یادگیری تحلیل بنیادی به ایشون معرفی کنم. جواب منطقی هم یا دادن لینک و فایل آموزش بود یا اینکه ندارم. دوستی که مدعی «حاشیه» از طرف دیگران‌ه در پستی طولانی و بی ربط به پرسش اولیه - تقاضای منبع یادگیری تحلیل بنیادی -مدعی شد تحلیل بنیادی «باعث سردرگمی. تصمیمات متناقض و از دست دادن هماهنگی ذهنی در معاملاتت»‌ه، «نیازمند دنبال کردن مداوم اخبار. گزارش‌های اقتصادی. صورت‌های مالی در سهام . نرخ بهره. تورم. تنش‌های ژئوپلیتیک وووو…» و «تحلیل بنیادی در تایم‌های بالای ساعتی و روزانه می‌تواند ماه‌ها انرژی بگیره». پاسخ به علت بی‌ربط بودن بنا به تعریف «حاشیه» محسوب می‌شد.

به دوست پرسش‌کننده پاسخ دادم و سعی کردم نیازشون رو در اون پست و پست‌های بعدی برطرف کنم. بی‌اشاره به نام کسی هم چند واقعیت رو که نشون‌دهندهٔ نادرستی ادعاهای گفته‌شده بود مطرح کردم. توضیح کوتاهی هم در مورد تحلیل بنیادی و به طور خاص تحلیل بنیادی طلا که موضوع این تاپیک‌ه دادم. دوست مدعی این بار پاسخ مستقیم و بلند بالایی به پست خود من داد به نوعی با تکرار همون ادعاها بر پایهٔ این که:

test2

مشکل زیربنای این حرف از همون اول این‌ه که اسکالپ یه سبک معامله است و تحلیل بنیادی سبک تحلیل. مثل این می‌مونه که یه شیرینی‌‌فروشی ممکنه یه شیرینی رو یک ساعت با شعلهٔ ملایم بپزه یا ۱۰ دقیقه با شعلهٔ زیاد. تحلیل بنیادی اون شیرینی فروشی مربوط می‌شه به قیمت آرد، شکر، روغن، اجارهٔ مغازه، دستمزد کارگرها، تقاضای شیرینی در بازار و قدرت خرید مردم و مانند اون. مقایسهٔ مطرح شده مثل مقایسه زمان ورود و خروج شیرینی به اجاق - که سبک و میل شخصی آشپره- بود با تحلیل قیمت آرد و شکر و روغن و غیره . به مقایسهٔ دو چیز نامتجانس و نامربوط می‌گن قیاس مع الفارق که اصطلاحیه در منطق و مصداق مغلطه.

پاسخ دادم با نشون دادن تناقض‌های حرف‌شون از نظر منطقی و تعارض‌هاشون با واقعیت‌های میدانی و شناخته‌شده در ترید - به طور خاص ترید طلا- مثل پدیدهٔ News Trading (که در پرسش دوست آغاز کنندهٔ صحبت هم بود). پاسخ بعدی‌شون و تحلیل‌ش رو در پست قبلی من دیدید که فاقد هر گونه مدرک و دلیل بود و مقدار قابل توجهی رفتار ناسالم از ابتدا تا انتها، هم نسبت به شخص و هم نسبت به جمع از جمله تهدید.

فکر می‌کنم تا همین حدنشون بده که «حاشیه تکراری»، «اطلاعات غلط» و سایر موردهای ادعا شده در پست ایشون از طرف چه کسی ایجاد شده.لینکهای پست‌ها رو برای راحتی کار اینجا می‌ذارم. این پاسخ پست آخر خودم‌ه و اون پست رو می‌تونید بالای متن ببینید

شاد و پیروز باشید.

معاملات در تمام تایم فریم ها کاملا امکان پذیر هست. بسته به نوع استراتژی میتونه اجرا بشه .

به علت دو بار ارسال شدن حذف شد.

باشه مهدی عزیز ….

شما رسالتت رو رسوندی . و همه بزرگواران فهمیدن که بنده عاجز و جاهل . خاطی این رمان شما هستم . پس خواهشا تمامش کن …

اگه کلامی از بنده منعقد شده که نشده . / صرفا تبادل اطلاعات بوده / و به پرستیژ و شخصیت شما برخورده . از شما عذر خواهی میکنم مهدی جان ..

یکی از خصوصیات این بنده حقیر اینه که تمام معنی و مفهوم ذهنیم رو در کلامم میگنجانم . و سعی میکنم اگر کنایه ای باشه طرف مقابلم رو در اون حد ببینم .

در کل بنده برای خودت میگم مهدی عزیز . دیگه وقت و انرژی جونیت رو صرف موضوعات کوچیک و بی اهمیت نکن .

تجربه کاملا نشون داده که استاپ ورود هر تایم فریم مختص به همون تایم فریمه و بازار اجازه نمیده تا تسویه نکرده خروج کنه . و لذا کاملا منطقی هست که ماهیت تحلیل فوندامنتال با تکنیکال کاملا فرق داره . اینجا در خصوص قیمت چیزی که بیشتر معامله گرا ازش غافلن نوع سراب ی هست که روی چارت میبینند. و معامله فقط در نقطه ای هست که حرکت میکنه ، و اکثر معامله گرا روی این سراب هست که ورود می کنند . نه روی تصمیمه اصلیه مارکت .