فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سپاس از توضیحات مفیدتون

ببخشید من منظورم مارکت فلزات یا همون طلاس

مارکت که طبق معمول باز میشه. فقط نقدینگی کمتره.

سلام آقای ملکی وقتتون بخیر .

این مورد که اعضا خدمتتون گفتن مثل یه تیغ دولبه هستش همونجوری که میتونه حساب رو سریع رشد بده به همون روش و علت هم میتونه حساب رو از بین ببره .

با توجه به روحیات خودتون یه مارکت رو انتخاب کنید مثلا اگه دوست دارید از یه بازار آروم لذت ببرید میتونید جفت ارز های اصلی رو امتحان کنید .

نگران رشد حسابتون هم نباشید میتونید با یادگرفتن دیدگاه درصدی راجب مدیریت ریسک و مالی حساب خودتون رو رشد بدید .

و این متن پایانی برای تمام اعضای محترم هستش در صورتی که ماهانه 10% سود کنید و اینو به صورت مستمر انجام بدید درواقع شما یک نابغه بازار مالی هستید .

امیدوارم همگی پرسود و موفق باشید .

خب اوکیه من فکر کردم تعطیلاته. مرسی

ماهانه ۱۰درصد بزرگوار؟!! نابغه؟؟؟!!!

سلام

در بازاری که ۹۵درصد تریدر ها بازنده هستن

در کشوری که بانک سالانه ۲۵درصد سود میده

حقوق ماهانه ۱۵تومنه

۱۰ در صد در ماه بدون رشد مرکب سالانه میشه ۱۲۰درصد

با احتساب تورم و نرخ تبدیل ریال به دلار

کاملا موافقم نابغه است

و اون افرادی که بیشتر در میارن

افراد شاخص و ممتاز

سلام وقتتون بخیر

ولی با توجه به چیزی که گفتید مجبورم اینجا باهاتون مخالف باشم چون باعث گمراهی اعضا می شوید .
پیشاپیش هم خدمتتون میگم قصدم فقط کمک به درکت این موضوع هست نع چیز دیگه .

علت این عامل که گفتید مقدار نوسان روزانه هستش . در واقع مقدار نوسان روزانه طلا حدود 300 تا 400 پیپ روزانه هستش (حتی در بعضی موارد خیلی بیشتر) این در صورتی هستش که نوسان روزانه جفت ارز های اصلی مثل یورو به دلار حدود 100 تا 150 پیپ هستش اونم در روز خوبش .
پس با توجه به مورد بالا زاویته دید شما اشتباه هستش چون تغییر یک دلاری در طلا به منزله ده پیپ حرکت است که در مینیموم لات (0.01) سودش میشه یک دلار و همین حرکت ده پیپی در جفت ارز هم همون سود یک دلاری رو میده .
چرا این تفاوت به چشم میاد ؟ چون با توجه به مطالب بالا تغییر ده پیپی روی جفت ارز میشه تقریبا 10 تا 15 درصد از نوسان روزانه این در صورتی هست که تغییر ده پیپی در طلا حدود 2.5 درصد نوسان روزانه هستش .

امیدوارم مطالب مفید واقع بشه براتون و این نظر به کسی برنخوره .

به عنوان ختم کلام ارزش هر پیپ در حجم یک لات برای هر دو جفت ارز طلا به دلار و یورو به دلار همون مقدار ثابت ده لار هستش که میتونید این مورد رو از فارکس کلکولیر (سایت اف ایکس بوک) محاسبه کنید .

درود

وقت بخیر

ممنونم از شما که نظرتون را فرمودین

درود

وقت بخیر

ممنونم از شما که نظرتون را فرمودین

آقا ده‌درصد تو ماه خداییش خییییلی خنده‌داره! یعنی کسی که رو یه حساب ۱۰هزار دلاری روزی ۵۰دلار سود کنه نابغه‌ست؟!! :joy::joy: نزنید این حرفا رو خواهشا! :man_facepalming:t2:

کاش لااقل می‌گفتید هفته‌ای ۱۰درصد، کمی برام قابل هضم می‌شد!!

سلام آقای رستم پور

اصلا خودت رو خسته نکن و توضیح الکی نده .
من بعد از حدود 9 سال فعالیت شبانه روزی (اینی که میگم من شغلم اینه یعنی تنها منبع درآمدم) تازه دارم یه سری مفاهیم رو درک و هضم میکنم برای عزیزان کمی زمان نیاز داره .

وقتت بخیر بزرگوار

شما قبل از تعجب یه بار سرت رو از این دنیای کوچیک داخلی در بیار و بدون توجه به حرف افراد رویا فروش به کنفرانس ها و یا وبینار های افراد شاخص بین المللی که البته اونم به لطف وضعیت نت در دسترس نیست الان یه نگاهی بنداز متوجه منظورم میشی .

نمیدونم چرا هیچ کس به خودش زحمت فکر کردن به این موضوع که چرا توی قوانین همه پراپ ها معمولا درصد سود مراحل زیر ده هستش توجه نمیکنه .

این هم جواب اختصاصی بزرگوارمون بعله با ده درصد و قدرت ریاضیات میشه با محاسبات ساده به همین قدرت ده درصد فکر کرد .(هیچ وقت یادتون نره که همیشه گفتن 99% وارد شونده ها درآخر ضرر ده هستن این نکته که گفتم حرف لنس بگز از کتاب خودش هستش توصیه میکنم یه دور مطالعه کنید .).

شبت همه اعضای بزرگوار بخیر .نیازی به بحث و جدال نیست .

درود

شما هر وقت من را دیدی، میتونی «راحت» حرفت را بزنی( نه با احساس جبر)! اصلا(یعنی از ۱۰۰تا صفرتا) به من بر نمیخوره! تازه خوشحال و سپاسگزار هم میشم .

آره، ۱۰ پیپ طلا با ۱۰ پیپ یورو ممکنه دلاری یکی باشند،اما طلا اون ۱۰ پیپ رو خیلی زودتر می‌زنه، یورو شاید تو نصف روز طولش بده.

برای درک بهتر موضوع کاری نداره که گمراهین عزیز:grin:چند تا معامله رو طلا باز کنند چند تامعامله هم رو یورو…:smirking_face:

ممنونم از تبادل نظرتون با من

ادب رهبری کن که نادان مست
به دشنام گوینده بردست دست

سخندان به از لعل یاقوت سرخ
چو در نظم گوهر نباشد به برخ

……………………….
قبلنا آدم‌هایی مثل جناب امیدی. گلشاهیان و دیگر بزرگوارانی در این بازار کار می‌کردند که آدم از ادب و هم‌کلامی‌شان لذت می‌برد…

دریغ و افسوس که آن همه متانت . ادب و بزرگمنشی جای خود را به هیاهوی بچه گانه داده!!!

و منی که هنوز باورم نمیشه قیمت متراژ به تومن باشه :expressionless_face:

(خارج از موضوع تاپیک)

درود سید عزیز . امیدوارم که خوب خوب باشی ..

اینی که مشاهده فرمودی فقط یه نیمچه تپه بود که به حول و قوه الهی بچه ها تونستند از پسش بربیان ..

هنوز جا برای خیلی کارهای دیگه داریم . نگران نباش .

فقط ذکر و صلبات بر ما و خاندانمان رو فراموش نکن که انشاء الله بتونیم بیشتر در خدمت مستضعفین باشیم.

سلام و درود جناب محمدی.

از من یک آه و یک نگاه مونده فقط :man_facepalming:

انشالله خدا از باعث و بانیش نگذره و تن خانواده مسئولین سالم باشه برای خدمت به مردم :palms_up_together:

الهی آمین بر جمیع المسئولین و المعمورین و آل و خاندانشان …

باشد که دست تقدیر از* د… هانشان برون زند …