معاملات طلا با جفت ارزها از نظر محاسبه حجم ( لات سایز) متفاوته دیگه که این مورد در رشد حساب موثره و بغییر این خود پویایی روند باعث میشه که تکلیف معامله زودتر روشن بشه یا فرصتهای بیشتری در طول روز شکل بگیره که بوسیله اون حساب را میشه رشد داد.
ولی معامله جفت ارزها مثلا یورو به دلار برای من که طلا تریدمیکنم خیلی حوصله سر بره مگر اینکه زمان خبر باشه که اونم ریسکیه😁
ولی متوحه این مطلب نمیشم اینکه می فرمایید(معاملات طلا با جفت ارزها از نظر محاسبه حجم ( لات سایز) متفاوته دیگه که این مورد در رشد حساب موثره) چگونه این مورد میتونه در رشد حساب موثره باشه؟
با اینکه ترجیح این بود که من جواب ندم، ولی جواب میدم
طلا نسبت به جفت ارزها یا شاخصها، چارت فعالتری داره. از این نظر که هر ساعتی از بازار و هر سشنی میتونی استراتژی و ستاپ براش پیدا کنی. مخصوصن برای اسکلپرها خوبه که دستشون برای انتخاب ساعت کاری بازتره. ولی شاخصها در سشن اصلی خودشون جذابن. جفت ارز هم سرعت و شتاب نوسانش مثل طلا جذاب نیست. صبر و حوصله بیشتری میخواد و در سشن اصلی خودش برای اسکلپ فرصت بیشتری میده. به هر حال طلا یک از مهمترین بازارهاست و بخش زیادی از نقدینگی در چارت طلا جابجا میشه و همین باعث میشه اسپرد و کمیسیون بهتری هم داشته باشه، مثلن نسبت به نقره که اون هم حرکاتش شبیه طلاست ولی اسپرد بالاتری داره و کارو برای اسکلپر سختتر میکنه. البته در حد سواد و تجربه نداشتهم گفتم، اگر ایرادی به نظرم وارده، اساتید چشمپوشی کنند.
علت اینکه معمولا فقط طلا ترید میکنن هم اینه که کسی که فقط یه نماد رو هزاران ساعت دیده، ممکنه الگوهایی رو تشخیص بده که بقیه خیلی بهش توجهی ندارن! کلا وقتی رو یه نماد تمرکز میکنی ریتم حرکاتش رو خیلی بهتر میفهمی! هر نمادی شخصیت خودشو داره عملا!
اتفاقا از این پیش بینی لذت بردم ولی ایکاش دلایلتان را هم میفرمودید تا ما هم خبره شویم . شما اشاره درستی به نوسان بازار بخاطر قدرت خریدار و فروشنده کردید و سئوال اساسی اینه که بر چه اساسی ( غیر از سطوح OB و شبه OB ) شما میتوانید پیش بینی کنید که قدرت خریداران نسبت به فروشندها در سطح خاصی بیشتر میشه ؟
بارها پیش اومده که میخواهی از یک رودخونه رد بشید که عمق آب کمه و سنگهایی هم توی رودخونه هست . چند صد متر جلوتر هم یک پل وجود داره . شما میتونی کلی وقت بزاری و بری با اطمینان بیشتر از پل رد بشی یا از روی سنگهای رودخونه بپری و سریع برسی اون طرف رودخونه ولی ممکنه پات از روی یکی از سنگها سر بخوره و بیافتید توی آب و کلا خیس بشید . کدوم روش رو ترجیح میدی ؟ فرق بین نماد طلا و جفت ارزها همینه . (ببخشید تمثیل خودمونی بود )
سلام هادی جان، تحلیل های کلی رو روی فراز یا تریدینگ ویو انجام میدم ولی ناحیه های مورد نظرم برای ورود و اوردر گذاری رو بر اساس متاتریدر خوده بروکر تنظیم میکنم.
بنده به شخصه چون حرکت های خوبی داره و اسکلپ کار میکنم به دلیل اینکه کارمند هستم و نمیتونم تمام وقت پای چارت باشم و با توجه به استراتژی که دارم هر جا موقعیت و تأیید بهم بده ورود میزنم و میدونم نهایت تو نیم ساعت جمع میشه