فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

معاملات طلا با جفت ارزها از نظر محاسبه حجم ( لات سایز) متفاوته دیگه که این مورد در رشد حساب موثره و بغییر این خود پویایی روند باعث میشه که تکلیف معامله زودتر روشن بشه یا فرصتهای بیشتری در طول روز شکل بگیره که بوسیله اون حساب را میشه رشد داد.

ولی معامله جفت ارزها مثلا یورو به دلار برای من که طلا تریدمیکنم خیلی حوصله سر بره مگر اینکه زمان خبر باشه که اونم ریسکیه😁

ممنونم از توضیحات شما

ولی متوحه این مطلب نمیشم اینکه می فرمایید(معاملات طلا با جفت ارزها از نظر محاسبه حجم ( لات سایز) متفاوته دیگه که این مورد در رشد حساب موثره) چگونه این مورد میتونه در رشد حساب موثره باشه؟

با اینکه ترجیح این بود که من جواب ندم، ولی جواب میدم :grimacing:

طلا نسبت به جفت ارز‌ها یا شاخص‌ها، چارت فعال‌تری داره. از این نظر که هر ساعتی از بازار و هر سشنی میتونی استراتژی و ستاپ براش پیدا کنی. مخصوصن برای اسکلپرها خوبه که دستشون برای انتخاب ساعت کاری بازتره. ولی شاخص‌ها در سشن اصلی خودشون جذابن. جفت ارز هم سرعت و شتاب نوسانش مثل طلا جذاب نیست. صبر و حوصله بیشتری میخواد و در سشن اصلی خودش برای اسکلپ فرصت بیشتری میده. به هر حال طلا یک از مهمترین بازارهاست و بخش زیادی از نقدینگی در چارت طلا جابجا میشه و همین باعث میشه اسپرد و کمیسیون بهتری هم داشته باشه، مثلن نسبت به نقره که اون هم حرکاتش شبیه طلاست ولی اسپرد بالاتری داره و کارو برای اسکلپر سخت‌تر میکنه. البته در حد سواد و تجربه نداشته‌م گفتم، اگر ایرادی به نظرم وارده، اساتید چشم‌پوشی کنند.

ممنونم از شما که نظرتون را فرمودین

خب بذار اینجوری بگم اگه کمترین حجم ممکن یعنی ۰.۰۱ لات در نظر بگیریم:

در آنصورت در جفت ارزهایی مثل یورو اگه قیمت یه پیپ تکون بخوره فقط ده سنت سود یا ضرر حاصل میشه.

ولی در طلا اگه قیمت یه دلار حرکت کنه، یه دلار کامل سود و یا ضرر در پی داره.

پس با لات سایز یکسان تغییرات در طلا خیلی بیشتر از جفت ارزهاست. پس رشد حساب نیز سریعتره. از طرف دیگه هم اگه ضرر کنی، ضرر در طلا سنگینتره.

خلاصه که روند پویایی بیشتری داره و این امر منجر به بیشتر شدن توالی فرصتهای ترید در طول بازار میشود.

ممنونم از شما بابت همه ی توضیحاتی که فرمودین

ممنونم هادی جان.

اصطلاحی هست به‌نام pip value!

طلا درواقع پیپ‌ولیو بالاتری داره!

حالا غیر ازون طلا حرکتای تمیز و پرقدرتی داره؛

چارتش روزای مُرده خیلی کم داره و اکثرا پرنوسانه!

علت اینکه معمولا فقط طلا ترید می‌کنن هم اینه که کسی که فقط یه نماد رو هزاران ساعت دیده، ممکنه الگوهایی رو تشخیص بده که بقیه خیلی بهش توجهی ندارن! کلا وقتی رو یه نماد تمرکز می‌کنی ریتم حرکاتش رو خیلی بهتر می‌فهمی! هر نمادی شخصیت خودشو داره عملا!

ممنونم از شما که نظرتون را فرمودین

صحبت از pip value شد، بد نیست یادی کنیم از پدر پیپ‌ولیوی جهان یعنی اتریوم :expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face:

چندین روزه پوزیشنم بازه، قیمت از ۲۳۵۰ رسیده به ۲۰۳۰

بعد پوزیشن با لات دو دهم کلا ۶۴ دلار تو سوده و تازه ۷ دلار هم سواپ خورده :joy::joy::smirking_face:

ریزش بیت‌کوین هم طبق تحلیل کماکان داره جذاب پیش می‌ره✔️

بسیار عالی و حرفه ای . متشکرم جناب آقای محمدی

اتفاقا از این پیش بینی لذت بردم ولی ایکاش دلایلتان را هم میفرمودید تا ما هم خبره شویم . شما اشاره درستی به نوسان بازار بخاطر قدرت خریدار و فروشنده کردید و سئوال اساسی اینه که بر چه اساسی ( غیر از سطوح OB و شبه OB ) شما میتوانید پیش بینی کنید که قدرت خریداران نسبت به فروشندها در سطح خاصی بیشتر میشه ؟

بارها پیش اومده که میخواهی از یک رودخونه رد بشید که عمق آب کمه و سنگهایی هم توی رودخونه هست . چند صد متر جلوتر هم یک پل وجود داره . شما میتونی کلی وقت بزاری و بری با اطمینان بیشتر از پل رد بشی یا از روی سنگهای رودخونه بپری و سریع برسی اون طرف رودخونه ولی ممکنه پات از روی یکی از سنگها سر بخوره و بیافتید توی آب و کلا خیس بشید . کدوم روش رو ترجیح میدی ؟ فرق بین نماد طلا و جفت ارزها همینه . (ببخشید تمثیل خودمونی بود )

1-تک نماد کار کردن

2-دامنه حرکات شدید

3-خوراک اسکلپ

4-حرکات حساب شده و با تکنیکال

سلام داداش.این اختلاف قیمت رو چطوری مدیریت میکنی؟

سلام هادی جان، تحلیل های کلی رو روی فراز یا تریدینگ ویو انجام میدم ولی ناحیه های مورد نظرم برای ورود و اوردر گذاری رو بر اساس متاتریدر خوده بروکر تنظیم میکنم.

سلام جناب ملکی عزیز

بنده به شخصه چون حرکت های خوبی داره و اسکلپ کار میکنم به دلیل اینکه کارمند هستم و نمیتونم تمام وقت پای چارت باشم و با توجه به استراتژی که دارم هر جا موقعیت و تأیید بهم بده ورود میزنم و می‌دونم نهایت تو نیم ساعت جمع میشه

دوستان دوشنبه مارکت باز میشه دیگه؟ تعطیلی نداریم که احیانا؟