فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

اما مثال استفاده از تحلیل fundamental در تایم فریم پایین.

شکل زیر مربوط به طلای دیروزه در تایم فریم ۵ دقیقه . قیمت از ابتدای روز در کانال ریزشی بود [احتمالا به خاطر پریشب بیرون اومدن صورتجلسه کمیتهٔ FOMC فدرال رزرو و بالا رفتن احتمال افزایش نرخ بهرهٔ آمریکا تا پایان ۲۰۲۶ از ۴۰ به ۵۸ درصد]. ساعت ۱۵:۱۰ رسانه‌های داخلی به نقل از رویترز خبری رو بیرون دادند که بالقوه می‌تونست برای توافق در دست اقدام ایران و آمریکا مشکل جدی ایجاد کنه که به معنی افزایش قیمت نفت و تورم آمریکا و احتمالا ریزش شدیدتر طلا بود.بعد از یک اسپایک range تشکیل شده و الگوی قله/دره( در تعریف nds ) شکل گرفت . من، شاید مثل بعضی‌های دیگه منتظر تایید از استراتژی‌های مورد استفادم (اینجا nds و تا حدی ict) برای ورود به معاملهٔ فروش بودم. ساعت ۱۸:۱۵ خبر الجزیره بیرون اومد که به نقل از مقام‌های ایرانی خبر قبلی را به نوعی تکذیب کرده بود و این که توافق همچنان در دست اقدامه- که برخلاف خبر قبلی فشار خیزشی روی طلا می‌یاورد. قیمت به فاصلهٔ کوتاهی بعد از خبر دوم و برخلاف انتظار قبلی کاملا صعودی شد. یعنی تحلیل fundamental در تایم فریم پایین ۵ دقیقه با تکمیل و تصحیح تحلیل تکنیکال نه فقط از ضرر جلوگیری کرد بلکه من رو به سود قابل توجه رسوند.

پی‌نوشت: پست‌های امروز من من چیزی رو تبلیغ نمی‌کنه و قصد فروش هیچ چیز به هیچ کس رو هم نداره. ادعایی هم در مورد روش‌هام و یا سود‌دهی‌م نداشته و ندارم. غرض مثل دیگران اشتراک ایده‌ها، دانسته‌ها و تجربه‌ها است در اینجا. در ضمن من بیشتر بصورت ترکیبی (eclectic) یعنی با ترکیب دو یا چند استراتژی‌ کار می‌کنم نه به طور خاص بنیادی. همان طور که در پست قبلی‌م هم تاکید کردم برای من تحلیل فنی و ذاتی دوسطحِ یک تحلیلند نه چیزهای متفاوت و مجزا.

پی‌نوشت ۲: یه مثال بسیار سود ده دیگه از استفاده از تحلیل بنیادی ( در ترکیب با تحلیل تکنیکال nds) در تایم فریم پایین (۱۵ دقیقه) که چند روز پیش در همین موضوع گذاشتم.

شب همه عزیزان بخیر . از تمام دوستانی که بی ادعا مطالب ارزشمند و تحلیل های خوبشان را در گروه ارسال می کنند صمیمانه سپاسگزارم . این تاپیک به لطف شما یکی از بهترینهای ایران بروکر هست . خداوند به جان و مالتان برکت دهد . :hibiscus::hibiscus::hibiscus::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::rose::rose::rose::tulip::tulip::tulip:

دوستان چند تا سایت می‌خوام برای همین پوزیشن باز کردن طلا بجز هیوا و فراز

ممنون از پاسخ‌تون. با احترام به نظر و نوشتهٔ شما، من در همون پست اول‌تون متوجه منظورتون و تفاوتی که از نظر شما از نظر ماهیتی بین تحلیل fundamental و تحلیل technical هست شدم. در پست بعدیم (پاراگراف آخر) به همین نکته اشاره کردم و نشون دادم که سوء تفاهمه. در دو نوشتهٔ بعدم هم اولا نشون دادم که تفاوت این دو تحلیل نه در ماهیت که در عمق‌ اونها است. یعنی دو تحلیل در طول هم از یک چیز هستند (رفتار قیمت) در دو سطح متفاوت. در پست جدیدتون هم چیزی ندیدم که ادعاهای مطرح شده رو تایید کنه.

همان‌طور که پیش‌تر اشاره شد. تفاوت اصلی در رویکرد اسکالپ کوتاه‌مدت و تحلیل بنیادی (فاندامنتال) در بازار فارکس. در نوع داده‌ها. افق زمانی و هدف معامله‌گر نهفته است.

سبک scalping، در هر تایم فریمی، یک سبک معامله است و تحلیل بنیادی، در هر بازهٔ زمانی، یک سبک تحلیل‌. مقایسهٔ این دو به علت تفاوت ماهیتی قیاسِ مع‌ الفارقه ( مثل این که میز رو با اتوی برقی مقایسه کنند). در مورد ابزارها، ابزار اصولا ویژگی روش‌ه فارغ از این که روش سبک معامله باشد یا سبک تحلیل و اصولا تمایز معناداری در ماهیت ایجاد نمی‌کند. مثلا momentum trading و ict و nds اصطلاحات و ابزارهای کاملا متفاوتی دارند. ولی از نظر ماهیتی هر سه تحلیل تکنیکال هستند .

[در اسکالپینگ] افق زمانی که خیلی مهمه . معاملات بسیار کوتاه هستند، از چند ثانیه تا چند دقیقه یا ساعت است …
[در تحلیل بنیادی] هدف پیش‌بینی روند بلندمدت قیمت بر اساس این عوامل است.

افق زمانی که خیلی مهمه . معمولا بلندمدت‌تر است. از چند هفته تا چند ماه یا حتی سال‌ها.

هم تحلیل تکنیکال و هم تحلیل بنیادی می‌تونند در هر تایم فریمی عمل کنند. تحلیل تکنیکال مثلا با استفاده از خط روند و moving averages در نمودار روزانه یا هفتگی و ماهانه، می‌تونه برای پیش‌بینی قیمت در هفته‌ها و ماه‌های آینده به کار بره - که خیلی هم در تحلیل‌های سایت‌ها رایجه. تحلیل بنیادی هم می‌تونه در تایم فریم‌های دقیقه‌ای برای پیش‌بینی قیمت چند دقیقهٔ آینده به کار رود. مثالی واقعی از استفادهٔ بسیار موثر و سود‌آور در استفاده از تحلیل بنیادی برای پیش‌بینی و معامله در تایم ۵ دقیقه رادر آخرین پستم قبل از این آورده‌ام که گمان می‌کنم ادعای شما را نقض کند.

ادعای شما همچنین در تضاد کامل با پدیدهٔ ترید کردن در زمان خبرها (news trading) هم هست. امری است شناخته شده که قیمت‌ در زمان خبر (رویدادهای اقتصادی که مثلا در تقویم‌های اقتصادی دیده می‌شوند) در عرض چند دقیقه تا چند ساعت می‌تونه دچار نوسان‌های شدید از نوع اسپایک بشه. تحلیل خبر و اثر آن نمونهٔ کلاسیک تحلیل بنیادی‌ه چطور ممکن‌ه تحلیل بنیادی خاص روزانه و هفتگی و ماهانه و مثل آن باشد. ولی کاربرد اصلی‌ش در معامله‌گری (trade) پیش‌بینی قیمت در خبرها، یعنی پیش‌بینی قیمت در یکی دو دقیقه تا مثلا یکی دو ساعت باشه؟ این هم نقض دوم فرمایش شما به نظر می‌رسد.

مجاز نبودن ترید در زمان خبر (بین ۵ دقیقه تا کمی بیشتر)‌ توسط خیلی ار پراپ فرم‌ها هم تایید دیگری از مرجع‌های مستقل بر این نظر و در تضاد آشکار با ادعای مطرح شده است.

شاد و پیروز باشید.

تریدی هم نکردم امروز! :joy::joy:

نقطه وورود دقیق، تی پی دقیق، ولی کسی فکر کنم استفاده نکرده؟…

قیمت طلا در هفته‌ای که گذشت با ترس از تورم و افزایش نرخ بهره در آمریکا کاهش یافت و مسیر دومین هفته متوالی افت را پیمود، در حالی که نفت بالای ۱۰۵ دلار، دلار قوی و نوسانات ژئوپلیتیک خاورمیانه بر فلز زرد فشار می‌آورند.

طلا این هفته با شروع ماه خرداد ، در مسیر دومین کاهش متوالی قرار گرفته است و سرمایه‌گذاران را نگران کرده است. افزایش قیمت نفت، نگرانی‌های تورمی را تشدید کرده و احتمال افزایش نرخ بهره در آمریکا را بالا برده است. از سوی دیگر، دلار قوی و نوسانات ژئوپلیتیک در خاورمیانه فشار مضاعفی بر بازار فلزات گرانبها وارد می‌کنند.برای درک دقیق روند طلا، باید این سه عامل کلید، تورم، نرخ بهره و تحولات جهانی، را در کنار هم بررسی کرد.

طلا در روز جمعه کاهش یافت و در مسیر دومین هفته متوالی افت قیمت قرار گرفت، چرا که افزایش بهای نفت، نگرانی‌ها نسبت به تورم را تشدید کرده و انتظارات برای افزایش نرخ بهره در آمریکا را تقویت کرده است.

قیمت نقدی طلا با ۰.۳ درصد کاهش به ۴۵۲۸.۴۶ دلار به ازای هر اونس رسید. تا کنون در طول هفته، این فلز حدود ۰.۳ درصد از ارزش خود را از دست داده است. همچنین، قراردادهای آتی طلا در ماه ژوئن با کاهش ۰.۳ درصدی به ۴۵۲۹.۱۰ دلار رسیدند.

قیمت نفت نیز بالای ۱۰۵ دلار؛ مذاکرات صلح آمریکا و ایران در ابهام:

قیمت نفت خام برنت بالای ۱۰۵ دلار به ازای هر بشکه باقی مانده است، زیرا سرمایه‌گذاران نسبت به پیشرفت مذاکرات صلح میان آمریکا و ایران تردید دارند. با این حال، رسانه‌های ایرانی گزارش دادند که وزیر امور خارجه ایران روز جمعه با وزیر کشور پاکستان دیدار کرده است تا پیشنهاداتی برای پایان دادن به جنگ بررسی شود.

اوله هنسن، رئیس استراتژی کالا در بانک ساکسو، گفت: «با توجه به همبستگی منفی بالای طلا با نفت، دلار و بازده اوراق، این عوامل، خصوصاً نفت، روند طلا را در جلسات آینده تعیین خواهند کرد.

افزایش قیمت نفت، فشار بر طلا از مسیر تورم و نرخ بهره_خردادماه منتهی به سال سه ماهه سوم سال ۱۴۰۵

افزایش قیمت نفت ریسک‌های تورمی را بالا می‌برد و احتمال افزایش طولانی‌مدت نرخ بهره را افزایش می‌دهد. هرچند **طلا**به طور سنتی به عنوان پوشش تورم شناخته می‌شود، اما نرخ بهره بالاتر معمولاً بر فلز بدون بازدهی مانند طلا فشار می‌آورد.

بازارها اکنون افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو قبل از پایان سال را پیش‌بینی می‌کنند و ابزار FedWatch گروه CME احتمال حداقل یک افزایش ۲۵ واحدی پایه تا دسامبر را ۵۸ درصد برآورد کرده است.

تحلیل تکنیکال و چشم‌انداز کوتاه‌مدت طلا

هانسن در ادامه افزود: «میانگین متحرک ۲۰۰ روزه در ۴۳۷۲ دلار و میانگین ۵۰ روزه در ۴۶۶۷ دلار همچنان محدوده‌های اصلی را تعریف می‌کنند و احتمال دارد طلا تا حل بحران خاورمیانه همچنان کمی تمایل منفی داشته باشد.»

همچنین، رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، قصد دارد کوین وارش را به عنوان رئیس جدید فدرال رزرو در مراسمی در کاخ سفید معرفی کند.

دیگر فلزات گرانبها هم در مسیر کاهش

در سایر فلزات گرانبها، نقره نقدی با ۰.۸ درصد کاهش به ۷۶.۱۰ دلار رسید، پلاتین ۱.۵ درصد کاهش داشت و به ۱۹۳۶.۴۴ دلار رسید و پالادیم با کاهش ۰.۴ درصدی به ۱۳۷۲.۱۲ دلار رسید. تمامی این فلزات نیز در مسیر ثبت کاهش هفتگی قرار دارند.

درود بر همگی شما عزیزان ،

تازه میخوام داخل فارکس فعالیت کنم

با توجه به وضعیت فعلی کشور و اینترنت

چه توصیه ای دارید ؟

اصلا بهترین و آسونترین مسیر برای ترید طلا با وضعیت موجود چیه ؟ :palms_up_together::rosette::palms_up_together:

جای خیلی خوبیه اون کادر ولی بعد از چندتا(بیشتر از ۳ تا) کندل ۵ دقیقه صعودی که حداقل تا ۱ ساعته و شاید ۴ ساعته رو تا حد زیادی شکل داده از یه جایی به بعد خیلی سخت پایین میاد یا اصلا نمیاد

درود

قبلش به این سوال جواب بده :

سابقه ترید داری یا نه؟

اگر نه! توصیه ام اینه تو این شرایط ترید نکن.

اگر بههله،توصیه ام اینه، ترید نکن، تو این شرایط.

مع الفارق!!! :grinning_face_with_smiling_eyes:

کاااملا محرز و مشخصه متوجه شدی مهدی جان و درک کاملی ازتحلیل بنیادی (Fundamental Analysis) داری علی الخصوص در تایم 5 دقیقه :frowning_face_with_open_mouth: !!!

بیشتر از این خودتو اذیت نکن . دنیا ارزش نداره . اصلا هر چی شما بگی مهدی جان . میخوای من کامنتم رو پاک کنم تا خدای ناخواسته آسیبی به کیفیت و سبک معاملاتی شما وارد نشه .؟ بخدا …

ولی اول بزار چند جمله هم از بزرگان در مورد تفکیک این دو گزاره بشنویم . نظرت چیه ؟

وایکوف.. او معتقد بود که حرکت قیمت نتیجه‌ی مستقیم فعالیت پول‌های هوشمند (Smart Money) است. از نظر او فرقی نمی‌کند که یک خبر فاندامنتال چقدر مثبت باشد . اگر در نمودار/انباشت/ (Accumulation) رخ نداده باشد. قیمت رشد نخواهد کرد. او به جای مطالعه اخبار بنیادی. به مطالعه /ردپای پول هوشمند/ در حجم معاملات و نمودار اهمیت می‌داد.

اد سیکوتا..قاتل تحلیل‌گرها.. /فاندامنتال‌ها؟ این‌ها فقط داستان‌هایی هستند که معامله‌گران برای توجیه تغییر قیمت می‌بافند. قیمت‌ها از قبل تمام این داستان‌ها را در خود هضم کرده‌اند. وقتتان را برای خواندن اخبار هدر ندهید. چون زمانی که خبر به شما می‌رسد. ، نهنگ‌ها و کوسه ها /پول‌های هوشمند/ مدت‌هاست که معامله‌شان را انجام داده و از بازار خارج شده‌اند.

بروس کونر … من فقط به نمودار نگاه می‌کنم. تحلیل فاندامنتال برای من مثل این است که بخواهی با نگاه کردن به آینه عقب یک ماشین مسابقه را برانیم.!

گراهام .. استاد وارن بافت. در مورد تحلیل تکنیکال و معامله‌گری با این روش بدون هیچ تعارفی آن را نه فقط بی‌فایده بلکه کاملا برخلاف عقل سلیم کسب‌وکار می‌داند! ..البته بغیر از تایم 5 m

پیتر لینچ .. که از موفق‌ترین مدیران صندوق در تاریخ است. تحلیل تکنیکال و تلاش برای زمان‌بندی بازار را نه یک علم. که یک حماقت محض می‌داند! ..البته بغیر از تایم 5 m ی که شما فرمودید

……………….

پ ن .. مهدی جان . شما با هر الگوریتم و روشی به سود مستمر رسیدی و داری در این بازار کسب سود میکنی . نوش جووونت … مهم فقط همینه و بس

بزار این به اصطلاح بزرگانم هر غلط و غلوطی دلشون میخواد بگن . تنت سلامت و جیبت پر پول

موفق و پر سود باشی دوست خوبم :herb:

//////

در آخر عرض کنم . این تاپیک داره برای بنده خسته کننده میشه. صادقانه بگم من اومدم اینجا که از دوستان چیزی یاد بگیرم. اگه اطلاعات ناقصی دارم با سواد و تجربه دوستان برطرف بشه. نه اینکه با بحث‌های بی‌نتیجه و حاشیه‌های تکراری . وقت و انرژی همه گرفته بشه. امیدوارم بحث به سمتی بره که همگی بتونیم از دانش هم استفاده کنیم نه اینکه بر یک اطلاعات غلط پافشاری کنیم**.**
و گرنه شرکت در این فضا برای من دیگه فایده‌ای نداره.

با سپاس از همه بزرگان .:folded_hands:

با درود و احترام فراوان به محضر اساتید ارجمند و همکاران گرانقدر

بر خود فرض می‌دانم که مراتب تشکر و امتنان خود را از توجه و همراهی همگی شما عزیزان ابراز نمایم.

مطلوب آن است که اطلاعات ناقض و دانش اندک و ناچیز بنده که به عنوان یک تحفه ناچیز تقدیم می‌گردد. دو هدف اصلی را دنبال نماید….

۱. بازخوانی و تبادل موثر اطلاعات میان اساتید و متخصصان این حوزه. به منظور ارتقای سطح دانش جمعی و شناسایی زوایای پنهان مطالب.

۲. یاری رساندن به همکاران تازه‌واردی که قدم در این عرصه نهاده‌اند. به نحوی که این محتوا بتواند نقش یک نقشه‌ راه یا سرمشق عملی برای ایشان ایفا نماید.

باز هم از محضر تمامی اساتید گرامی پوزش می‌خواهم. چه بسا مطالبی که در این مجموعه ارایه شده. برای آن بزرگواران تکراری . ناقض . و آشنابه‌نظر برسد. و تعریف واژه ها در سبک آنها متفاوت از بنده باشد.

ولی به قول استاد معظمی ..تکرار. طناب محکمی است که مطالب را به ذهن قلاب می‌کند.

بنابراین، اطمینان دارم که بازآموزی و مرور مجدد. نه‌تنها خللی در جایگاه علمی اساتید ایجاد نمی‌کند، بلکه زمین‌ساز استحکام بیشتر یادگیری و فهم عمیق‌تر برای تمامی اعضای گروه خواهد بود.:herb:

/////////////////////////////////////

تعریف جامع Order Block (بلاک سفارش)
اوردر بلاک/Order Block/ یا بلاک سفارش… یک ناحیه قیمتی مشخص در نمودار است که آخرین جایی محسوب می‌شود که پول هوشمند (بانک‌ها، موسسات، صندوق‌های بزرگ) قبل از یک حرکت بزرگ و جهت‌دار. سفارش انبوه خود را وارد بازار کرده است.

به عبارت ساده‌تر:Order Block محلی است از سفارش انباشته موسسات که روی آن اجرا شده و جرقه یک روند و یا چرخش قیمتی جدید را زده است.

این ناحیه مثل یک منطقه تامین یا تقاضای قدرتمند عمل می‌کند. اما با یک تفاوت اساسی.. Order Blockها بر اساس جریان واقعی سفارشات (Order Flow) شناسایی می‌شوند. نه صرفا بر اساس سقف و کف قیمتی.

تفاوت کلیدی Order Block با سطوح حمایت/مقاومت معمولی
حمایت/مقاومت عادی.. بر اساس نقاطی که قیمت قبلا برگشته. شناسایی می‌شوند.

اوردر بلاک .. بر اساس کندلی که سبب حرکت شدید بعدی شده» شناسایی می‌شود.

اوردر بلاک.. علت حرکت است. نه معلول آن…

………………………

ساختار دقیق یک Order Block…* (مهم)

۱. بلاک سفارش صعودی (Bullish Order Block)

شرایط تشکیل..قبل از آن بازار نزولی یا خنثی بوده.

یک کندل نزولی قوی ظاهر می‌شود (این خود Order Block است).

بلافاصله بعد از آن قیمت بدون معطلی و با قدرت شروع به صعود می‌کند.

حرکت صعودی به حدی قوی است که ساختار بازار را می‌شکند یعنی از آخرین سقف قبلی عبور می‌کند /choch. BOS. MMS/.

ناحیه Order Block صعودی.. محدوده بین باز شدن (Open) کندل نزولی تا بسته شدن (Close) همان کندل. یا گاهی اوقات محدوده بدنه (بدون سایه‌ها).

نکته…پول هوشمند در این کندل نزولی، دارد خرید می‌کند. چرا؟ چون می‌خواهد سفارشات خرید عظیم خود را بدون اینکه قیمت را بالا ببرد، پر کند. نزولی نشان دادن قیمت، معامله‌گران خرد را می‌ترساند و نقدینگی فروشندگان را جذب می‌کند.

۲.بلاک سفارش نزولی (Bearish Order Block)

شرایط تشکیل.. قبل از آن، بازار صعودی بوده.

یک کندل صعودی قوی ظاهر می‌شود (این خود Order Block است).

بلافاصله بعد از آن قیمت با قدرت شروع به نزول می‌کند.

حرکت نزولی. ساختار بازار را می‌شکند از آخرین کف قبلی پایین‌تر می‌رود/choch. BOS. MMS/ .

**نکته..**در اینجا پول هوشمند در کندل صعودی دارد می‌فروشد.چون برای فروش حجم بالا. نیاز به خریداران خرد دارد. رشد قیمت در آن کندل. خریداران خرد را جذب می‌کند.

…………….

یک مثال ذهنی روی چارت ….

فرض کنید قیمت ساعتها در حال ریزش است. ناگهان یک کندل نزولی با سایه بلند پایین (یا بدون سایه) می‌آید. و در جا قیمت شدیدا بالا می‌زند و تمام کف‌های قبلی را جا می‌گذارد.

آن کندل نزولی Order Block صعودی است.

محدوده آن کندل جایی که بانک‌ها خرید کرده‌اند.

در آینده هر بار قیمت به آن محدوده برگردد. احتمال واکنش قوی وجود دارد

و در صعود بالعکس این قضیه است ..
………..

ویژگی‌های حرفه‌ای Order Block که کمتر کسی می‌گوید

۱. اوردر بلاک ها. قانون شکنی می‌کنند…

برخلاف حمایت/مقاومت عادی که انتظار داریم قیمت دقیقا از آن برگردد، Order Blockها ممکن است چند بار شکسته شوند. اما همچنان معتبر باشند. مهم جذب نقدینگی بالای یا پایین خودشان است.

۲. اوردر بلاک های پنهان /Hidden Order Block/…

گاهی اوقات آخرین کندل مخالف همان کندلی نیست که بلافاصله قبل از حرکت است. بلکه یک کندل دو یا سه قدم قبل‌تر است. این را فقط با تحلیل جریان سفارشات (Order Flow) می‌توان یافت.

۲. رابطه Order Block با نقدینگی…

قبل از تشکیل یک Order Block معتبر، معمولا یک شکار نقدینگی رخ داده است.

در Order Block صعودی.. ابتدا قیمت یک کف را می‌شکند (شکار استاپ فروشندگان) بعد Order Block تشکیل می‌شود . سپس حرکت صعودی.

در Order Block نزولی.. ابتدا یک سقف می‌شکند (شکار استاپ خریداران) بعد Order Block نزولی سپس ریزش.

پسسس: Order Block بدون نقدینگی قبلی. اعتبار کمتری دارد.

…………..

چرا Order Block برای *.Order Flow Shift Zone مهم است**؟**

اوردر فلو /Order Flow Shift Zone/ دقیقا جایی است که…

ابتدا نقدینگی گرفته می‌شود (شکار استاپ‌ها در سقف یا کف).

سپس قیمت به یک Order Block معتبر برمی‌گردد.

این یک سناریوی پیشرفته و بسیار مهم است که کمتر جایی گفته می‌شود.

گاهی قیمت به محدوده *.Order Flow Shift Zone برمی‌گردد. نه برای احترام به آن. بلکه برای گرفتن نقدینگی درون آن کندل OrderBlock

از آن Order Block تغییر جهت قدرتمند شروع می‌شود و ساختار بازار می‌شکند.

در واقع:

نقدینگی = دام

اوردر بلاک /Order Block /= جای پرش پول هوشمند
اوردر فلو /Order Flow Shift Zone/ = کل این سناریو

…………….

خلاصه

هر Order Block یک منطقه ورود موسسات است. نه یک حمایت معمولی.

برای اعتبار Order Block باید…….

معمولا قبل از آن نقدینگی جمع شده باشد.

بعد از آن ساختار شکسته شده باشد.

محدوده آن مشخص و منطقی باشد (معمولا بدنه کندل نه کل محدوده بالا/پایین).

اوردر بلاکها در تایم‌فریم بالاتر قدرتمندتر از تایم‌فریم پایین هستند.

وقتی قیمت به /Order Block/ رسید. منتظر واکنش ساختار (شکسته نشدن کف/سقف همان بلاک) باشید. نه صرفا ورود کورکورانه. و یا با تایدیهای شخصی سازی شده پرایسی یا اندیکاتوری

سلام آقای محمدی.ممنونم.میخوام بهتون تضمین بدم که بیشتر از یک نفر دارن از آموزش های شما به جد استفاده میکنند.حال بدیهی هست که دوستانی هم نیاز نداشته باشن و یا حتی ان قلت بیارن.بقول اذری زبانان عزیز : بو دِ که وار.(اینه دیگه)

خب از حواشی و فرعیات فاصله میگیرم و بر میگردم به اصل.

Iستدعا دارم توضیحاتی پیرامون

mms,swp و smt

رو بصورت کاربردی و همه فهم در پست های بعدی انتشار بدید.با ابراز تشکر و «قدر»دانی.:folded_hands::rose::heart:

سلام آقا محمد گل ، اگر تحمل اینو داری تا چند سال روزی ده بار با خاک یکسان بشی و دوباره بتونی پا بشی و ادامه بدی .. بفرمایید

درود

وقت همگی دوستان بخیر

یه سوال: ترجیحا دوستانی که فقط نماد طلا(XAUUSD) را ترید می کنن جواب بدن ممنون میشم

دوستان چه دلایلی باعث شده که شما بخواهید فقط بر روی طلا(XAUUSD) ترید داشته باشید و سراغ سایر جفت ارزها یا شاخص ها نروید؟

در کل مزیت تریدطلا(XAUUSD) نسبت به سایر نمادهای معامله چه بوده که شما به این نتیجه رسیدین صرفا طلا کار کنید

ممنون میشم دلایل خودتون را در این مورد به اشتراک بگذارید

سوال جالبیه

دلیل من این بود ک وقتی باترید اشناشدم توی اون کلیپهایی ک برا اموزش میدیدم همشون میگفتن طلا غول مرحله اخره-طلا ترسناکه-طلا لگد دیو یابلندت میکنه یا لهت میکنه و ازاینحرفا

البته تا ی حدودی حرفشون درست بود

همین صحبتهام برام جذابترش کرد-بعدشم نوساناتش جالب بود

امیر جان یعنی هیچ دلیل منطقی ندارین :joy:

نوساناتشم دلیل مهمی بود در ادامه ولی مهمترین دلیل همون جوی بود ک میدادن و میگفتن طلا ترسناکه

جرات داری xauusdمعامله کن-چ انسانهایی رو با خاک کوچه یکی نکرده و ….

درود

اسپرد بسیار پایین و پویایی روند .

حساب را راحتر از نمادهای دیگه میشه رشد داد.

میشه بیشتر توضیح بدین که چگونه راحتر میشه حساب را رشد داد؟