اونی که میخواد صرفا خودنمایی کنه هیچوقت توی این مسیر پیشرفتی هم نمیکنه ، مگه بخواد دوره بفروشه یا کانال سیگنال دهی پولی راه اندازی کنه
@AmiROYAL امیر جان سلام.داشتم پست هاتو مرور می کردم اینو دیدم.یه سوال برام پیش اومده.اگه جواب بدی ممنون میشم.معامله ی بای داشتی در ناحیه ی پرمیوم.اگه آره چرا.![]()
بنظرم تا 4480 بره
همچنین 4471 و 4467
عصرجمعه عزیزان بخیرباشه-امیدوارم هفته معاملاتی رو پرسود بسته باشید
کدوم معامله داداش؟؟؟
تاریخشو کی زده داداش تاالان برم ژورنالمو نگاکنم ببینم چی نوشتم
چندروز پیش؟
بیست و یکم آوریل..
تا اینجای کار یه ریوارد منفی رو طلا و معامله که بازه الان، نکته قابل توجه اختلاف قیمتیه چارت سرمایه گذار برتر با چارت طلا هستش.
برای معاملات سل هم میشه روی واکنش قیمت با خط روند نزولی وارد معامله شد.
ن داداش 4شنبه 2 اردیبهشت(22اوریل)بوده
اون روز دوتا معامله داشتم یکی در جهت buy (کندل روزانه سیگنال نزولی میداده منتظربالانس شدن اخرین نقدینگی پریمیوم و دستکاری قیمت و اسپایک بودم که tp هم همون خط قرمز بوده که بهش نرسید tp=اردربلاک buy to sellبوده که با سویینگ لو یکساعته هم پوشانی داشته که همینکه تاچش کرده ریخته دیگه)بعدش معامله ی اصلی که sell بود رو 9:15 گرفتم که اشتباهم هیجانی شدنم بعد معامله ی buy بوده و نوشتم ساعت درست ورودم باید 10:40 میبوده چون یکساعتونیم زودتر ورود کردم خستم کرده بود و زودتر خارج شدم
ی نکته ی جالب اون روز هم همین کندل اسپایک در جای اشتباه بوده که وقتی بیاد سیگنالی قوی از برگشته چارت هست دقیقا اشتباهی که خیلی از عزیزان میکنن
اموزش تشخیص فیک بودن کندلهای اسپایک باید همونجاها باشه
اوکی.ممنونتم دادا.خدا بهت برکت بده
فدات داداشم خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم
خیلی کمک کردی داداش.صادقانه بگم دلسوزیت رو می بینم و ازش الگو برداری میکنم.
خواهش میکنم داداشم
نظرلطفته-هدف منم از درست این تاپیک و به اشتراک گذاشتن معاملات بهمراه دلیلشون دقیقا همیناس که بتونیم باهم مشورت کنیم و اشتباهاتمونو بفهمیم و هممون بهتربشیم ![]()
فوقالعاده ، موفق باشی همایون جان
ماشالله امین.دمت گرم
تشکر ممنونم از شما
سلام وقتتون بخیر
مرسی بابت این مطلب مفید
امیدوارم اگه براتون زحمتی نیست بازم از این دست کتاب ها باهامون به اشتراک بزارید .