فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

ای داداش خوبی بازم …من دارم کانتر 1.6 بازی میکنم اون نسخه اولیش

باید گیم نت هارو برپا کنیم :rofl:

فقط در A

اینترنت همراه اول پرو برا ماها هم فعال میشه؟؟؟

کسی از اطرافیانت گرفته بدونی چجوریه

چون تو سایت ها که همه چی گل و بلبله

من عذرخواهم، نمیدونم چرا نوشتم صعودی

الان مجدد خوندم کلی تعجب کردم، ساختار نوزولی هست دوست عزیز، توجه کرده باشی خودمم اکثرا بیشتر معاملاتم سل هست

اره داداش مشکلی نیست ، ممنون که نظرتو گفتی ، از اون سقف هفتگی که سرازیر شد دیدم نزولی شد ولی دیدگاه دوستان حتما در نظر میگیرم ، چندتا مغز بهتر از یکی هست

بااین حرکتی که کرد وکل مسیرو رفت دیگه 4752 محلی از اعراب نداره و نمیشه روش حساب کرد

اندازه شدوها را نگاه کنید از قبلی کمی بلندتر زده ، حمایت قبلی را شکسته ، 9 دقیقه دیگه یک حمایت جدید میسازه فکر کنم کندل بعدی یکساعته اش بیاد طول شدو را متر کنه احتمال داره مجدد این حمایت جدید بشکنه یا اینکه یک بالایی بده تا اردرهای منتظر سل ما :roll_eyes:

تا عکس العمل چارت و روی 4686 نبینم فعلا هیچ نظری ندارم داداش

تارگت 1 را داد. مطمین باشید در روزهای بعدی تارگت های بعدی دیگه رو هم میده ، فشار فروش هم فاندامنتالی زیاده، طلا بخاطر بحث انرژی تقاضا نداره . از نظر تکنیکالی هم تایم بالا کاملا نزول هست . تا سیکل نزول را نبنده ، صعود اصلی شروع میشه . حالا شاید یه خبری یه قضیه ژیوپولیتیکی این پروسه را کامل کنه. از نظر سایکل حرکتی و تحلیل زمانی قیمت باید نزول رو تجربه کنه. پر سود باشید

هر چقدر بیشتر ریزش کنه دید دوستان از روند صعودی ، نزولی تر میشه

دوستان ببینید ما دو روز فروش گرفتیم بالاتر تحلیل ها هست ، عکس تایم بالا میگذارم ببینید چقدر خوب تارگت ها رو پر میکنه.

تایم 4 ساعته هم کل روندش از اون ریزش کلی تا بالایی که زد و این روند نزولی جدید که ساخته را ببین چه قوس قشنگی برداشته

تا زمانیکه بحث انرژی مطرح هست یعنی تورم ، رشد تورم جهانی فشار فروش بر طلاست

اره آفرین دقیقا نکته اینجاس که خیلی ها میپرسن ، مگر نه اینه که در هر جنگی طلا میره بالا چرا اینبار داره میاد پایین ، یکی از نکاتش همینه که شما گفتی و یکی دیگه اش هم شکل چارتش هست که بنظرم باید اون ساختار همیشگی بسازه

اره، اوکیه، خواستی تو روبیکا بهن پیام بده

@Ali_FXtrade

جناب اسنایپر این ریزش گرفتی ؟ فکر نکنم از دستت در رفته باشه !

احسان جان شاید تا اون چایین نره ، چ.ن اونجا قیمت کف سازی کرده ولی به نظر من تا نزدیکی هی ۴۵۰۰ حتما باید بره ، به قول خودت چارت داره نشون میده که میخواد سایکل ببنده دستش رو رو کرده

اره درست میگی ، تا هرجایی که این موج نزولی بهش فشار میاره باهاش میرم پایین هر زمان در برخورد به پیوتهای کف هفتگیش تغییر فاز داد به راحتی باهاش همراه میشم خدا کنه تا اون موقع اینترنت هم آزاد شده باشه موقعیت ورود برای بای خیلی بلند مدتی خوبی میده تا یکماه نمیخواد هیچکاری کنی فقط معدن طلای آق دره را اون پایین بساز :joy:

دوستان نگران نباشید. بالاخره یک راه حل خوب پیدا میشه. تو این مدت سعی کنیم بجای غصه ، روی استراتژی هامون کار کنیم . به نظر من استراتژهای ما ستاپ خروج از معامله در سود و خروج از معامله در ضرر کم داره. به نظر من نقطه ورود بهینه اهمیتش کمتر از نقطه خروج بهینه هست . سودهی بیشتر به خروج های بهیته ربط داره

قشنگ گفتی حیفه روزاس که الکی از کفمون بره…