فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سلام دوست عزیز - از کانالهای تلگرامی که دارم ارسال کردم و منابع عکس نیست و هر جایی چیز خوبی باشه ارسال میکنم و اگه منبع خوبی هم پیدا کردم به رو چشم :heart:

صبح همگی بخیر

ممنون از حمید عزیز-بسیار زیبا بود چون من خودم رو نقدینگی ها ورود و معامله میکنم بینهایت استفاده بردم

ممنون میشم بازم ازاین جور پست ها بزاری

عدد 4545 برا sell مناسب هست بخاطر هم پوشانی گپ روز+buy side liqueity+اردربلاک buy to sell

زیبا بود. یه اردر بلاک مخفی داشتیم تو M5 درسته؟

استاپ جدید منو زد و منو باRR1:1/5 بیرون کرد ولی اینامهم نیس مهم رعایت 100%پلن معاملاتی هست

اره -مرسی ولی بد حرکت کرد انتظار حرکت باقدرت بیشتری داشتم

عالیه برادر. تمیز وحرفه ای :four_leaf_clover:

فدات داداشم نظر لطفته

امروزم کندل روزانه سیگنال رنج میده حرکت رفت و برگشتی باید زیاد داشته باشیم

اینم وضعیت معاملات من از صبح :slightly_smiling_face:

اخ اخ اخ برپدرشون لعنت - چقدر رو اعصاب این حرکت

داداش بیا تو فراز

البته فرازم بده ها ولی باز از تریدینگ ویو بهتره تو این روزا

خوب بود از دیروز بهم ریخته…

دیگه خوده خاله شادونه هم بیاد حال ماها خوب بشو نیس با این وضعیت :man_facepalming:

تریدینگ ویو یک بخش داستانه دادا…

معامله بعدی هم تیپی 2 رو داد :smiley:

تقدیم به دوستان ICT کار :heart: :heart: :heart:

Malaysian SnR چیست؟ ( رازهای مخفی این سبک )

Malaysian SnR مخفف Malaysian Support and Resistance است، یک روش تحلیل تکنیکال و سبک معاملاتی که ریشه در مفاهیم Smart Money Concepts (SMC) و ICT دارد و توسط معامله‌گران مالزیایی و منطقه جنوب شرق آسیا رواج یافته است .

این روش در واقع توسعه و بومی‌سازی مفاهیم کلاسیک حمایت و مقاومت (Support & Resistance) با رویکرد شکار نقدینگی و مفاهیم پول هوشمند است .

ویژگی‌های کلیدی و مفاهیم اصلی

۱. سطوح A و V (A-Level & V-Level)

این روش به جای خطوط ساده حمایت و مقاومت، از ساختارهای A شکل و V شکل استفاده می‌کند :

نوع شکل معنی
A-Level مانند کوه (∧) مقاومت (Resistance) - جایی که قیمت تمایل به برگشت به پایین دارد
V-Level مانند دره (∨) حمایت (Support) - جایی که قیمت تمایل به برگشت به بالا دارد

بسیار مهم :100: (این سطوح معمولاً با استفاده از بدنه کندل‌ها (نه سویینگ‌های معمولی) و در بازه‌های زمانی بالاتر H4، Daily شناسایی می‌شوند )

msnr-Trendliniya.pdf (297.7 کیلوبایت)

سلام عرض ادب دارم.برای همکارانی که برای مباحث آموزشی و رشد جامعه ی معامله گری وقت میزارن و تلاش میکنن خیلی احترام قایل هستم.

من داخل این تاپیک بطور مستقیم از آقایان محمدی ابری امیر خان آقا حمید و آقا سید و بقیه اعضای دغدغه مند به اندازه ی خودم تشکر میکنم و ابراز میکنم این رو که برای کارشون ارزش قایل هستم.

@Vipers_Trader @AmiROYAL @anon22464648 @user_18037 @mohammadrezakhoshkho

قربان برای این آموزش منتظر هستم و قدر دان.:saluting_face:

فدات هادی جان-همچنین خودت داداش :folded_hands:

آقا سید سبک شما چیه در این معامله؟:thinking: :sweat_smile:

دیروز از خواب بیدار شدم دیدم پیام فرستادن خش خاش بکاری اعدامت میکنیم امروزم فرستادن بیا ثبت نام کن ج ا ن ف د ا . دیگه من با کدوم فکر آزاد بشینم پا چارت . دیروز ۸ تا پوزیشن گرفتم امروز بهش فکر کردم دیدم همش از استرس بوده

ریسک فری من زده شد-طمع کردم باید روی RR1:2 میزدم بیرون

امان از کمالگرایی

توضیحات دلیل معامله 5تاپست پایینتر اگه عزیزان خواستن بدونن