فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سلام هادی جان ممنون از متنی که گذاشتی و شعور و شخصیت و درکت :folded_hands:

اول اینکه ممنونم ازت که اسم منو کنار بقیه دوستان و بزرگان آوردی، بنده در جایگاه این دوستان نیستم و به شخصه مثل بقیه دوستان کاری برای این تاپیک نکردم و این نظر لطف شما بوده و سپاس گذارم ازت :rose:

با شما هم نظرم و بنده هم از جانب خودم از دوستانی که نام بردی تشکر میکنم و قدردان لطفی که به این جامعه میکنن هستم و امیدوارم همه ی دوستان قدر این فرصتو بدونن و ازش کمال استفاده رو بکنن :white_heart:

و دوستان باید اینو در نظر بگیرن که مطالبی که این عزیزان میزارن و باعث پیشرفت این جامعه میشه بدون هیچ چشم داشت و پاداشیه و فقط و فقط از لطف این عزیزان به اشخاصی مثل بندس :folded_hands:

سبک سلام به خانواده مسئولین :sweat_smile:

سلام

امیر جان این LTR چجور پیدا کردی؟ متوجه نشدم

عموما همه میگن جنگه و نت نیست و این صحبتا.حق دارن.درست میگن.خب من باید چیکار کنم.من با کسی که بمن آسیب میزنه همکاری نمیکنم.(آگاه تر میشم)من فقط رو رشد خودم وقت میزارم و بهینه میشم.هم استراتژی هم خودم هم پلنم و…..پس خدا و وجدانم بمن امر میکنن شکر گذار دوستان باشم.که فرموده اگر از بنده ی من تشکر نکردی شکرگذاریت رو نمی پذیرم.

حلالتون رفقا.ماچ

یکی که در تایم یکساعته کشیدم

یکی در تایم 5دقیقه که میشه سمت چپی

لگ نزولی که باعث کف پایینترشد =LTR5m

بعد توی پریمیومش choch5m زد

بعد توی باکس زرد choch1m زد که شد نقطه ورود من بااستاپ پشت ch1m

مجموع امروز بنده از صبح این دوتا معامله شده تا الان…

سبک و استراتژی هم برای دوستان شناخته شدس و جایی برای توضیح نداره بنظرم :folded_hands:

عه شما هم سبک درود به خانواده مسئولینو انجام میدید؟:joy:

این سبک و ما خیلی دوست داریممم

اسکلپرم هر دقیقه به یادشونیم

از آخر این تاپیک باعث میشه به محاق برم. این خط ___ این نشون :index_pointing_at_the_viewer: :sweat_smile:

همشم تقصیر امیره

علی آقا اگر آلارم نوتیفکشن برای هرچی مثل اس ام اس رو خاموش کنی خیلی خوبه . من به توصیه یکی از دوستان اینکار را چندین ساله که انجام دادم و راحت شدم . اس ام اس برداشت بانک ، تورهای مسافرتی ، تصفیه آب و هر چیز دیگه کافیه که تمرکز ما رو بهم بزنه . سر فرصت به پیغامها سر میزنیم و اونهاییکه لازمه جواب میدیم . به همین راحتی

دوستان عزیز در مورد این مبحث که عکس گذاشته بودم اندیکاتور معتبر از GainzAlgo همین استراتژی هم بدست آوردم و اگه دوستان تمایل دارن اندیکاتور تو همین پست اضافه کنم و خودم چون با این شیوه کار نمیکنم نه رد میکنم نه تایید

اخ اخ اخ اخ

امان از این امییییییییییییییییییییییییییییر :zany_face: :zany_face: :zany_face:

ای ادم زیرنگ :joy: :joy: :joy:

1. در همین تایم فریم هم اون ناحیه که گفتید قشنگ واضع و معلوم هست ولی چرا نقطه قوی تری باشه مگه اون ناحیه من مشکلش چی بود
    2.روند که نزولی بود اون فقط یه اصلاح ساده بوده
    3. مشکل زیادی تو تایید گرفتن دارم یه جورایی اصلان تاییده بلد نیستم

ولی خداوکیلی نباید استاپ میشد ناحیه خوبی بود

مشکل از ناحیه ورودت نبود، ببین من واقعا در حضور مابقی دوستان که تجربه بیشتری دارند، درست نیست نظر بدم ولی بحث نقطه ورود یه چیزه و حد ضرر هم چیزی دیگه. شما نقطه ورودت جایی بود که ناحیه مقاومتیش به واسطه یک کندل قوی بریک شده و شما خلاف جهت پوزیشن زدی. از طرفی استاپ رو صرفا یک مقداری بالاتر گذاشته بودی که اشاره من به اون 4560 بیشتر برای حد ضرر بودش. مثلا شما ممکن بود اگر استاپ رو اونجا میزاشتی، الان پوزیشن رو با سود میبستی.

بحث تایم فریم هم ببین من خودم مولتی تایم فریم کار میکنم، مثلا اگر بخوام تاییدیه 15 مین بگیرم، ورودم رو بر اساس تایم 5 یا 3 میگیرم. حالا باز مابقی دوستان بهتر میتونند راهنماییت کنند :rose:

R/R 1.9

همش بخاطر اون آهنربا هست. اگه نمیزاشتیش تیپی نمیشد :joy:

انگار اون یارو بود داخل اینستا ویدیوش پخش شده بود میگفت داخله پکیج عادی بهتون یه آهنربا میدیم داخل پکیج VIP دوتا میدیم

اره اصله کاره اون بود