فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سلاممم

من شمارو تلگرام دنبال میکنم هنوز

میبینم معاملاتتونو

:green_heart::green_heart:

از کلوز هم رد کرد

چی بگم که حق مطلب رو نسبت به مارکت میکرها ادا کنه؟ تک‌خورهای …. و …. و …. این نوسان رو با ما شریک میشدین چی میشد؟ الان وقت حرکت بود؟ :unamused_face:

من این پوزیشن رو با 385 پیپ سود بستم. دقیقا هم از همون 4500 هم برگشت داشت ولی خب دیگه برای امروزم کافی بود و نمیشد خارج از برنامه ام ترید بزنم به خاطر قوانین پراپم

از این محدوده میشه فروش گرفت؟

تو ادامه روند، انتظارم این هستش که محدوده 4575 تا 4590 ریزشی رو داشته باشه ولی خب قطعی نیست. مومنتوم قویه الان

سلام و احترام،

به نظرم میتونه از اینجا تا 4575 یک الگو ضعف روند صعودی رو ایجاد بکنه و بعدش در نهایت از 4590 بخواد دوباره ریزش داشته باشه ولی قطعی نیست.

سلام ولی من فکر کنم هنوز روندش نزولیه و قبل رسیدن به 4575 حداقل یبار 4520 را سر میزنه. البته صرفا تحلیل شخصیه درصد اطمینانش بالا نیس :slight_smile:

اتفاقا در اینکه روند همچنان نزول هستش هم نظریم. ولی خب من تحلیلم میگه که تواناییش رو داره و به صورت نسبی وقتی نگاه میکنم، احتمال بالاتر زدنش رو حتی به صورت شدو هم میبینم. ولی باز باید دید چی میشه و مهم همینه که خداروشکر دیدگاه اصلیمون یکی هستش :rose:

سلام و عرض ادب اقای محمدی.میشه مطاب آموزشی رو به اشتراک بزارید و ادامه بدید؟

شاید

دوستان امروز صبح هم به این موضوع اشاره کردم که وارونگی در تایم فریم دیلی در حال شکل گرفتنه و با این فرض منتظر صعود نماد طلا خواهیم بود . مثل همیشه نزول موقت و نهایتا صعود .

سناریو کنسله بدجوری ریزش قدرت گرفته ، حالا باید منتظر واکنش بود ببینیم باییر ها ورود میکنن یا نه

ترید آخر شبی با یه ضرر و یه سود

مجموع سود ۱۵۰ پیپ

از 4527 برگشت، درود بر تو دوست عزیز :rose:

دوستان عزیز میتونید اشتباهاتی که انجام دادم رو بگید و دلیل بیارید چرا استاپ شد ؟

آهن ربا باید دوتا میزاشتی. اینطوری قویتر میومد سمتش :sweat_smile:

البته من هنوز منتظرم بیاد 4520 :sweat_smile:

ولی خارج از شوخی، شما تایم فریم رو پایین تر بیارید، متوجه میشید که 4560 هم میتونه نقطه ورود قویتری باشه حداقل. از طرفی در خلاف جهت و با وجود مومنتوم قوی که داشته، پوزیشن باز کردی. نکته اخر هم به نظرم تاییدیه ورود درستی نگرفتی به هر حال و بهتر بود در تایم فریم 5 دقیقه تاییدیه میگرفتی. چون استاپت هم زیاد نبود به هر حال

ادامه حرکت رفت برا سشن سیدنی توکیو