سلاممم
من شمارو تلگرام دنبال میکنم هنوز
میبینم معاملاتتونو
![]()
![]()
سلاممم
من شمارو تلگرام دنبال میکنم هنوز
میبینم معاملاتتونو
![]()
![]()
از کلوز هم رد کرد
چی بگم که حق مطلب رو نسبت به مارکت میکرها ادا کنه؟ تکخورهای …. و …. و …. این نوسان رو با ما شریک میشدین چی میشد؟ الان وقت حرکت بود؟ ![]()
از این محدوده میشه فروش گرفت؟
تو ادامه روند، انتظارم این هستش که محدوده 4575 تا 4590 ریزشی رو داشته باشه ولی خب قطعی نیست. مومنتوم قویه الان
سلام و احترام،
به نظرم میتونه از اینجا تا 4575 یک الگو ضعف روند صعودی رو ایجاد بکنه و بعدش در نهایت از 4590 بخواد دوباره ریزش داشته باشه ولی قطعی نیست.
سلام ولی من فکر کنم هنوز روندش نزولیه و قبل رسیدن به 4575 حداقل یبار 4520 را سر میزنه. البته صرفا تحلیل شخصیه درصد اطمینانش بالا نیس ![]()
اتفاقا در اینکه روند همچنان نزول هستش هم نظریم. ولی خب من تحلیلم میگه که تواناییش رو داره و به صورت نسبی وقتی نگاه میکنم، احتمال بالاتر زدنش رو حتی به صورت شدو هم میبینم. ولی باز باید دید چی میشه و مهم همینه که خداروشکر دیدگاه اصلیمون یکی هستش ![]()
سلام و عرض ادب اقای محمدی.میشه مطاب آموزشی رو به اشتراک بزارید و ادامه بدید؟
از 4527 برگشت، درود بر تو دوست عزیز ![]()
آهن ربا باید دوتا میزاشتی. اینطوری قویتر میومد سمتش ![]()
البته من هنوز منتظرم بیاد 4520 ![]()
ولی خارج از شوخی، شما تایم فریم رو پایین تر بیارید، متوجه میشید که 4560 هم میتونه نقطه ورود قویتری باشه حداقل. از طرفی در خلاف جهت و با وجود مومنتوم قوی که داشته، پوزیشن باز کردی. نکته اخر هم به نظرم تاییدیه ورود درستی نگرفتی به هر حال و بهتر بود در تایم فریم 5 دقیقه تاییدیه میگرفتی. چون استاپت هم زیاد نبود به هر حال