عالی بود و ارزشمند ،لذت بردم حمید خان
#انس_طلا_جهانی
باتوجه به این اتفاقات اخیر و رفتار بازارهای مالی و معامله گران بزرگ و کوچک دنیا
انس طلا وارد فاز اصلاحی شد که در ادامه مسیر اصلاح قیمتی یک شکست ساختار بوجود اورد
اما رفتار معامله گران باعث شد قیمت انس طلا یک اصلاح جزیی قیمت بعداز شکست ساختار ایجاد کنه
خب طبیعی هم بود این واکنش
اما اگر در بازه قیمتی پیش رو یعنی 4545.00 تا 4352.00 در تایم 1h اول شکست ساختار ایجاد کنه و بعد تاییدیه خرید
می توانید وارد معامله شوید و tp مورد نظر من قیمت 4964.00 در تایم روزانه هست که اصلاح کامل قیمت هست و اگر این ناحیه قیمتی شکسته بشه با یک کندل سبز خوش رنگ روند بازار صعودی میشود.
اما و اگر قیمت انس طلا به بازه قیمتی #حساس 4545.00 تا 4352.00 واکنش منفی نشان بده در تایم 1h باید دنبال تاییدیه فروش باشید
و ناحیه مورد نظر من در بازه قیمتی 4105.00 برای tp هستش و در ادامه اگر این ناحیه با یک کندل قرمز رنگ زیبا
بشکنه باید منتظر تاییدیه نزولی باشیم و نقاط پایین تر
چند روز پیش هم بانک های بزرگ دنیا قیمت انس طلا را زیر 4000.00 پیش بینی نکردن اما منتظر واکنش برخورد قیمت به این ناحیه 4105.00 که گفتم باشید
باز هم تاکید میکنم بدون تاییدیه وارد معاملاتتون نشید.
توی برنامه بله توی کانالم گذاشتمش دوست داشتین عضو شید
درود آقا هادی عزیز. به روی چشم حتما /![]()
در فرصتی مناسب هر آنچه بازار با سیلی به من آموخته است رو در قالب یک فایل. با کمال میل و رغبت در اختیار دوستان قرار میدهم .هرچند در مقابل دانش و سبک دوستان. این تحفه ناچیز است. اما امید که مفید واقع شود .
دوستانی که با این سیگنال من وورود کردن معامله رو باز نزارید برای فردا ، احتمال گپ نزولی رو در نظر داشته باشید حتی یک درصد
تافردا پری اوردرینگ سشن لندن
![]()
احسنت ![]()
ماشاالله 100% درست پیش بینی کردید.![]()
به به بسیار هم عالییی ![]()
ماشاالله 90% درست پیش بینی کردید.![]()
ماشاالله 100% درست پیش بینی کردید.![]()
خیلی ممنون بابت این مطالب اموزشی. جسارتا این مطالب از کدوم منبع یا کتاب (منظور عکس ها که قرار دادین) هستش. میشه معرفی بفرمایید؟
اول یه استاپ 100 پیپی زد اما بعدش یه تی پی 470 پیپی داد تقریبا تی پی 3
البته استاپ هم عجول بودن در وارد شدن به معامله بود
مرسی ترکیب جالبی هستش کمتر اذیت میکنه چشم رو
خیلی خوب بود ممنونم ![]()
سلام دوست عزیز - از کانالهای تلگرامی که دارم ارسال کردم و منابع عکس نیست و هر جایی چیز خوبی باشه ارسال میکنم و اگه منبع خوبی هم پیدا کردم به رو چشم ![]()
صبح همگی بخیر
ممنون از حمید عزیز-بسیار زیبا بود چون من خودم رو نقدینگی ها ورود و معامله میکنم بینهایت استفاده بردم
ممنون میشم بازم ازاین جور پست ها بزاری
زیبا بود. یه اردر بلاک مخفی داشتیم تو M5 درسته؟