فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

من حداقل ریواردی که میگیرم ده هستش با ستاپی که دارم، وین ریتم حدود سی درصد، روی ناحیه های مهم با توجه به حرکت قیمت و مخصوصا هانت شدن قیمت به صورت دستی وارد معامله میشم و تاییدیه نمیگیرم برای ورود.

فک کنم گپ دیروز بوده

به سبک ترید و پلن بستگی داره

برای معاملات در جهت buy اگه نقطه ورود رو کف باکس زرد باشه خیلی مطمئنتره

کندل ۵دقیقه بعدی، اگر سایه پایینتری بسازه، یک Swing high تشکیل میشه پایینتر از قبلی در ناحیه شارپ ترن.

فرصت معامله فروشه. با استاپ پشت fvg .

tp1 : Swing low

tp2: 4480

tp3: 4453

امیرجان شما توی باکس زرد چجوری ورود میکنی

تو معامله صبحی ک کردم توضیح دادم داداش

اگه به بهترین قیمت مناسب داخل باکس زردی که میکشم برسه درجا ورود میزنم مثل معامله صبح

ولی اگه به اون قیمت نرسه و کندل یک دقیقه داخل باکس زرد بسته بشه رو همون کلوز کندل یک دقیقه ورود میکنم

درهرحالت استاپ ده پیپ پشت باکس زرد

هرچی کندلهای یک دقیقه با اسپایک و قوی ب باکس زرد حمله کنن تایید قویتری برام هست که در فاز برگشت ورود کنم

بله دقیقا، همین الان من زدم رفرش بشه انشاالله 10 دقیقه دیگه میتونم چارت رو ببینم :sweat_smile:

سلام کسی میتونه یه تحلیل بهم بده برای طلا توی تایم فریم 15 -5-30

چه بازار خسته ای

به نقطه تصمیم رسیدیم

پایان روز معاملاتی من

امیدوارم روز پر سودی داشته باشید .

تصمیم سختیه واقعا..

تمپلیت و بک گراند قشنگی دارید

خیلی بدل میشینه

سلام رفقا، یه مدت اینجا فعال نبودم

تصمیم گرفتم دوباره فعالیتم رو شروع کنم

سیگنال نمیزارم، چون مسئولید زیادی داره و نمیخوام خدایی نکرده کسی متضرر بشه اونم با این وضعیت دلار :folded_hands:

با چارت هستیم تا کلوز نیویورک :blush:

پوزیشنای غروب دیگه مغزم درد گرفت

سلام . بسیار عالی . اینجا دوستان تحلیل هاشون میزارند و اگر بر اساس همون تحلیل پوزیشن گرفته باشند اعلام میکنند و ما همه استفاده میکنیم . البته داشتیم کسانی که یک پوزیشن بای و یک سل تو دمو میگرفتند و هر کدوم به تی پی میرسید تو گروه میزاشتند تا نشون بدن چقدر استادند . :wink:

سلام چارت ها همین تایم فرم ها بفرست تا تحلیل کنم برات دوست عزیز

شما تازه کاری بزرگوار ؟