فقط معاملات و تحلیل xauusd

قیمت در یک ساعته تا اینجا نتونسته بالای سوینگی را که نقدینگی آن را جذب کرده کلوز کنه

به نظرم باید منتظر نحوه بسته شدن کندل 1ساعته موند

6 لایک کرده

با کندل ۱ ساعته‌ای که بسته شد و ifvg هم داد، من دیدگاهم دیگه سل نیست. حداقل الان و از این سطح سلر نیستم.

6 لایک کرده

اینو اضافه کنم که ممکنه سبک و ستاپ شما الان برای سل تاییدی داشته باشه. من ندارم و فقط نظرم رو گفتم. تا سیگنال نزولی نبینم، نگاهم به سطوح بالاتره. شما اگر نکته‌ی خاصی داری، بگو شاید من اشتباه کنم.

3 لایک کرده

اگه به بازار ساده نگاه کنیم سودهای خوبی میده فقط به قول دوستان که بروسلی و مثال زد و گفت روی یه فن استاد شو

دقیقا همین هستش

کافیه رو یه استراتژی مسلط بشید

موفق و پرسود باشید

البته من نگرفتم فقط جهت تبادل بود

12 لایک کرده

عزیزان ماجرای اینکه تو گفتگوی ازاد مینویسن …من خدارو در RSI دیدم …چیه؟؟؟

4 لایک کرده

حتما دیده دیگه داداش

4 لایک کرده

خدارو به تنهایی امیر جان نمیشه توش دید مگه همراهش خدای مووینگ ۲۰ و ۵۰ و ۲۰۰ هم همراهش باشه شاید دیده بشه :joy:

4 لایک کرده

بقول علی شاید دیده-پس چرا من ندیدم

هی اینو مینویسن با شکلک خنده

برام سوال شده ماجراش چیه؟

نکنه شخصه خاصی اینو گفته ؟

5 لایک کرده

والا امیر جان توی ATR هم یه الهه کوچیک هست . البته برای دیدنش باید خیلی ریز بشی :grin:

4 لایک کرده

وقت همگی خوش🖐️

گام قیمت در تایم فریم ۶ساعته نزولیه .قیمت لیکویید محدوده ۴۴۸۰ را جمع کرده و در محدوده اردربلاک ۶ساعته تحویل داده.

حالا اگر کندل ۶ساعته بشکل ریجکشن بسته بشه یا یک الگوی دوکندلی نزولی، در این حالت تارگت اول ۴۴۵۳ را به راحتی میگیره و بعد به سمت۴۴۰۰ میره.

(در صورتی روند صعودیه که اون swing high ابتدای لگ را بگیره یعنی محدوده ۴۵۸۹)

5 لایک کرده

دیگه پرواز یا رنج

سل فعلا غیر منطقیه

رنج خیلی محتمله تا اخر هفته

چون ناحیه 500 خیلی مهمه قیمت بالاش باشه یا پایینش

3 لایک کرده

فکر کنم اینجا رو میگین. ظاهرا موضوع جملهٔ اول پست اوله که دو کلمهٔ انس و شورت ایهام داره (دو معنی می‌ده). گناه و ثوابش گردن خودشون.

4 لایک کرده

خب خب پس اینه ماجرا-دمتگرم فرستادی برام مهدی جان

مثل اینکه این داداشمون خیلی جلوئه :zany_face:

3 لایک کرده

موضوع رو گرفتی امیر :joy:

3 لایک کرده

نمدونم بخدا ب شک انداختیم که فهمیدم یا ن؟؟؟

تو پیام خصوصی برام بازش کن

3 لایک کرده

ول کن امیر جان دنبالش رو نگیر :joy:

3 لایک کرده

دم شما گرم. نگاهمون نزدیکه.

من فقط تماشا میکنم. ۳ ساعت اول نیویورک اگر پا بده، یه لگ بگیرم. پا نده، میرم فردا میام :sweat_smile:

اینکه گفتم سلر نیستم، در زمان و مکان فعلی منظورم بود. به طور کلی هنوز چارت رو صعودی نمی‌بینم.

3 لایک کرده

عذرخواهم. نویسنده رو اشتباه گرفته بودم :sweat_smile::person_facepalming:

3 لایک کرده

تنها کسی که جواب داد شما بودی سید جان

:green_heart::green_heart:

6 لایک کرده

من تو صفحهٔ موضوع نبودم چند ساعت. برای همه آرزو می‌کنم چرخ تریدشون براشون بچرخه و نتیجه‌ش هر چی که باشه راضی‌‌شون کنه،اونجوری که دل‌شون می‌خواد.

برای خود من بیشتر اینه که مطمئن باشم هر ماه اونقدری تو حسابم هست که راحت زندگی کنم. دوست دارم کار کنم واسه زندگی کردن نه زندگی‌م بشه کار.

6 لایک کرده