فقط معاملات و تحلیل xauusd

درود دوست من

من این موضوع را برای خودم این شکلی دیدم

چون بروکرهای خیلی معتبری نیستند که ما باهاشون کار میکنیم فعلا برای مدتی 1000دلار را در یک حساب شارژ دارم و برای هر ترید 50دلار ریسک میکنم و سود هر هفته ام را برداشت میزنم ولو 1یا 2ریوارد 50دلاری باشد

البته وین معاملات من بیش از 70درصد هست با نسبت ریسک به ریوارد 1به1 که اجازه انجام این کار را به من میده

و هر چه تجربه و عملکرد من بیشتر و بهتر بشه .بعد از مدتی بجای 1000دلار مبلغ را2000دلار میکنم و100دلار ریسک در هر معامله میکنم

این پروسه را تا رسیدن به ریسک 1000دلار در هر معامله انجام خواهم داد که نهایت بالانس من بین10000تا 20000 در پیش بروکر خواهد بود و چون این پرسه به مرور زمان وکسب تجربه انجام خواهد شد به نظرم خیلی استرس خاصی را نباید متحمل بشم

دلیل اصلی اینکه در تایم فریم های کوچک هم کار نمی کنم و ریواردهای بالاتر نمیگیرم هم، همین برنامه و پلنی است که دارم

من برای 50دلار ریسک حجم بین0.02 لات تا0.06 لات در هر معامله برروی طلا وارد میشم

9 لایک کرده

داشتم حساب کتاب می کردم از اون موقع :rofl:

50کا ریل

4 لایک کرده

گمونم ترامپ رو می‌گید. اما شاید این اسپایک مربوط به این خبر بوده

5 لایک کرده

مرز پایین حجم پروفایل یکبار تست شده 26 مارچ، بود که در اینجا ری تست شد.و برگشت.

5 لایک کرده

مربوط به تکنیکال بود که باید بالاتر می رفت

خبر توافق اگه هم باشه طلا نزولی میشه نه صعودی

4 لایک کرده

چرا دیس لایک؟؟؟

دلیل بیارین .منطقی که بنده اشتباه میکنم

بنده و تعدادی از دوستان همین تاپیک در ساعت حدود 13 هم مطرح کردیم که انتظار حرکت صعودی داریم.میتونید مطالعه بفرمایید

4 لایک کرده

توافق در این ج ن گ به معنای کاهش نفت و افزایش طلا

تا جایی که من اطلاع دارم اینگونه است

4 لایک کرده

خودتون دارید می گید دیگه

طلا صعودی میشه

4 لایک کرده

تاریخ شروع ج ن گ های اخیر را پیدا کنید .تشریف ببرین پای چارت

متوجه خواهید شد که با شروع ج ن گ دارایی های امن مثل طلا صعودی میشن نه نزولی

4 لایک کرده

معین جان ببخشید متوجه منظورتون نشدم :folded_hands:

4 لایک کرده

خواهش می کنم

ما درس پس می دیم

4 لایک کرده

درود بر شما جناب ملکی

4 لایک کرده

اگه خبر های توافق ادامه دار باشن صلا سریع میرسه به ۵۰۰۰ چون این مدت زیر قیمت واقعیش معامله شده

4 لایک کرده

در عین احترام به نظر شما، اجازه بدید موافق نباشم. توافق ایران و آمریکا باعث می‌شه علاوه بر مسئلهٔ تنگهٔ هرمز خطر صدمه بیشتر به تاسیسات نفت و گاز کشورهای خلیج فارس از بین بره که هر دو اینها باعث می‌شه قیمت نفت بیاد پایین. پایین اومدن نفت، باعث پایین اومدن تورم آمریکا می‌شه که به نوبهٔ خودش احتمال افزایش نرخ بهره در جلسهٔ بعدی فدرال رزرو - که الان احتمالش ۴۰ درصد پیش‌بینی می‌شه- رو کم می‌کنه و حتی اگه خوب پیش بره شاید تا پایان ۲۰۲۶ کاهش نرخ بهره هم داشته باشیم. این یعنی ارزش دلار (که در شاخص dxy دیده می‌شه) پایین می‌یاد. پایین اومدن ارزش دلار یعنی بالا رفتن نرخ طلا در مقابل اون. یعنی طلا می‌ره بالا.

خبری تحلیلی از رویترز چند ساعت قبل - درست یک ربع بعد از خاتمهٔ اسپایک- دربارهٔ همین طلای ۴۵۳۰ دلاری بعد از خبر افزایش احتمال آتش بس ایران و آمریکا با همین تحلیل .

پی‌نوشت: یه خبر دیگه از Trading Economics، یه ساعت پیش، با همین مضمون و تحلیل، در مورد افزایش قیمت طلا امروز عصر.

6 لایک کرده

سلام مهدی جان، بله اونم همین بود. اول اسمشو اوردم رفت پیامم تو انتظار، گفتم شاید مشکلی باشه

4 لایک کرده

فرمایش شما در حالت کلی درست هست ولی اینبار به علت بحران انرژی در دنیا مخصوصا جنگ خلیج فارس کشورهای عربی مجبور به فروش ذخایر طلا شدند که نتیجه آن سقوط قیمت طلا بود .

تحلیل شرایط و نتیجه گیری از آن ممکن است دید شما را برای ترید عوض کنه و بهتره تکنیکالی چارت رو دنبال کنید .

5 لایک کرده

دوست عزیز و دوستان دیگر

سوالی داشتم جدا از بحث تاپیک

( بنده پرای‌اکشن کارم و تایم ۱ مین و پنج مین ترید میکنم و چندان فاندامنتال استفاده نمیکنم در حد اینکه “ امروز خبر داریم پس مواظب باشم ترید نکنم و یا پوزیشنمو ببندم “ )

برای دید فاندامنتال داشتن و حرفه‌ای شدن در فاندامنتال چه دوره‌ای رو ببینم یا از چه منابعی استفاده کنم ( اموزش بیشتر برای ذهنم و کارم)

ممنون میشم معرفی کنید

4 لایک کرده

امیر جان . سید و دوستان عزیز دیگر

ممنون میشم بگید

3 لایک کرده

درود آقا متین گل .

اگه در سبک معاملاتی خودت به سود مستمر و باثبات رسیدی . چه بر پایه تکنیکال. چه ترکیبی ساده از چند اندیکاتور و پرایس اکشن….

همان استراتژی کافیه و زیاد هم هست . اضافه کردن فاندامنتال بدون نیاز واقعی. نه تنها کمکی نمی‌کند. بلکه می‌تونه باعث سردرگمی. تصمیمات متناقض و از دست دادن هماهنگی ذهنی در معاملاتت بشه.

فاندامنتال واقعا یه دنیای دیگه ست .

نیازمند دنبال کردن مداوم اخبار. گزارش‌های اقتصادی. صورت‌های مالی در سهام . نرخ بهره. تورم. تنش‌های ژئوپلیتیک وووو…

تحلیل بنیادی در تایم‌های بالای ساعتی و روزانه می‌تواند ماه‌ها انرژی بگیرد. بدون اینکه تضمینی برای بهبود خروجی استراتژی کنونی شمایی که توی تایم یک دقیقه و پنج دقیقه داری کار میکنی بدهد.

برای معامله‌گر کوتاه‌مدت . اسکالپ. روزانه. حتی سوینگ چندروزه… فاندامنتال اغلب نویز محسوب می‌شود

مگر در رویدادهای خیلی بزرگ

بنظر من. برای کسی مثل بنده که در تایم فریم یک دقیقه ای معامله میکنم. فاندامنتال به همان اخبار روزانه خلاصه میشود و کفایت میکند. من شخصا حتی دنبال نمیکنم که ببینم این خبر چه تاثیری روی جفت ارز داشته است. تمام داده های خودم رو به همان نگاه کردن به چارت محدود میکنم و بس.

و نا گفته نماند خیلی از معامله گران بزرگ هم همین نظر رو دارند و صرفا به تکنیکال تکیه داشتند .

11 لایک کرده

متین جان برادر محمدی کامل توضیح داد و درستم گفت-نظر منم همینه

4 لایک کرده