یه کال مارجین که این حرفا رو نداره ![]()
ساعت ۹:۳۰ هم ممکنه نوسانات شدید داشته باشیم . اساتید کسی میدونه حرکت امروز ناشی از چی بود ؟ نفت هم ریزش داشت
اره والا صد بار به خودم همینو گفتم باز پا شدم رفتم
حالا لگ دوم این حرکت خوبه اگه بگیریم
یه چیزی گفتی که من دیگه ناراحت نباشم برق قطع شد و نظامم رو بهم ریخت ![]()
اوایل نیویورک گفتم مدل حرکت نشون میده منتظر خبره. ولی نفهمیدم چه خبری بود.
خبر کار بر روی متن تفاهم نامه شاید دلیلش باشع
اینترنت نداریم نمیفهمیم تو دنیا چه خبره ![]()
دوستان هر کدام از ما، بسته به شخصیت وتیپ معاملاتی که داریم به یک نوع منحصر بفردی شاید تاییده بگیره و ورود کنه. بعضی هامون اگرسیو در تایم پایین عمل میکنیم و بعضی هامون برای ورود به معامله با تاییده های خیلی بیشتری و محتاطانه و شاید هم در تایم بزرگتر از 1دقیقه بخواهیم وارد معامله بشیم و شاید در این مورد خیلی نتونیم به همدیگه کمک کنیم
ولی مطلبی که میتونه برای همگی ما یا بهتر بگم برای اکثریت ما که در این تاپیک هستیم مثمر ثمر و یکسان عمل کنه و نتیجه مثبتی روی روند معاملاتمون ایجاد کنه اینه که با همفکری هم سناریوهای احتمالی حرکت قیمت در تایم فریم حداقل1ساعته را برای چند ساعت بعد مشخص کنیم و هرکدام بسته به نوع شخیصیتی که داریم تاییده بگیرم و ورود کنیم
چنانکه مستحضر هستید بنده چند ساعت قبل یک نظر سنجی از دوستان گرفتم وتا اینجا بخش اول سناریو 2 که اکثر دوستان بهش نظر مثبت داشتن انجام شده ونشون میده که ما میتونیم به کمک هم این بازار را بادرصد بالای رخداد تحلیل کنیم
به نظرم انجام مستمر این کار هم میتونه به خودمون کمک کنه که از هم فکری هم استفاده کنیم وهم اینکه کمکی به دوستانی که تجربه کمتری در مارکت دارن می تونه داشته باشه
به امید خدا
500K+ ![]()
به نظر من سناریو ۲ هم اتفاق نیفتاده
چیزی که اتفاق افتاد سناریوی ۴ بود ![]()
خبر یه توافق اولیه اومده بازار هیجان گرفته
کدوم سایت زده؟ /:
سلام جناب ملکی این تنظیمات روی نسخه وب هستش ؟ از کدام بخش باید وارد شد؟
درود
مربوط به تنظیمات متاتریدر نسخه ویندوز هست
دوستان عزیز این پوزیشن سل رو من باز کردم. دلایلم مربوط به تطابق اردر بلاک و سقف و چندتا پارامتر دیگه هستش.
درود
میلاد جان سناریو اول برای چند ساعت بعد دیدگاه ریزشی داشت و سناریو 2 برای چند ساعت بعد دیدگاه صعودی
ببخشید عزیز که علم بنده در اون حد نیست که بتونم نحوه حرکت مارکت را ترسیم کنم که بشه سناریو4 ![]()
اینطور تو ذهنم بود که سناریوی ۲ بعد از صعود، سل داشت. اون قسمت سلش باعث شد ۲ بشه ۴ ![]()
![]()
کاملا درسته
الان دقیقا در بخش احتمالی سل قرار داریم که همون باکس بالایی میشه
دوباره این بشر توییت زد و باز مارکت پامپ شد. خدایی عجب گیری کردیم