فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

چشم حتما اینکارومیکنم حواسم هست

بچه ها لطف دارن

خوب بود اینو گفتی -یادم اومد اینو بگم بعضی از بچه ها توی روبیکا برام میفرستن معاملاتشونو

همین جا بزارید

استاپ خوردن ک عیب نداره.اصن خودمو میگم ده تا معامله میزارم همش استاپ میشن عوضش هستن عزیزانی که اشتباه کارو بهم بگن حالا با هرسبکی که کارمیکنم

آقای محمدی ماتازه‌کاریم ازامیرجان وشماها چیزی یادمیگیریم

شما بزرگ مایید آقا محمد عزیز . مزاح بود

دوستان من بشخصه خیلی نظر مثبتی ندارم که با سناریو 1 کف شکل گرفته شکسته بشه و فکر می کنم احتمال انجام سناریو 2 بیشتر هست

نظر شما دوستان بزرگوار چیه؟

منم با نظرت همسو هستم آقا مجید . *ناحیه ی خوبی به جا مونده با کلی نقدینگی …

احتمالا همچین حرکتی بزنه

من هم به ۲ فکر میکردم. البته نه تا این حد که fvg رو کامل پر کنه.

یعنی اینکه با سناریو 1 کف شکل گرفته شکسته نمیشه و با سناریو2 کف شکل گرفته میتونه جمع بشه

سناریوی ۱ هم ممکنه. چون در تایم فریم پایین نقدینگی داخلی رو گرفته و کندل‌ها هم نزولی شده. ولی در تایم فریم ۱ ساعته، اردر بلاکی که مشخص کردی، نه fvg داده و نه کف قبلی رو قوی شکسته. برای همین سناریوی ۲ و گرفتن نقدینگی قبل از پایین رفتن، نظر من رو بیشتر گرفته.سناریوی سومی هم ممکنه، بره نقدینگی کف رو بگیره و به سمت بالا حرکت کنه :sweat_smile:

به عبارت دیگه با تجمیع نظرات دوستان تا رسیدن به ناحیه بالاتر بهتره به دنبال معاملات بای باشیم

بستگی داره به سبک

شاید قدرت زدن 514 نباشه امروز

بله . می تونه هر اتفاقی بیافته . قیمت که مثل یک خط راست حرکت نمیکنه

من به شخصه استفاده ای که از تحلیل حرکت مارکت در تایم 1ساعته به بالا میکنم اینه که سعی میکنم متناسب با دیدگاه تحلیلی که دارم در جهت آن عمل کنم

اگر دیدگاه صعودی داشتم در کفها با دیدن تاییدهای لازم بای بگیرم

و اگر دیدگاه نزولی داشتم در سقفها با دیدن تایید های لازم سل می گیرم

منم 2 قوی تر میبینم

ریسک فری شد تا سشن نیویورک صبر میکنم اگر اذیت کرد tp رو پایین‌تر میارم

سیگنالی که گذاشتی الان وارد شدم. خط سیاه اول بفروشم یا خط سیاه دوم؟

اوه اوه 5000 دلار بعدی افتاد گردنش. خدابخیر بگذرونه :neutral_face: :man_facepalming:

سه تارگت مورد انتظار ‌1H

دوست عزیز من پوزیشن هارو نمیزارم که شما بگیرید

دوما من ریسک فری کردم یعنی یک جورایی ۵۰٪ خودمو گرفتم اگر ضرر هم کنم اون ریسک فری جبران کرده

سوما سیگنال نیست تحلیل و پوزیشن خودمه

شما خودتون استراتژی ندارید ما اینجاییم برای بحث و گفتگو راجب این پوزیشن ها و حل مشکلاتمون نه اینکه رو دست همدیگه بگیریم.

اون خط هایی رو هم که میگید ناحیه مهم من هست

نه آقا من که نمی‌ذارم

ایشون هرچی از دست بده از کارهای خود شونه و اینجا تاپیک سیگنال گیری نیست که

خدایا من حیران ماندم چی بگم