فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

دوستمون مثل گردونه شانس میمونه. اینسری چرخید نصیب شما شد متاسفانه :man_facepalming:

من یاد ندارم تحلیل بکنم از سیگنال های شما استفاده میکنم. شما کجا فروش میزنید؟

سلام

عذر می خواهم

از نظر بنده اول ۴۵۱۰

کلوز بالاش ۴۵۶۳

کلوز بالای این ۴۷۲۱

ورود جای خوبیه با ریسک فری میشه تو معامله ماند

ببینید آقای محترم

یاد گرفتن بهتر از این هست که روی دست یکی دیگه بازی کنید و پول از دست بدید . پول از دست بدید پس حتما میخواید از من هم شکایت کنید

موضوع بعدی این هست که تاکید کردم اسم سیگنال رو نیارید من سیگنالی نمی‌فروشم و پوزیشن هامو اینجا مثل بقیه دوستان قرار میدم که اگر مشکلی بود اصلاح کنم .

اگه اذیت نمیشی میشه بدونم چند وقته تو بازاری!!؟

الان پوزیشن باز کردید؟؟

کسی بهم یاد نمیده

اگر من پول از دست می دم پس شما هم پول از دست میدید چون من با شما خریدم

شما خیلی زیاد دارید حرف میزنید

من 14 سالمه تازه اومدم تو یازار

تو ۱۴ سالتههههههههه؟!؟!؟

اقا روهام

ایستگاه تونو گرفته دو هفته :victory_hand:

ببین عموجون، من نمیدونم چه هیزم تری به تو فروختم واقعا. ولی مسیری که داری میری مسیر درستی نیست.

برو سه چهار سال بشین پا آموزش، فایل های رایگان زیاده تو فضای مجازی. 17 18 سالگی بیا خیلی بهتر از بقیه ترید کن. اینکار مثل هرکار دیگه ای تخصص میخواد. تو نمیتونی الان چاقو برداری طرفو پاره کنی بگی جراح قلبم که!!!

مسیری که داری میری فقط سرمایه خانوادتو نابود میکنی!!!

لطفا اول بشین پا آموزش

چجوری با ۱۴ سال سن ۵۰۰۰ دلار بالانست بودههههه ،اینهمه پولو از کجا آوردی ؟!

بهترین کار اینه که اول آموزش ببینی. بعد روی حساب دمو کار کنی. هر وقت در دمو چند ماه رو مثبت بستی به فکر پول آوردن باشی. که اونم از کم شروع کنی و به مرور رشدش بدی. من هم چند سال قبل به امید سود گرفتن از سیگنال وارد این مارکت شدم و هر چی پول داشتم به باد دادم :sweat_smile: بعد رفتم سراغ آموزش!! کم نیستن کسانی که مثل من اشتباه کردن. شما این اشتباه رو تکرار نکن. از سن خوبی شروع کردی، فقط طمع و شتاب رو کم کن، تا پر سود و موفق بشی.

@vampire اینکه کلا از رو دست کسی ورود زدی کار ندارم ولی این تحلیل که من میبینم نصف مسیرو رفته اگه تازه ورود زدی منطقی نیست

یاد گرفتن کار سختیه نیست ،بشین توی گوگل سرچ کن اینقدر آموزش هست از اساتید مختلف که میتونی استفاده کنی و پولتو حداقل کال نکنی

معادلات ذهنی ،جسمی ،روانی همه چیم باهم ریخت بهم

عمو جون برو با پولت لواشک بخر بخور و بعدش برو سراغ درس و مشقت

مسیر اشتباهی رو انتخاب کردی

امتحاناتون حضوری شده دیگه عمو جون

الانم خاله مانا قول میده معاملشو ببنده تو هم اگه واقعا باز کردی ببند لطفا :man_facepalming:

چه وضعیتیه چه تاپیکیه چه کامیونیتیه !!!:man_facepalming: