اگه خراب نشه در این چند وقت متاوب بروکر ایپلنت هم برای من عملکرد قابل قبولی داشته
اگه بتونید به متا تحت وب کانکت بشید خیلی بهتره و قطعیاش خیلی کمتره
منم با متا وب بروکر اوپوفایننس کار میکنم راضیم ازش
جناب ملکی عزیز با تنظیمات جدید متاتریدر با نت ملی که ارایه دادن خیلی عالی شده ایپلنت و اصلا قطع نمیشه و من دارم کار میکنم
قبلا با کان فی گ به متاتریدر وصل میشدم و چند روز گذشته که آدرس سرور جدید واسه نت ملی دادن راحت شدم
عالیه. ممنون از خبر خوبتون
![]()
اگرم کلا دیدین اذیت میکنه و وصل نمیشه فداسرتون. دوباره هماهنگ میکنیم با امیرجان فردا میریم باغ آب و هوا عوض کنیم ![]()
![]()
در این شرایط این بهترین کار و راه حله سید . اینبا رهم باغش با تو باقیش با من و امیر
ما که از شر این لنتی…ها خلاص نمیشیم بزار اونا از دست ما راحت باشن
اخجوووووووووووووووون باااااااااااااااغ
![]()
پلن هرهفته همینه دیگه ![]()
باقیش با شما مال امیر قاطی داره سردرد میشیم
![]()
داداش تقصیر من چیه…من از قیافه فروشنده میترسم
![]()
سریع میگیرم میام
اونا قیافشون غلط اندازه دادا وگرنه دلشون مثل گنجیشکه ![]()
ولی باغ دیگه داره تکراری میشه برنامه شمال بچینیم. اونجا هم شمالش با من باقیش با شما دوتا
امان از دست تو سید … ![]()
با سلام در قیمت 4483 سل میزنم
نظر دوستان چیه
ایران بروکر از صبح پست منو تو انتظار گزاشته بود
دلایل معامله:1-کندل روزانه سیگنال نزولی میده پس در پریمیوم ها سیگنال قوی میده برای نزول 2-در باکس زرد که ورود کردم هم پوشانی FVG5m با buy side liqeity بود که بسیار سنگر قوی هست(حتما بکتست کنید)3-توجیه معامله قابل قبول بود
خداخیرت بده امیرجان از وقتی که تو این تاپیک هستم و شما نکات معاملتومیگی خیلی چیزها یاد گرفتم ممنونم
امیر خدا وکیلی این آقا محمد باهات ساخت و پاخت نداره؟!
. شوفاژ (پکیج) فروشم نیستی که بگم داره برات مشتری جمع میکنه ![]()
ولی کارت درسته امیر جان
فدات محمدجان باعث خوشحالیمه-فقط حتما بکتست زیاد بگیر داداش چون توی تمرین و بکتست کامل و درست متوجه میشی