بستگی به شروع لگ داره-مثلا اون باکس زرد پایین اردربلاک buy to sell هست که خیلی قویه(قبلا در مورد اردربلاک sell to buy و buy to sell اموزششو گزاشتم)
تاییدیه و تحلیل حرکت از تایم یکساعته شروع میشه+درتایم 5دقیقه تفکیک میشه به LTR5m(اخرین تریدینگ رنج 5دقیقه) که sell فقط در پریمیوم و buyفقط در دیسکانت+در تایم یک دقیقه بسته به نوع حمله ایی که ب باکس زرد میکنه و رود میکنم گاها با chochیک دقیقه یا بعدازالقای نقدینگی یا گاها با پرایس اکشن معمولی کندل یک دقیقه داخل باکس زرد
داشتن چند حساب معاملاتی برای هر تریدری از واجباته. خودم یک حساب سویینگ دارم که حساب اصلیمه و الان درگیر نفته، یک حساب اسکلپ دارم که با مقداری از سود حساب سویینگ و … شارژ میشه که تمرکزش رو انسه و یک حساب انتقام دارم که وقتایی که عصبی میشم و فاز انتقام میگیرم میرم داخل اون حساب برای عقده گشایی و ضریب های سنگین و تخلیه انرژی
از این قسمت هم تعداد کندلها را در کمترین حالت1000کندل بزارین و نمادهایی که کار نمی کنید را از واچ لیستون حذف کنید و چارتهای اضافه را هم حذف کنید شاید فرجی بشه
مخلصم سید عزیز .شما به بنده لطف داری . چند روزیه کلا همه چیم بهم ریخته . متا میاد اون میره . اون میاد این میره .! ذهنم خیلی آشفته ست سید . احتمالا با این وضعیت فعلا کار کنم