فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

بستگی به شروع لگ داره-مثلا اون باکس زرد پایین اردربلاک buy to sell هست که خیلی قویه(قبلا در مورد اردربلاک sell to buy و buy to sell اموزششو گزاشتم)

تاییدیه و تحلیل حرکت از تایم یکساعته شروع میشه+درتایم 5دقیقه تفکیک میشه به LTR5m(اخرین تریدینگ رنج 5دقیقه) که sell فقط در پریمیوم و buyفقط در دیسکانت+در تایم یک دقیقه بسته به نوع حمله ایی که ب باکس زرد میکنه و رود میکنم گاها با chochیک دقیقه یا بعدازالقای نقدینگی یا گاها با پرایس اکشن معمولی کندل یک دقیقه داخل باکس زرد

مجیدجان سید شوخی میکنه-امان از این سید-اسنپ کجا بود

سپاس از توضیحاتتون

کاملا درست و صحیح..

داشتن چند حساب معاملاتی برای هر تریدری از واجباته. خودم یک حساب سویینگ دارم که حساب اصلیمه و الان درگیر نفته، یک حساب اسکلپ دارم که با مقداری از سود حساب سویینگ و … شارژ میشه که تمرکزش رو انسه و یک حساب انتقام دارم که وقتایی که عصبی میشم و فاز انتقام میگیرم میرم داخل اون حساب برای عقده گشایی و ضریب های سنگین و تخلیه انرژی :sweat_smile:

حرکت قشنگیه-من قبلنا ی حساب جدا داشتم برا قمار روی فاندامنتال

ولی اینجوری که گفتی مخصوصا برا انتقام باید باحال باشه

خیلی باحاله حتما تست کن… :grin:

جالبه . در این هفته طلا تا اینجای کار، در کیل زون آسیا نسبت به کیل زون لندن عملکرد بهتری را ثبت کرده

بچه های لندن این هفته خسته بودن. باهاشون صحبت کردم قول دادن هفته آینده جبران کنن :+1:

بچه های لندن طبق بررسی که کردم هفته قبل هم خسته بودن و عملکرد خوبی نداشتن

سید جان شما که باهوشن ارتباط دارین حتما بهشون گوشزد کنید که تکرار نشه :rofl:

من تمام تلاشمو کردم دادا. زبون منو نمیفهمن هرچی میگم. با ایما و اشاره و حرکات موضون یه چیزایی بهشون فهموندم .:+1: :hand_with_fingers_splayed: :pinching_hand: :pinched_fingers: :index_pointing_at_the_viewer:

یه معلم زبان اینجا داریم باید اونو بفرستیم جلو :sweat_smile:

امیر جان الان باید طبق پلن فری میکردم . تو بگو تو این خراب شده چکار کنیم ؟!

مشکل این نعن..ها نیستن ما جای بدی به دنیا اومدیم !!!

اگه علرغم وصل بودن، مشکل خواب رفتن متا تریدر را دارید من هم دارم

با جابه جایی بین تایم فریمهای 1و5 دقیقه میشه تا حدودی پوشش اش داد

نمیشه مجید جان . کلا رفته !!!

آقای محمدی استاد گرانبها و گرانقدر عزیز، نبینم ناراحت باشی! چند وقته کم فعالیت شدی و از ادامه مطالب آموزشیتون دست کشیدین!! مارو دور نندازین آقا :rose:

برای من وصله وکندلها آپدیت نمیشه

از این قسمت هم تعداد کندلها را در کمترین حالت1000کندل بزارین و نمادهایی که کار نمی کنید را از واچ لیستون حذف کنید و چارتهای اضافه را هم حذف کنید شاید فرجی بشه

سود امروز ۲۱۰ پیپ

تا آخر وقت برم عشق و حال :grinning_face:

امروز فست اسکلپ نزدم و صبر کردم

مخلصم سید عزیز .شما به بنده لطف داری . چند روزیه کلا همه چیم بهم ریخته . متا میاد اون میره . اون میاد این میره .! ذهنم خیلی آشفته ست سید . احتمالا با این وضعیت فعلا کار کنم

حق داری داداش-با دلار 180ت واقعا رو اعصاب

ممنون از لطفت . آقا مجید :folded_hands:

شاید بهونه ایه برای اینکه یکم به ذهنت استراحت بدی…

چاره ای نیست فعلا، باید خودمونو با شرایط وفق بدیم. شما هم این موضوع رو به نیت خیر بگیرین وگرنه بیشتر خودتون اذیت میشید :folded_hands: