یعنی برگشت موج
(((((
یعنی برگشت موج
(((((
جناب رستم پور ایچی برا فردا چی میگه ؟؟
پوزیشن ساعت ۶صبح امروز۳۰اردیبهشت
سل رو قیمت۴۴۸۴.۷۱
استاپ این معامله ۴۵ پیپ بوده و ریسک به ریوارد ۱به۳ رو داد:heart:![]()
پناه میبرم به شیطان از شر شیاطین
فرمودند …چون بلاها و بدبختیها پشت سر هم بر آنان نازل کردیم. زبان صبر شان لال و جيب حلمشان دريده گشت.
جمعیت گفتند… ای کاش پیش از دیدن اين روزگار از دنيا رفته بوديم
پس به آنان وحی کردیم… نخواهید رفت. بلکه خود را برای فصلهای دیگری آماده کنید. زیرا برای منتظران شگفتیها و تپه های دست نخورده فراوانی داریم.
و چه راست گفتند شیاطین رحححیم
سلام
بنده زیاد تسلط ندارم
چیزی که درک کردم جمعه در تاپیک گفتم پنج روز رنجه و احتمالا از ۴۴۵۰.۷۸روند عوض میشه و تا ۴۸۳۱بالا میره
الان هم به نظرم تا ۴۸۵۰در چهار ساعته بعدی بالا بره
تاییدیه خودتون رو بگیرید عرض کردم بنده بلد نیستم در ضمن با توستر داموس هم قهر کردم دیگه از آینده خبر ندارم
فقط احتمالاته
سلام ممنون از تحلیلتون.ولی برای رفتن تا 4850 که فرمودید بازار مستلزم تغییر رونده و این تغییر روند بنظر من نمیتونه توی یه کندل 4 ساعته اتفاق بیفته.چیزی که در حال حاظر بازار نشون میده روند نزولی هست و بنظر من ممکنه تا 4383 هم این نزول ادامه پیدا کنه.
پیش بینی سطوح امروز طلا توسط تحلیلگر Reuters / Tradingview.
دوباره باز شد، فعلا. الان زیر پنج دقیقه برای من بالا مییاد اما همچنان گاهی قطع و وصل میشه. معمولا با باز و بسته کردن یا reload درست میشه.
پینوشت: با پست شما کاملا موافقم. البته بدتر از این نوبره. هدف خبر رسانی بود در مورد وصل شدن tradingview.
ببخشید روی کدوم ISP میتونید باز کنید؟ من روی شاتل نمیتونم؟!!
بسیار زیبا و بجا بود داداش
-تاوان معصیت پدر را پسر میدهد
عزیزان خود ترید استرس داره باز بخاید روانتون بخاطر پریدن چارت بهم بریزه دیگه چه شود-نمیخام تبلیغ کنم ولی بین بد و بدتر بهتره بدو انتخاب کنید-از چارت فراز استفاده کنید
اذیتش کمتره
سلام ببخشید ۴۸۵۰ اشتباه تایپی
از عدد ۴۴۵۰.۷۸ به اندازه ۱.۵۲بالا برید اونجا انتظار دارم
برخوردش به محدوده 4407و4418 خیلی مهمه-اگه نتونه چارتو برگردونه 100% تارگتی که میگیو میزنه و 4300 میبینیم
آره
باید دید واکنش قیمت چیه
حرکات بازار توی این هفته مخصوصا در تایم صبح خیلی داغونه-هیچ کدوم از بچه ها معامله ایی نمی کنن باهر سبکی که دارن
درست میگم یا اشتباه میکنم؟
کاملا درست و صحیح
من که پلن ریختم شیفت کاریمو عوض کنم بجای اینکه عصرا برم اسنپ، صبحا برم اسنپ عصرا پا چارت باشم
یه سوال چرا فقط بدنه اوردربلاکو در نظر میگیرید نه shadow ها یا به صورت کامل؟ تاییدیه ورود چیه؟ و در چند دقیقه؟
سلام وقت بخیر، راستش من مثل شما جوونهای عزیز زیاد وقت و حوصله اسکلپ و معامله سریع را ندارم (فقط بعضی اوقات اسکپ میزنم) اما معنیش این نیست که در بازار نیستم ، الان پوزیشنی که چند روز پیش به شکل فوق بر اساس الگوی کلاسیک باز کردم را کمی زود تر از به تارگت رسیدن با حدود 3000 پیپ سود بستم (چون به پولم نیاز داشتم بستم وگرنه صبر میکردم به تارگت برسه) و یک اوردر میان مدت دیگه با مارجینی کوچک قرار دادم ،این را فقط در پاسخ به سوالی که فرمودین عرض کردم که بدونین شاید معاملات با روشهای دیگری در حال انجام باشه.