فقط معاملات و تحلیل xauusd

اره برادر

سرمایه گذاری که از اطلاعات کافی برخوردار نیست

اره عزیز

کمک به اونی که بنده خدا با حداقل پول وارد میشه حالا فکرشو بکن تو این شرایط بد اگر با مخاطره وارد بشه دیگه هیچی ازش نمی مونه ..

#مسئولیت_اجتماعی

1 لایک کرده

سلام مطلب کامل رو برای شروع در تاپیک دیگه که تشریف دارید گذاشتم از اون شروع کنید خیلی راحت و قابل بررسیه و به جرات عرض می کنم اگر تونستی نقض پیدا کنی در خدمتم

3 لایک کرده

این بنده خدا نظرشو گفت و من هم بعنوان بیننده تا حدودی تایید کردم و نظرمو گفتم

ولی ترجیح من اینه سیگنالی ارائه نشه .

چون سبک ها مختلفن .

مگر اینکه در یک جمعیتی که هم سبک هستند با ارائه دقیق تحلیل سبک خودشون و سپس سیگنال ورود و یا خروج .

بدون تحلیل من درست نمیدونم سیگنال دادن رو

1 لایک کرده

خدمت تمام دوستان

4 لایک کرده

مرسی از مهدی عزیز-خیلی قشنگ گفتی وقتی از بالا ب معاملاتت بعد از یکسال نگاه کنی این چندتاضرر خیلی وقتها حتی یک درصدم نمیشه و ی موضوع جالبتر نیماجان بدون که تنها نیستی خیلی از بچه ها تو روبیکا بهم پیام دادن که همین حرف تورو گفتن…حتی بعضی از عزیزان چون ی هفته تو سیکل ضرر میوفتن انقدر ناامید میشن که پناه میارن ب سیگنال و میگن هرجا میخای پوزیشن بگیری بگو ماهم بگیریم

که این خیلی خیلی خیلی اشتباهه-براهمه پیش میاد این شکل روزهای معاملاتی

5 لایک کرده

3 لایک کرده

نه نسبت به برایندم واقعا چیزی خاصی نیست و کاملا درست میگی، یکم دارم زیادی بزرگش میکنم برای خودم. اینم میگذره خلاصه

متشکرم بابت نظر و توصیه هایی که کردی دوست عزیز :rose:

4 لایک کرده

تشکر . :folded_hands:t3::folded_hands:t3::folded_hands:t3::folded_hands:t3::folded_hands:t3::folded_hands:t3:

2 لایک کرده

بنده هم امروز ۲ تا استاپ از بازار خوردم و دوباره بهم یادآوری کرد که هیچ قطعیتی در بازار وجود نداره، داشتم فراموشش میکردم. اون دوتا استاپ هم هزینه درسی که بهم داد :smiley:

5 لایک کرده

قشنگ گفتی

منم امروز ی استاپ خوردم و ی ریسک فری-اگه طبق پلنمون بوده باشه مهم نیس سید فداسرت

5 لایک کرده

دقیقا. تریدری که استاپ نخوره تریدر نیست :ok_hand:t2:

5 لایک کرده

چرا از خط بفشه برگشت؟

مشه کمک کنید،دلیلش رو میخام

تازه کار هستم

4 لایک کرده

بعد از یک ریزش قوی، انتظار نداشته باش بلافاصله تمامِ مسیرو برگرده. حتا اگر بخواد صعودی بشه، دوباره سطوح پایین‌تر رو می‌بینه و بعد حرکت میکنه.

6 لایک کرده

پوزیشن بلند مدتم ریسک فری شد و کوتاه اسکلپی تی پی تاچ شد

6 لایک کرده

سطح ۴۵۱۰ کف کندل ماه قبل و هفته قبل بود که شکست و بهش پولبک داشت و ریجکت شد و حرکت نزولی میتونه ادامه داشته باشه.

4 لایک کرده

ریواردای خوبی میگیرید :green_heart::green_heart:

4 لایک کرده

انس بنظر از کف امروز هم پایینتر خواهد رفت .

بهتر از شما نیستیم جناب :folded_hands:

4 لایک کرده

شاید این بشه

4 لایک کرده