سلام مطلب کامل رو برای شروع در تاپیک دیگه که تشریف دارید گذاشتم از اون شروع کنید خیلی راحت و قابل بررسیه و به جرات عرض می کنم اگر تونستی نقض پیدا کنی در خدمتم
این بنده خدا نظرشو گفت و من هم بعنوان بیننده تا حدودی تایید کردم و نظرمو گفتم
ولی ترجیح من اینه سیگنالی ارائه نشه .
چون سبک ها مختلفن .
مگر اینکه در یک جمعیتی که هم سبک هستند با ارائه دقیق تحلیل سبک خودشون و سپس سیگنال ورود و یا خروج .
بدون تحلیل من درست نمیدونم سیگنال دادن رو
خدمت تمام دوستان
مرسی از مهدی عزیز-خیلی قشنگ گفتی وقتی از بالا ب معاملاتت بعد از یکسال نگاه کنی این چندتاضرر خیلی وقتها حتی یک درصدم نمیشه و ی موضوع جالبتر نیماجان بدون که تنها نیستی خیلی از بچه ها تو روبیکا بهم پیام دادن که همین حرف تورو گفتن…حتی بعضی از عزیزان چون ی هفته تو سیکل ضرر میوفتن انقدر ناامید میشن که پناه میارن ب سیگنال و میگن هرجا میخای پوزیشن بگیری بگو ماهم بگیریم
که این خیلی خیلی خیلی اشتباهه-براهمه پیش میاد این شکل روزهای معاملاتی
نه نسبت به برایندم واقعا چیزی خاصی نیست و کاملا درست میگی، یکم دارم زیادی بزرگش میکنم برای خودم. اینم میگذره خلاصه
متشکرم بابت نظر و توصیه هایی که کردی دوست عزیز ![]()
تشکر . ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بنده هم امروز ۲ تا استاپ از بازار خوردم و دوباره بهم یادآوری کرد که هیچ قطعیتی در بازار وجود نداره، داشتم فراموشش میکردم. اون دوتا استاپ هم هزینه درسی که بهم داد ![]()
قشنگ گفتی
منم امروز ی استاپ خوردم و ی ریسک فری-اگه طبق پلنمون بوده باشه مهم نیس سید فداسرت
دقیقا. تریدری که استاپ نخوره تریدر نیست ![]()
بعد از یک ریزش قوی، انتظار نداشته باش بلافاصله تمامِ مسیرو برگرده. حتا اگر بخواد صعودی بشه، دوباره سطوح پایینتر رو میبینه و بعد حرکت میکنه.
سطح ۴۵۱۰ کف کندل ماه قبل و هفته قبل بود که شکست و بهش پولبک داشت و ریجکت شد و حرکت نزولی میتونه ادامه داشته باشه.
ریواردای خوبی میگیرید ![]()
![]()
انس بنظر از کف امروز هم پایینتر خواهد رفت .
بهتر از شما نیستیم جناب ![]()
یعنی برگشت موج
(((((
جناب رستم پور ایچی برا فردا چی میگه ؟؟