چی بگم والا، خستگی ذهنی که من هر روزم همینه واقعا. ولی چشم
امیدوارم فقط برطرف بشه چون حال ندارم دوباره جبران ضرر کنم
چی بگم والا، خستگی ذهنی که من هر روزم همینه واقعا. ولی چشم
امیدوارم فقط برطرف بشه چون حال ندارم دوباره جبران ضرر کنم
قدرت فروشنده ها تموم شد دیگه
حالا نوبت ما بایر هاست
چون دیگه پلی چارت نیستم tp رو ست کردن اگر پای چارت بودم و دیدمش و تونستم متغیر قرار میدم
ها داداش-چرا که نه
درکل من توی فازهای برگشتی معامله میکنم تو خیلی ازمعاملات منتظر القای نقدینگی و زده شدن استاپهای دیگه میشم
بنظرم اگه همینو به ستاپت اضاف کنی خوب جواب میگیری- ی مدت بکتست کنی نتیجش بایدجالب باشه
امید لازمه اما کافی نیست.یک هفته معاملات اخیرت رو بررسی کن داخل ژورنالت ببین یه باگ مشترک بین همشون هست.اونو پیدا کن رفع کن و حساب رو ماهانه فقط نیم در صد بیشتر رشد بده.(امیدوارم ژورنال شده باشن)
دمت گرم امیر جان.ممنونم وقت گذاشتی.اگه آقا سید آقا محمدی و دیگر عزیزان که داخل تاپیک هستند بتونن نظرشون رو روی بهبود استراتژیم بگن منت بزرگی به سرم گذاشتن.ختما نظرات رو بک تست میگیرم
تا قبل از این پنج شنبه هفته پیش خوب بود. ولی دو سه بار پوزیشن رفتم بای بگیرم، ستاپش هم منطقی بود ولی خب یهو مثل چی هی ریخت. دوباره امروزم 4545 بای داشتم، بعد دوباره همینطوری ریخت تا 4465
قطعا مشکل از تحلیل منه ولی خب اینطوری نبودم این مدت، این سه روز الکی هر چی میگیرم برعکس میشه.
القای منفی نکنی به خودت که برات بد میشه.مثبت باش و به دید مثبت ببینش.اون باگ رو پیدا کنی و هر ماه یک باگ پیدا کنی اخر سال ریتت خیلی میره بالاتر.موفق تر باشی نیمای عزیزم
متشکرم هادی جان، تلاشمو میکنم. لطف داری ![]()
استاپ شدین متاسفانه🫠
انشالله سری بعد
متاسفم که همچین حسی داری. خیلی وقتا وقتی حس بدی داریم، دنبال دلیل میگردیم که اتفاق بدی برامون میافته یا خودمون رو مقصر میدونیم . باخت هر کسی رو ناراحت میکنه. ولی این که چند تا پوزیشن ضرر داده به معنی این نیست که مشکل «قطعا» از تو است . بهترین تریدها هم معاملههاشون ضرر میده و وین ریت ۶۵-۷۵ درصد، درصد معقولیه. کی گفته همهٔ معاملهها باید سود بده؟ نسبت این جور معاملهها به کل معاملههات تا حالا چقدر بوده؟ به گفتهٔ خودت برآیندت سوده.
علاوه بر اون چند وقته ترید میکنی؟ این سه روز چه درصدی از سابقهٔ تریدته؟ اگه بیشتر از یه سال ترید کرده باشی یعنی کمتر از یه درصد که خیلی ناچیزه.هیچ دلیلی هم نداره این جوری بمونه. میتونه یه جیز جزئی و گذرا باشه.
گاهی هم هیچ کاری نمیشه کرد و «قطعا» تقصیر کسی هم نیست.مثلا دیروز ساعت ۱۰:۳۰ اسپایک خبر ترامپ بیهوا و سریع اومد و معاملهٔ خیلیها رو در جا fail کرد. اما آخر شب و امروز صبح با برگشتش بهتر و بیشتر جبران شد. شاید در مورد تو هم همین طور باشه برای این سه روز. به این فکر کن که مثل همهٔ آدمای دیگه خیلی وقتها ضرر کردی، به خاطر خستگی، دغدغهٔ فکری، مشکلهای شخصی و کاری و هزار چیز دیگه. ولی برطرف شده و بهتر و سرحالتر برگشتی و امروز هنوز سرپایی با کلی تجربه.
طلا داخل یک رنج بود که شکسته تو پولبک میخوام اضافه بشم تصویر لیمیت خودم رو میذارم و بنظر من اضافه شدن به معامله های زود هنگام تله مانند هست
طلا داخل یک رنج بود که شکسته تو پولبک میخوام اضافه بشم تصویر لیمیت خودم رو میذارم و بنظر من اضافه شدن به معامله های زود هنگام تله مانند هست
دیدگاه کلیتون درست بود ولی با توجه به این که سطح متعلق به روز قبل هستش فاصله استاپتون پر ریسک انتخاب کردید
سیگنال با ۱۵ واحد اختلاف به شدت درست بود
۷۰ به حد ۶۰ خرید داشت .
و هدفش بنظر من معلوم نیس
بره بالا یذره زمان بگذره بعد بشه گفت .
ولی محدوده ورود رو احسنت
درست انتخاب کردید
یکی از معامله هام رو نزدک استاپ شد و داو مونده و یه لیمیت طلا
لطفا در پستی پیرو این پست خوب تان ، نقطه ورود و خروج را تا ۴۸۰۰ مشخص کنید و تخمین بزنید تا سرمایه گذار عام زمان هاییش را بررسی کند
سلام
دکترجان سرمایه گذار عام!!!؟؟