صرفا تحلیل است🙏
درود بر شما
سوال داشتم با نت ملی ک دسترسی ندارید ب دیتا لول 2 و 3 ؟
تا جایی ک میدونم با ایمیل های فیک میشد داده ها رو برای 15 روز رایگان داشت باز با همین چرخه به داد ها رسید
خیلی خوبه که میشه عمق بازار رو دید صرفا با دیدن یک کندل تصمیم ب معامله نگرفت قیمت سمت نقدینگی حرکت میکنه ک با نینجا تریدر میشه بهش دسترسی داشت
درست میگم دوست عزیز؟
من دو سال پیش اشنا شدم ولی جدی پیگیرش نبودم تازه شروع کردم به مرور واپدیت شدن در بازار مالی
صحبتهای دوستان بسیار خوب بود، ولی مخلص کلام باید گفته شود:
دیدگاه یک تریدر حرفه ای اینه که دلیل بالا و پایین اومدن قیمتها رو بخوبی درک میکنند و همین باعث ثبات اونها میشه، بهرحال این بازار یک بازی کامپیوتری نیست، و پشت تمام حرکات قیمت افرادی هستند با علم وآگاهی و ابزارهای بسیار قویتر از آنچه ما ها داریم.
مثالی میزنم: یک معامله گر بازنشسته سویا بعد از بازنشستگی تصمیم به کار با سیستمهای کامپیوتری میگیرد و در این راه یک کارشناس تکنیکال استخدام میکنه، پس از چند هفته پیرمرد که از معاملگران قدرتمند بازار سویا هستش از جوان تکنیکال میپرسه قیمت چنده، جوان میگه:۷۷.۸۵، پیرمرد: نظرت رو بهم پیشنهاد بده
جوان: به نظر من قیمت به کف روز خودش رسیده و حالا وقتشه با یک خرید سود مناسب بدست بیاورید،
پیرمرد بعد از شنیدن رو به جوان کرد و: این حرف مزخرف هستش. و بعد تلفن خط مستقیم رو برداشت و به کارگزاری سفارش ۴۰۰ قرارداد فروش سویا رو داد.
اتفاقی که بعد از این افتاد سقوط بیشتر قیمت به ۷۷.۵۶ بود که پیرمرد دستور بستن سفارش فروش رو با سفارش خرید در این قیمت و با سود بالا داد.
در آخر کار پیرمرد رو کرد به جوان و گفت: دیدی قیمت سویا بیشتر از کف هم اومد پایین، جوان متحیر شده: بله آقا.
پیرمرد: پس اگر من تونستم قیمت رو با ۴۰۰ سفارش فروش پایین بیاورند دیگران هم میتوانند این کار رو انجام بدهند.
در کل بازار جای قطعیت و تکنیکال محض نیست.
برگرفته از کتاب معاملهگر کامل اثر مایکل داگلاس.
بله درسته ولی یک مقدار مشکله الان و باید ک ا ن… داشته باشید تا وصل شوید.
البته تسلط بر پرایس اکشن از واجبات اولیه این موضوع هستش و بدون اون کار بر روی دیتای بالاتر معنی ندارد.
این دل نوشته شما به خوبی یک واقعیت تلخ اما درست از بازارهای مالی رو نشون میده آقا کیان جان .
عدم تقارن اطلاعاتی و دسترسی ابزاری بین بازیگران بزرگ (هج فاندها . معامله گران الگوریتمی. نهنگها و کوسه ها وو) و معامله گران خرد.
اما جواب … چکار کنیم. فقط بشینیم و نگاه کنیم>>> نیست.
چند راهکار عملی و واقعبینانه که ثابت شده میشه از بازار پرت نشیم…
تغییر بازی نه حذف شدن از بازی. به جای رقابت در سرعت و دسترسی به اخبار که میبازیم . در حوزه هایی رقابت کنیم که مزیت داریم…
و اما مزیت ما …..
انعطافپذیری در اندازه پوزیشن.. (بر خلاف صندوقها میتونیم سریع و بدون اسلیپیج وارد و خارج شویم)
عدم نیاز به بازده سالانه اجباری..(هیچکس شما را مجبور به معامله در شرایط بد نمیکند) یعنی به قولی …خودمونیم و کلامون
تحلیل رفتاری و احساسات بازار.. نهنگ و کوسه ها ومارکت میکر ( تامینکننده نقدینگی) از روانشناسی جمعی سود میبرند و ما هم میتوانید تشخیص دهیم چه زمانی دارند تله میگذارند . با توجه به الگوهای تکراری در بازار
مدیریت ریسک تهاجمیتر… وقتی میدانید زمین ناهموار است. شرط نبندیم که زمین صاف است برادر من .
حد ضرر برادر . حد ضرررر
جان برادر نشستن و نگاه کردن فقط در صورتی حماقت نیست که در حال تحلیل سیستماتیک جریان سفارش و انتظار برای نقطه ورود با نسبت ریسک به ریوارد حداقل1 به2و 3 باشیم . در بقیه موارد نشستن معادل واگذاری تدریجی سرمایه به همان صندوقهاست.
خلاصه اینکه ما خبر زودتر نداریم . اما واکنش دیرتر بازار به خبر را میبینیم . روی>واکنش دیرتر< معامله می کنیم ،نه روی خود خبر . این همان مزیت خرده فروش هوشمند است
دوستان نظرتون چیه ؟؟آخرین سنگر کجا میتونه باشه؟؟
آره من خیلی انتظار نداشتم کف دیروز را بشکنه
ببینم پایین چیزی جامونده داریم میریم سمتش ؟ تایم فریم بالاتر ![]()
اون موقع پا دستگاه بودم.خوشحال شدم همکاریمون دوطرفه ست.موفق تر باشید
امیرجان چون می بینه من 1به1 می گیرم وطمع نمیکنم که بیشتر بگیرم اکثرا 1به1 را من میده و بعد سایر کارهای هانت و… را انجام میده ![]()