فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

حالت شمارو دارم _نمونه ش دیشب

دیشب بیدار موندم 300 پیپ رو گرفتم ساعت 4 صبح خوابیدم

سلام

آقا سید بنده ریپلای کردم شما را چون شدیداً مخالف این صحبت هستم

البته می دونم که هر تریدری به نسبت اطلاعات خود و با ذهنیت خود در این باره صحبت می کنند

و شخصا هیچ راز نگویی را در چارت و یا ترید نمی بینم

تمام این صحبت ها که بیان شده از آقایان و دوستان عزیز اولا سپاس گذارم دوما کاملا به هر نظری احترام می گذارم

ولی چون خودم در حد توانم بررسی هایی در مورد چارت و سیستم معاملاتی کردم به مانند تمام شما عزیزان و خوشبختانه بر اثر یک پرسش ساده که ازم شد و جواب مناسبی نداشتم مجبور شدم خیلی دنبال جوابش بگردم

که نتیجه شد در سیستم ایچی فهمیدم اصلا و ابدا این گونه که بیان می شود کار بردی ندارد و تمام زاده ذهن است

و این سیستم و تمام اندیکاتور ها بر مبنای ریاضیات نوشته شدن و اگر پی به نحوه استفاده آنها نشیم نمی توانیم به درستی استفاده کنیم

پس برای توجیح دنبال لایه دوم و میکر مایکت و این قبل چیز ها می کردیم

در ضمن با احترام به همه بزرگواران تمام صحبت های بنده هم می تواند اشتباه باشد :heart:

امیدوارم روز برسه که همه پر سود و پر روزی و سلامت باشن

نمونه واضحی از تفاوت ها که بر تصمیم ما در نقطه یا ورود تأثیرگذار هستند در عکس بالا مشخص است، در کندل یکساعته ما در آخرین کندل تصویر از سمت راست می بینم قیمت بالا اومده و با قدرت هم این کار رو کرده و کندل های نزولی قبلیش رو پوشش داده و یک کندل دیگه با قدرت اومده و اون رو تایید کرده پس دیدگاه بای داریم(از دیدگاه تکنیکال).

اما در دیتا لول ۲ می بینم وقتی قیمت به ۵۵۹ میرسه حجم خوبی وارد بازار شده و تعداد فروشنده ها هم بالاتر هستش اما یک شخصی یا چیزی هست که قیمت رو برده بالا، پس یعنی زور اون شخص بیشتر بوده و پول بیشتری داشته، یعنی قیمت رو به سطحی رسونده که خیلی ها به عنوان خریدار وارد می‌شوند، پس اون شخص دارای پول زیاد که مومنتوم حرکت بازار دستش هستش، حالا با دیدن دیتای لول ۳ میبینه کجا نقدینگی خوبی برای سل زدن هستش چون سل بزرگ بازار باید با بای خیلی ها جوینت بشه. و حالا عکس پایین رو ملاحظه کنید

و بزرگی که وارد شد و بازار جهتش تغییر کرد.

خیلی ها شاید تا ۶۰ تا ۷۰ درصد تریدرها در اون لحظه بای بزنن و شاید ۸۰ درصد، ولی تعداد افرادی که صبر می‌کنند و توی تله نمی افتند. خیلی خیلی کمه.

آپدیت - فول تارگت ریوارد 3

سلام آقا ساسان عزیز. فکر کنم شما منظور منو بد متوجه شدید چون دقیقا روی صحبت منم همین چیزایی که شما گفتین بوده !!

سلام.من شیش ماهی مطالعه اش کردم.شروعش با استوری های اقای پور صمدی بودکه الان تو سایتشونم هست .میتونید بدون فیلتر ببینید.فوق العاده ستاپ جذابیه.اگر بتونید با مباحث بیسیک اسمارت مانی مثل OB/FVG و CHOCH متچش کنید و مثل فرمایش جناب محمدی درش استاد شید ستاپ پر برکتی هست.

بنده نه هیچ سبکیو تایید و نه نقض کردم !!

هرکی با هرسبکی میتونه از بازار کسب درآمد کنه. :man_shrugging:

بسیار عالی ممنونم که هم نظریم و عذر می خواهم اگر بد متوجه شدم

از دوستان دو تا سوال دارم با هر سبکی که دارند اگر این دو را به بنده جواب بدن ممنون میشم

سوال اول بازار در یک ساعت مشخص باز میشه و از ۵دقیقه تا ۱۰دقیقه بعد به نسبت بروکر به شما اجازه معامله داده میشه درسته؟

حالا چرا در یک چارت مثل اوآندا در تایم چهار ساعته کندل زمان باز و بسته شدنش با چارت مثلاً فارکس یا اف ایکس فرق می کنه و یاد آور بشم که به تایم زوم هم این مطلب ربطی ندارد

دوم

در گذشته چارت طلا که سقف تاریخی زد موقعی که دیگر در گذشته ما کندل و سقف و کف نداشتیم چطور می‌شد که به این عدد برسیم البته با اندیکاتور میشه ولی اگر بلد باشیم ولی با نقدینگی و پرایس و … چطوری میشه؟

نوشته ی آقای رستمی پور منو شگفت زده کرد، ولی چرا اندیکاتورها بطور رایگان و فراوان در اختیار همه هست ولی دیتای لول ۲ و ۳ و البته پلتفرم های اونها گران قیمت هستند؟

اصلا اندیکاتورها رو چه کسانی نوشته اند؟

آیا خودشون با این اندیکاتور ترید کردند؟ یا بحث سر چیز دیگه ای هستش، اینکه خود خالقین اندیکاتور هم از دیتای لول استفاده کردند و بعد از مدتی متوجه شدند با ایجاد الگو از این لول ها چیزی به نام اندیکاتور خلق و به عموم ارائه کنند، با این فرض که اطلاعات اندیکاتور بسیار ناقص می‌تونه کمک کننده باشه.

بهرحال اختلاف نظر هستش و نمیشه کاریش کرد.

خواهش میکنم. در رابطه با سوال اولتون. بنده اطلاعی ندارم و پیگیر این موضوع نبودم چون دونستنش کارایی برای سبک من نداره و تغییری در کسب درآمد بنده ایجاد نمیکنه. در مورد سوال دومتون بنده برای معاملات سویینگ از سبک مربع9 آقای گن استفاده میکنم

به قول شاعر چرا به دلقک می خندید همه اینا برای پوله

آموزشگاه رانندگی

آموزشگاه موسیقی

آموزش ترید

دیتای لول ۲ و ۳

شخصا خیلی کم بلدم با ایچی کار کنم

ولی با همین اطلاعات کم با محاسبات ریاضی می تونم بگم در چند کندل بعد چی میشه

البته عرض میکنم اطلاعاتم خیلی محدود و کمه و هنوز در حال بررسی برای بهبودش هستم

قبلاً هم در همین تاپیک دو تصویر ارسال کردم ولی جوابی در یافت نکردم برای همین دیگه پیگیر نشدم

اندیکاتور عرض کردم میشه بدون اندیکاتور

البته در مورد اول هم چون رنگ و شکل و اوپن و کلوز کندل متفاوته باید بررسی بشه

خیلی عالیه اگه به نتیجه خاصی رسیدید و میتونید ازش کسب درآمد کنید.

عرض کردم راز نگویی نیست اگر به سیستم ایچی علاقه داشته باشید می تونم در اختیارتان بزارم ولی عرض کردم کمی ناقصه و باید برای تکمیلش کمی کار کنم فعلا ایده کم آوردم در موردش برای همین این بی اینتر نتی باعث خیر شده و در حال استراحت فکر هستم :sweat_smile:

خیلی خوبه که بدون چشم داشت نتیجه زحماتتو میخوای دراختیار بزاری و ازین بابت ممنونم ازت.

تمرین و بررسی بر روی استراتزی کندل هایکن آشی و واکنش بر روی خطوط فیبو

جناب رستم پور عزیز من هیچی از ایچی نمیدونم چطور مینونم بدون اینکه سردرگمم کنه یادش بگیرم

متاسفانه دوستان ما در یک بازار بشدت غیر رقابتی و نا برابر قرار داریم، درصدی که به جریان سفارشات و ابزارهای اون دسترسی دارند و خبرهای تاپ لول رو زودتر از بقیه در دسترس دارند، و ماهایی که هیچی جز حجم ناقص معاملاتی و حرکت قیمت نداریم و از خرده سودهای خودمون هم مغرور می‌شویم.

صندوق های پوشش ریسک که با هج کردن قیمت، ریسک کارشون رو به صفر می رسانند و ما که با اطمینان از حرکت قیمت در نقطه ای به صرف تحلیل تکنیکال، حرف می‌زنیم.

سفته باز هایی که در بازار بورس هستند و به سرعت به جریان سفارشات بزرگ ورود میکنند و به سرعت در جهت عکس به کارشناسان کارگزاری برمیگردانند

آقا کیان بازیگران خرد که ما باشیم با شرکت های HFT قابل قیاس نیست :sweat_smile: