نوشتم داداش دلیلشو -قبلا هم اموزششو گزاشتم -معامله هم زیاد کردم اینجوری هادی جان
همون ستاپ دسیژن درتایم 5دقیقه دوتاعکس بالارو نگاکنی توعکس سمت چپ نشونش دادم(البته یکی از انواع دسیژن هست)-از اون محدوده هایی هست که هرموقع بهش برسه حرکتای خوبی میکنه
پر برکت باشی داداش.می رم چک میکنم.
![]()
…………..
در هر دو تایم ۴ ساعته و ۱۵ دقیقه انتظار حرکت قوی صعودی طلا میره. شاخص دلار در کانال صعودی داره به سطح اول مقاومت زیر خودش فشار مییاره. اگر هر دو سطح رو رد کنه و از کانال صعودی خارج بشه، احتمال داره شاخص حسابی بریزه و طلا حسابی بره بالا. معاملهٔ من هدف سود اولش را زد و سودش تضمینه. منتظر هدف سود دوم هستم.
پینوشت: سطح مقاومتهای طلا و شاخص هر دو سفت وایستادند. معامله رو کمی زیر هدف سود اول بستم.
امیر جان چک کردم.برام سوال پیش اومد.گوگل کنم یا از خودت بپرسم؟ ![]()
ی عکس دمدستی دارم قبلا گزاشتم الان پیداش میکنم میزارم دوباره داداش البته 3نوع دسیژن داریم…اونا دیگرو هم برات پیدامیکنم میزارم (دو نوع دیگه شبیه دستکاری قیمت قبل و بعد رنج هست که بعدش حرکت قوی داشته باشیم-دراینده و برخورد اولش حتما حرکت قوی داره)
این معمولی ترین و پرتکرارترین حالت ستاپ دسیژن هست…خیلیم سادس زیاد تو چارت میبینیم
خوبیشون اینه که هم بعنوان نقطه ورود میشه ازش استفاده کرد هم بعنوان TPالبته در تایم 5دقیقه وین ریت بالاتری داره
سوالم رو همینه.چون به ستاپ من شبیهه.میگم شاید بشه ازش نکته بگیرم و سیستم خودمو بهینه کنم.ستاپ رو می زارم یه چک کن لطفا و پیشنهادت رو بده.تشکر
امیر جان ببین ستاپ من روی لگ های فیبو هست 50/61/78/88.تایم چهار ساعته که bos داشته باشه رو در تایم 1 ساعته چک میکنم.فیبو رو روی لگ آخر شکست تایم یک ساعته میندازم و در نواحی اصلاحی فیبو منتظر برگشت میمونم.تایم رو می برم به 5 یا 1 دقیقه.منتظر تشکیل choch در تایم 5 میمونم.می مونم.روی اون لگی که choch رو تشکیل داده مجددا فیبو میندازم و در ناحیه ای که fvg با لگ ها همپوشانی داشته باشه ورود میکنم با استاپ زیر choch.گاهی تا سه بار منتظر اصلاح بعد از choch میمونم r/rبالاتری بگیرم.
با پینت الان یه تصویر میسازم شفاف تر شه
بزار داداش -جالبه اون باکس زردی که من میکشم و توی معاملاتم داخلشون ورود میکنم شبیه ستاپ تو هست
چون من بعداز CHOCHپنج دقیقه میرم توی یک دقیقه
بسته به واکنش چارت ب باکس زردی که میکشم ورود میکنم گاها با CH1m یا با پرایس اکشن معمولی یا حتی مثل همین ستاپ دسیژن با اسکلپ
دقیقا.منم وقتی تاپیکو سرچ کردم تشابه دیدم گفتم به اشتراک بزارم داخل تاپیک با بکس تاپیک چکش کاریش کنیم
رسم یک رو تایم 4 فرض کنیم،لگی که شکسته قرمز رنگ رو تو رسم دوم تو تایم یکساعته فیبو میندازم و منتظر اصلاح میمونم.خط ابی بزرگ بعد از اصلاح تایم یک رو نشون میده.و رسم سوم نقطه ی ورود بعد از تغییر ساختار در تایم 1 و 5
دوستان عزیز، شماهم حرکات طلا براتون بی منطق و بدون تحلیل شده یا فقط منم؟ حس میکنم افتادم روی دور بدشانسی. الان یک ماهه کلا برآیندم سود بوده و الانم همینطوره ولی خب پوزیشن های ضررده زیاد شده برام.
موندم خلاصه چه فازی شده
استراتژیمو جهت روند نوشتم.یه مقدار حساب و اعصاب و حاشیه برام پیش اومد.قبلا MTR میزدم اما ظرفیتش رو ندارم.عکسای بالا رو ببین از بکتست
کمی استراحت کن نیما جان.بنظرم خستگی ذهنته
حق با هادی هست یکم استراحت کن-این بدشانسی که میگی بنظر من از خستگی ذهنی است
بنظرت با توجه به دسیژن می تونم استراتژیمو بهینه کنم.خوشحال میشم نظرت رو بگی.