این دیتا رو از کجا میشه دید؟آیا اکانت خاصی باید تهیه بشه؟
بنظر منم هرچی ساده تر به چارت نگاه کنیم بهتره.
فقط باید رفتار چارتو درک کنیم و بشناسیم.
یکی از دوستان من که فوق العاده تریدر موفقیه، از همین طریق ترید میکنه. نه سبک خاصی یاد داره نه دوره خاصی دیده و نه کار خاصی میکنه. فقط به حرکت چارت نگاه میکنه و معامله میکنه و در کارنامش حدود 300 معامله با فقط 8 استاپ داره.
اینارو گفتم که ناامید نشید اگه به اطلاعات یا دیتای خاصی دسترسی ندارید…
همه چیز به شناخت چارت برمیگرده ![]()
ممنونم از راهنمایی شما دوست عزیز، حتما شرایط مناسب باشه استفاده میکنم.
نکته خوبی رو باز کردی امیر جان .
بزار این رو از زبان چارلز داو . که پایهگذار تحلیل تکنیکال مدرن است بشنویم . میگوید قیمتها (چارت) تمام اطلاعات موجود (اخبار، احساسات، عرضه و تقاضا) را منعکس میکنند.
داو میگوید . بازار همه چیز را تخفیف ( توضیح) میدهد
همچنین جان مرفی . نویسنده کتاب مشهور (تحلیل تکنیکال بازارهای مالی) از جمله کسانی است که این جمله را بارها و به کرات تکرار کرده است.
در واقع این شعار اصلی کلیه تحلیلگران تکنیکال (نموداری) است.
دلیلش چیه که تحلیلگران تکنیکال اینقدر به چارت اعتقاد دارند….؟
همه چیز را در قیمت (چارت) میبینند …. تمام عواملی که روی قیمت تاثیر میگذارند (حتی عواملی که شما از آن بیخبرید) نهایتا خودشان را در حرکت قیمت و چارت نشان میدهند. مثلا اگر ج ن گ شود. قیمت طلا یا دلار تغییر میکند و آن تغییر در چارت به وضوح دیده میشود.
چارت و قیمتها را در حرکت روندها می بینند… قیمتها تصادفی و بیهدف بالا و پایین نمیروند. آنها تمایل دارند در روندهای صعودی. نزولی یا خنثی حرکت کنند. کار تحلیلگر تکنیکال تشخیص این روندها و الگوهای تکرار شونده است .
و مهم تر از همه . تکرار تکرار و تکرار ….. ذهن و روان انسان در طول زمان تغییر چندانی نکرده است. ترس و طمع همیشه وجود داشته. بنابراین الگوهایی که در گذشته شکل گرفتهاند احتمالا دوباره تکرار میشوند
البته این دیدگاه همیشه مورد نقد فاندامتالیسم ها
بوده که بیشتر به آینده خیره بودند تا گذشته .
ولی به قول خودت امیر جان اینا مهم نیست . مهم چهار چنگولی چسبیدن به سبک و استراتیژیه . حالا هر اسمی میخواد داشته باشه . به قول استاد سعید شما بگو گلابی . مهم درک چارت و به پایبند بودن به سبکته
سلام به همه. دیروز داشتم درباره پرایس اکشن کلاسیک و MTR مطالعه می کردم. با MTR بیشتر تونستم ارتباط برقرار کنم. نظرتون چیه در مورد سبک ش؟
درود بر شما بزرگوار. آنچه در این میدان سخت و بازار بیامان اهمیت دارد. همان است که بروسلی فقید میفرماید …..با یک فن چنان استاد شو که تکرارش هراس در دلها بیفکند.
منظور این بزرگوار این بوده … تکرار بر سر راهبرد و سبک خودت است.
یک خط فرض بر نقش بازار بکش . چنانکه گویی با خون دل کشیدهای
و آنچنان به آن باور و ایمان داشته باش که هرگز از فرمانش گامی بیرون ننهی. در این صورت است که در این بازار…..
بیگمان. پیروزی از آن توست.
ناحیه خاکستری رنگ تون قوی هست منم دارمش منتظر تایید و بای
مرسی مرسی
![]()
سلام. شاخص دلار ، و به تبع اون طلا، از دیروز ساعت ۱۴:۳۰ یک هوک کلاسیک رو طی کرده که اولین نشانهش برای من ساعت ۱۸:۳۰ بیرون اومدن خبر رویترز در مورد توافق بین ایران و آمریکا بود. ساعت ۲۲:۳۰ هم ترامپ اعلام کرد حملهٔ امروز رو لغو کرده که به صورت اسپایک خودش رو در طلا نشون داد. از حدود ۲:۳۰ نیمه شب و با تشکیل flag خیزش شاخص و به تبع اون ریزش طلا شروع شد که برای من یک معاملهٔ در صبح شد.. برای معامله بعدی منتظر تعیین تکلیف شاخص هستم که داره از کانال صعودیش خارج میشه و اگر مقاومت دوم MA پایینش رو کامل رد کنه انتظار یه ریزش قابل توجه و در نتیجه خیزش طلا میره. اولین سطح مقاومت در حال حاضر ۴۵۴۵ به نظر میرسه .
از شرکتهای موسوم به دیتا پروایدر مانند: CQG یا ریتمیک و….. که باید خریداری بشه و رایگان نیست.
حالا چرا بانک ها و موسسات مالی از برخی موارد زودتر اطلاع پیدا می کنند، چون اونها از همون دیتا استفاده می کنند اما با ترفند هایی سرعت دسترسی رو افزایش می دهند. مانند تفاوت سرعت اینترنت در ایران خودمون هستش، یکی پول بیشتر میدهد و اینترنت با کیفیت و بدون فیلتر دریافت می کنه، و یکی فقط اینترنت ملی داره، و….
فنر در حال فشرده شدن زیاده منتظره جهش به یه طرف باید باشیم . هر وری رفت باهاش برید
4570 یا 4495
سرونوشت چه خواهد شد
بازار منتظره من برم ناهار تا یه وری بره. هروقت من رفتم ناهار یا شام یا بیرون کار داشتم بازار حرکت کرد . الان از صبح تا حالا رنجه . خسته شدم از اسکلپ . دیگه از بس فشرده شده اسکلپ هم نمیشه کرد
حالت شمارو دارم _نمونه ش دیشب
دیشب بیدار موندم 300 پیپ رو گرفتم ساعت 4 صبح خوابیدم
سلام
آقا سید بنده ریپلای کردم شما را چون شدیداً مخالف این صحبت هستم
البته می دونم که هر تریدری به نسبت اطلاعات خود و با ذهنیت خود در این باره صحبت می کنند
و شخصا هیچ راز نگویی را در چارت و یا ترید نمی بینم
تمام این صحبت ها که بیان شده از آقایان و دوستان عزیز اولا سپاس گذارم دوما کاملا به هر نظری احترام می گذارم
ولی چون خودم در حد توانم بررسی هایی در مورد چارت و سیستم معاملاتی کردم به مانند تمام شما عزیزان و خوشبختانه بر اثر یک پرسش ساده که ازم شد و جواب مناسبی نداشتم مجبور شدم خیلی دنبال جوابش بگردم
که نتیجه شد در سیستم ایچی فهمیدم اصلا و ابدا این گونه که بیان می شود کار بردی ندارد و تمام زاده ذهن است
و این سیستم و تمام اندیکاتور ها بر مبنای ریاضیات نوشته شدن و اگر پی به نحوه استفاده آنها نشیم نمی توانیم به درستی استفاده کنیم
پس برای توجیح دنبال لایه دوم و میکر مایکت و این قبل چیز ها می کردیم
در ضمن با احترام به همه بزرگواران تمام صحبت های بنده هم می تواند اشتباه باشد ![]()
امیدوارم روز برسه که همه پر سود و پر روزی و سلامت باشن
نمونه واضحی از تفاوت ها که بر تصمیم ما در نقطه یا ورود تأثیرگذار هستند در عکس بالا مشخص است، در کندل یکساعته ما در آخرین کندل تصویر از سمت راست می بینم قیمت بالا اومده و با قدرت هم این کار رو کرده و کندل های نزولی قبلیش رو پوشش داده و یک کندل دیگه با قدرت اومده و اون رو تایید کرده پس دیدگاه بای داریم(از دیدگاه تکنیکال).
اما در دیتا لول ۲ می بینم وقتی قیمت به ۵۵۹ میرسه حجم خوبی وارد بازار شده و تعداد فروشنده ها هم بالاتر هستش اما یک شخصی یا چیزی هست که قیمت رو برده بالا، پس یعنی زور اون شخص بیشتر بوده و پول بیشتری داشته، یعنی قیمت رو به سطحی رسونده که خیلی ها به عنوان خریدار وارد میشوند، پس اون شخص دارای پول زیاد که مومنتوم حرکت بازار دستش هستش، حالا با دیدن دیتای لول ۳ میبینه کجا نقدینگی خوبی برای سل زدن هستش چون سل بزرگ بازار باید با بای خیلی ها جوینت بشه. و حالا عکس پایین رو ملاحظه کنید
و بزرگی که وارد شد و بازار جهتش تغییر کرد.
خیلی ها شاید تا ۶۰ تا ۷۰ درصد تریدرها در اون لحظه بای بزنن و شاید ۸۰ درصد، ولی تعداد افرادی که صبر میکنند و توی تله نمی افتند. خیلی خیلی کمه.